Nieuws en Blogs

Altijd belangrijk, de juiste informatie lezen


Meest gelezen blogs:


AI technologie van Nuance DAX Copilot

Nuance DAX-Copilot is een add-on op Dragon Medical One, een extra module die niet los van Dragon Medical One functioneert.

Diverse AI-technologieën worden gebruikt om interviews tussen een arts en een patiënt om te zetten in gestructureerde en nauwkeurige medische verslagen. Deze add-on helpt artsen om meer tijd te besteden aan de zorg voor hun patiënten en minder tijd aan administratieve taken.

 

In het onderstaand filmpje is zichtbaar hoe gebruiksvriendelijk DAX Copilot werkt. Een samenvatting van het gesprek tussen arts en de patiënt of cliënt wordt gestructureerd samengevat en de nodige waarden op de juiste plaatsen in een dossier weggeschreven.

meer lezen

Nieuwste Blogs:

We moeten AI niet zulke magische krachten toekennen

We moeten AI niet zulke magische krachten toekennen
*Foto gemaakt van de NRC papieren krant van zaterdag 20 april

In de zaterdagkrant van 20 april jl. van de NRC kwam ik bovenstaande tekst tegen: “We moeten AI niet zulke magische krachten toekennen!” Dit artikel betrof naaktfoto’s en porno, niet waar we het hier over gaan hebben, maar de term/ uitdrukking of oneliner spreekt mij zeer aan.

 

Het is belangrijk om realistisch te blijven over de mogelijkheden van AI. Hoewel AI indrukwekkende taken kan uitvoeren en nuttige hulpmiddelen kan bieden, zijn er grenzen aan wat het kan doen.

 

AI werkt binnen de variabelen die door mensen zijn ingesteld en heeft geen eigen bewustzijn of magische krachten. Het is een hulpmiddel dat, mits verantwoord gebruikt, kan bijdragen aan positieve ontwikkelingen in vele sectoren

meer lezen

Voordelen AI op de krappe arbeidsmarkt

Voordelen van AI op de krappe arbeidsmarkt door spraakherkenningssoftware

Een belangrijke manier waarop AI het werk gemakkelijker maakt, is door het automatiseren van repetitieve taken. Denk bijvoorbeeld aan het handmatig invoeren van gegevens en handelingen die voorheen veel tijd en moeite kostten.

 

Dankzij AI kunnen deze taken nu sneller en nauwkeuriger worden uitgevoerd. Slimme computers zijn in staat om grote hoeveelheden informatie te verwerken, waardoor medewerkers zich volledig kunnen richten op complexere werkzaamheden.

meer lezen

Gebruik ongebruikte software of stop ermee

Gebruik ongebruikte software of stop ermee

 

Bericht van een advocatenkantoor.

 

Van een bevriende advocatenkantoor ontvingen we het volgend bericht:

 

We gaan binnenkort een ZZP-er in de arm nemen met de opdracht de door ons gebruikte software te beoordelen alsmede een onderzoek in te stellen naar mogelijk nieuwe software.

meer lezen

Salesmanagers: bijna 90% van de verkopers heeft een burn-out

Veel burn-out klachten bij salesmanagers

Het onderzoek van Gartner naar de motivatie van verkopers staat in het november-december 2022 nummer van Harvard Business Review.

 

In een tijd van voortdurende sociale, economische en geopolitieke turbulentie blijft de verkoopwereld een woelige zee waarop verkopers vaak gefrustreerd, verloren en uitgeput ronddwalen. 

 

Het vinden van vervanging voor een openstaande verkooppositie in de huidige krappe arbeidsmarkt kan zelfs voor nog meer problemen zorgen, met kosten die tot wel twee keer de jaarlijkse inkomsten van een verkoper bedragen. Dit alles draagt bij aan een neerwaartse spiraal voor het resultaat.

 

meer lezen

Spraak gestuurde Efficiëntie

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Waarom zou je bestaande werkprocessen optimaliseren?

Met de juiste tools kun je alle soorten bedrijfsprocessen optimaliseren. Het effect van dergelijke verbetertrajecten is op verschillende vlakken merk- en voelbaar. Het verbeteren van bedrijfsprocessen brengt onder meer de onderstaande voordelen met zich mee.

 

  • De kwaliteit van het eindresultaat verbetert.
  • De doorlooptijd vermindert, waardoor je een product of dienst sneller kunt afhandelen.
  • Je kunt onnodige kosten schrappen die bijvoorbeeld ontstaan door het onnodig herhalen van bepaalde handelingen.

Cedere gebruikt spraakherkenning voor het optimaliseren van werkprocessen bij haar klanten.

meer lezen

Olympus naar OM Digital Solutions naar OM System

 

In september 2020 kondigde JIP (Japan Industrial Partners) aan Olympus over te nemen en in januari 2021 werd de naam Olympus veranderd in OM Digital Solutions.

