Overzicht bedrijfs- en maatwerk training en instructie

Installeren software en helpen opstarten

Home - Trainingen en WebinarsTrainingen en Webinars
Installatie instructie
Lesmateriaal van Dragon spraakherkenning
Opleidingsgids van Cedere

Leer sneller en op jouw manier

Met "cursus" worden niet alleen geplande periodes van training of instructie bedoeld, waarin kennis of vaardigheden aan een groep worden overgedragen. Er kan ook sprake zijn van online cursussen (afstandsonderwijs), privélessen, individuele trainingen of workshops. Leer sneller door jouw eigen manier te kiezen. Je kunt starten met cursusmateriaal of juist met een opstart begeleiding Goed Begin, 1 uur goed beginnen met Dragon.


starten met Dragon

Training goed begin, Dragon spraakherkenning

Goed willen beginnen? Dragon is zelflerend en dat is zowel fijn als niet. Bij een verkeerde start kun je juist het spraakprofiel slechter maken in plaats van beter. Een Goed Begin Met Dragon is hierbij erg belangrijk!

BEDRIJFSTRAINING

Training Dragon Compleet

Bedrijfstrainingen worden afgestemd op de vraag en de werkzaamheden van de klant. Medewerkers vormen samen een online trainingsgroep.

Installatie Instructie

Training Dragon Online

Installatie en instructie van de software zijn hoognodig om optimaal te werken.  Voel je veilig met de software en maak geen beginnersfouten.


Dragon training en spraakherkenning training

Dragon instructie wordt meestal gegeven na het aanschaffen van de software. Een instructie gebeurt meestal online. Voor een training online raden wij aan deze op je eigen computer te volgen. Onze online training is vaak helderder dan het volgen van een Dragon spraakherkenning webinar. 

 


Volg onze Online Webinars:


Webinar voor huisartsen

Webinar Dragon Medical One voor huisartsen

Medische spraakherkenning voor huisartsen. In de 30 minuten durende Webinar leggen we je uit wat Dragon Medical One is en hoe je sneller en eenvoudiger kunt werken met spraakherkenning.

Webinar voor functiebeperkten

Webinar voor zorgprofessionals die mensen met een arbeidsbeperking ondersteunen.

De Webinar voor zorgprofessionals die mensen met een arbeidsbeperking ondersteunen. met Uitleg over de spraakherkenning en demonstratie. 

Webinar Dragon met Office

Webinar Dragon met Office

We bieden verschillende Webinars aan van Dragon met Office, zoals Word, Excel, PowerPoint. Leer hoe je optimaal met spraakherkenning in deze programma's kan werken.

Webinar Power PDF van Kofax

Webinar Dragon met Kofax Power PDF

Persoonlijk leer je meer, meer interactie met de docent en een heel gerichte training. Kies naast de standaard onderwerpen voor extra's.


Beheer van de software

Bij train-de-trainer en Beheer cursussen worden van tevoren de onderwerpen bepaald. Samen met de opdrachtgever bepalen we de onderdelen van de training. De grootte van de groep hangt af van het programma en de zwaarte.

Leren dicteren

Het lijkt eenvoudig om een volledig professioneel dictaat in te spreken. Niets is minder waar. Spreken kunnen we allemaal, spraak naar tekst is eenvoudig, een juridisch of medisch stuk generen of dicteren in een dossier vergt andere kwaliteiten. Spraakherkenning heeft veel voordelen wanneer je op de juiste manier dicteert.

Stijging deelname aan scholing door volwassenen volgens CBS

 

In 2017 volgde ruim 19 procent van de volwassenen een cursus of opleiding. Ruim tien jaar eerder was dit nog ongeveer 16 procent. Nederland voldoet hiermee al geruime tijd aan de Europese doelstelling voor leven lang leren van 2020, gesteld op 15 procent.

 

Het EU-gemiddelde lag in 2017 op bijna 11 procent. Nederland heeft zich tot doel gesteld dat 20 procent van de volwassenen van 25 tot 65 jaar deelneemt aan ‘leven lang leren’ in 2020. Deze nationale doelstelling is nog niet behaald. 

 

In Zweden, Finland en Denemarken worden meer opleidingen of trainingen gegeven dan in Nederland. 

Ruim 42 procent van de volwassenen die in 2017 een opleiding of cursus volgden, besteedde hier minder dan 7 uur per week aan. 

 

In 2017 nam 23 procent van de volwassenen deel aan een opleiding of cursus met een duur korter dan een week. In de afgelopen vier jaar is het aantal deelnemers aan dergelijke korte opleidingen het meest gegroeid. 

 

*bron: CBS

Materiaal

Dragon Handleiding

Opleidingsgids