Medische toetsenbord, muis & muismat

Geen bacteriën, geen zorgen. Kies medische toetsenborden.

Alle medische muizen en toetsenborden van Purekeys zijn voorzien van een hoogwaardig siliconenrubber dat ideaal is voor gebruik in ziekenhuizen, voor tandartsen, artsen en dierenartsen. 

 

De rubberen behuizing kan worden gereinigd met elk desinfectiemiddel van ziekenhuiskwaliteit dankzij de IP66 International Protection Rating. 

Met een reinigingstijd van minder dan 5 seconden ideaal voor de praktijk om apparatuur tussen patiënten door te reinigen.

Hygiënisch werken voor tandartsen


Medische toetsenbord voor schoon werken

Medische toetsenbord Purekeys
**klik om naar pagina te gaan

Medische muismat voor de hygiëne

Purekeys medische muismat
**klik om naar pagina te gaan

Medische muis voor schone handen draadloos en bedraad

Purekeys medische muis
** klik om naar pagina te gaan

Productgroepen Purekeys:


Hoe Purekeys toetsenborden en muizen de hygiëne op je werkplek verbeteren

Als je werkt in een omgeving waar schoon moet worden gewerkt, zoals een tandartspraktijk, een ziekenhuis of een laboratorium, weet je hoe belangrijk het is om je toetsenbord en muis regelmatig te desinfecteren. Maar wist je dat veel gewone toetsenborden en muizen vol zitten met kieren, naden en randen waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen? En dat het schoonmaken van deze apparaten vaak lastig en tijdrovend is?

 

Daarom heeft Purekeys een reeks medische toetsenborden en muizen ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen voor optimale hygiëne en gebruiksgemak. Deze toetsenborden en muizen hebben een volledig vlak oppervlak van hoogwaardig wit siliconen rubber, dat gemakkelijk en snel te reinigen is met een doekje en een desinfecterende oplossing. Bovendien hebben ze een speciale CLEAN toets waarmee je alle toetsen kunt uitschakelen tijdens het schoonmaken, zodat je niets per ongeluk intypt.

 

Purekeys medische toetsenborden en muizen typen als een normaal toetsenbord, met echte toetsen die tactiele feedback geven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals compact, full size, met touchpad, met numeriek toetsenbord of met vaste angle. Je kunt de beschermhoes los bestellen. Ze zijn plug and play compatibel met iedere Windows-based PC en zijn water- en morsbestendig.

 

 

Met Purekeys medische toetsenborden en muizen garandeert jouw patiënten en werkomgeving altijd de best mogelijke hygiëne.