 

Beetje geschiedenis:

1919: Het bedrijf wordt opgericht als Takachiho Seisakusho (高千穂製作所). In de Japanse mythologie wonen goden op Takamagahara, de top van de berg Takachiho.

meer lezen

Spellingsalfabet noodprocedures en voor Dragon spraakherkenning

 

Een van de leukste dingen om te doen als je in Delfzijl bent, is een bezoekje brengen aan het Muzee Aquarium Delftzijl. Dit museum heeft niet alleen een prachtige collectie van zeedieren, schelpen en fossielen, maar ook een bijzondere historische schat: een oud document met het spellingsalfabet voor noodprocedures. Dit alfabet werd gebruikt om letters te spellen over de radio, bijvoorbeeld in geval van nood of oorlog.

meer lezen

Je leven een beetje terug met spraakherkenning

Spraakherkenning van Cedere

Vroeger dacht ik: wanneer je niet met de computer kan werken, dan doe je dat toch niet…

 

Cedere werkt al 24 jaar met spraakherkenning, een echte early adopter. Een early adopter is iemand die een bepaald product of technologie begint te gebruiken voordat de grote massa dat doet.

Vroeger kregen we bij presentaties vaak te horen dat spraakherkenning inderdaad iets was voor de toekomst en vooral voor mensen met een beperking. Dat de grote massa spraakherkenning nu gebruikt om slimmer, sneller en gemakkelijk te werken, was toen nog onmogelijk te bedenken. We voelden ons mannetjes van de maan, aanwezig in science fiction films. Hierbij heb ik het wel over meer dan 15 jaar geleden.

meer lezen

Kan migreren naar de cloud me geld besparen?

Wat zijn de kosten-baten van de Cloud?

 

Voordelen van een Cloudomgeving. Kostenbesparing is een van de belangrijkste redenen waarom organisaties overstappen van on-premises IT-systemen naar Cloud gebaseerde omgevingen. Veel organisaties hebben echter nog steeds moeite om te begrijpen of migreren naar de Cloud financieel zinvol is, dus hier zijn enkele tips waarmee je rekening moet houden.

meer lezen

AI technologie van Nuance DAX Copilot

Nuance DAX-Copilot is een add-on op Dragon Medical One, een extra module die niet los van Dragon Medical One functioneert.

Diverse AI-technologieën worden gebruikt om interviews tussen een arts en een patiënt om te zetten in gestructureerde en nauwkeurige medische verslagen. Deze add-on helpt artsen om meer tijd te besteden aan de zorg voor hun patiënten en minder tijd aan administratieve taken.

 

In het onderstaand filmpje is zichtbaar hoe gebruiksvriendelijk DAX Copilot werkt. Een samenvatting van het gesprek tussen arts en de patiënt of cliënt wordt gestructureerd samengevat en de nodige waarden op de juiste plaatsen in een dossier weggeschreven.

meer lezen

Headset niet langer dan 1 uur per dag dragen!

Headset niet langer dan 1 uur per dag dragen

Het is heerlijk om jezelf af te sluiten van je omgeving door een goed sluitende headset te gebruiken. Het liefst met actieve en passieve ruisonderdrukking. Je hoort de omgeving niet meer en hoeft het geluid van de headset niet harder te zetten om alles goed te kunnen verstaan.

 Maar pas op, ook deze headsets geven kans op gehoorbeschadiging, tinnitus en ontstekingen.

meer lezen

Kun je Legal Speech2tekst onder Legal Tech scharen

Advocaten denken dat ze extra werk alleen aan kunnen met extra mensen. Het is beter daar slimme processen voor te ontwikkelen.

 

“Ik zie Legal Tech als een containerbegrip of verzamelnaam voor technologie die juridische processen automatiseert. Op basis van technologie kun je de juristen in de organisatie ondersteunen. Dat gaat van tijdschrijven en beter zoeken tot makkelijker pleitnotities schrijven met spraakherkenning zoals Dragon Professional Legal.

meer lezen

Kofax verandert haar naam in Tungsten Automation

Irving (California) 16 januari 2024: Breaking News.

 

Kofax verandert haar naam in Tungsten Automation.

 

Kofax is de fabrikant van onder andere de software Kofax Power PDF en Kofax Omnipage.

 

In juni 2022 heeft Kofax het bedrijf Tungsten Network overgenomen; dit is een groot bedrijf op het gebied van onder meer elektronisch factureren.

meer lezen

Advocaat, wat als je zonder toetsenbord kunt werken?

Spraakdicteren doe je met Dragon Professional Anywhere

Dat kan met spraakdicteren!

 

Spraakdicteren is een functie waarmee je tekst kunt invoeren op je computer door te spreken. Je kunt spraaktypen gebruiken om te praten in plaats van te typen op uw pc. Spraaktypen maakt gebruik van online spraakherkenning, die wordt mogelijk gemaakt door Dragon Professional Anywhere.

 

Spraakgestuurd typen; deze technologie laat je sneller en gemakkelijker documenten maken, en spaart je lichaam. Je kunt je focussen op de inhoud, niet op de typ-fouten. Je kunt overal werken met jouw stem. Spraakdicteren past zich aan, leert  van je stem en woordengebruik.

meer lezen

Interview opnemen met de Philips SmartMike

Philips SmartMike DUO

Ontdek de Philips SmartMike, een slimme microfoon die speciaal ontworpen is voor het opnemen van interviews en conversaties.

 

Met de Philips SmartMike kun je twee sprekers tegelijk opnemen, elk op een apart streamingskanaal. Zo kun je gemakkelijk gesprekken, interviews, en andere audio vastleggen, en deze later bewerken of omzetten naar tekst met of zonder spraakherkenning.

 

De Philips SmartMike is een innovatief product dat je veel voordelen en mogelijkheden biedt. Lees hieronder meer over de Philips SmartMike  en bestel hem vandaag nog.

meer lezen

Nieuwsbrieven: