Medische toetsenbord, muis & muismat

Geen bacteriën, geen zorgen voor arts, assistent en patiënt

Alle medische muizen en toetsenborden van Purekeys zijn voorzien van een hoogwaardig siliconenrubber dat ideaal is voor gebruik in ziekenhuizen, voor tandartsen, artsen en dierenartsen. 

 

De rubberen behuizing kan worden gereinigd met elk desinfectiemiddel van ziekenhuiskwaliteit dankzij de IP66 International Protection Rating. 

Met een reinigingstijd van minder dan 5 seconden ideaal voor de praktijk om apparatuur tussen patiënten door te reinigen.

Hygiënisch werken voor tandartsen


Medische toetsenbord voor schoon werken

Medische toetsenbord Purekeys
**klik om naar pagina te gaan

Medische muismat voor de hygiëne

Purekeys medische muismat
**klik om naar pagina te gaan

Medische muis voor schone handen draadloos en bedraad

Purekeys medische muis
** klik om naar pagina te gaan

Productgroepen Purekeys:


Hoe Purekeys toetsenborden en muizen de hygiëne op je werkplek verbeteren

Als je werkt in een omgeving waar schoon moet worden gewerkt, zoals een tandartspraktijk, een ziekenhuis of een laboratorium, weet je hoe belangrijk het is om je toetsenbord en muis regelmatig te desinfecteren. Maar wist je dat veel gewone toetsenborden en muizen vol zitten met kieren, naden en randen waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen? En dat het schoonmaken van deze apparaten vaak lastig en tijdrovend is?

 

Daarom heeft Purekeys een reeks medische toetsenborden en muizen ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen voor optimale hygiëne en gebruiksgemak. Deze toetsenborden en muizen hebben een volledig vlak oppervlak van hoogwaardig wit siliconen rubber, dat gemakkelijk en snel te reinigen is met een doekje en een desinfecterende oplossing. Bovendien hebben ze een speciale CLEAN toets waarmee je alle toetsen kunt uitschakelen tijdens het schoonmaken, zodat je niets per ongeluk intypt.

 

Purekeys medische toetsenborden en muizen typen als een normaal toetsenbord, met echte toetsen die tactiele feedback geven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals compact, full size, met touchpad, met numeriek toetsenbord of met vaste angle. Je kunt de beschermhoes los bestellen. Ze zijn plug and play compatibel met iedere Windows-based PC en zijn water- en morsbestendig.

 

 

Met Purekeys medische toetsenborden en muizen garandeert jouw patiënten en werkomgeving altijd de best mogelijke hygiëne. 


Storytelling

 Een verhaal over medische toetsenborden voor hygiëne voor tandartsen, collegae en hun patiënten. 

Schoon te maken met elke schoonmaakmiddel

 

Het was een drukke dag in de tandartspraktijk van tandarts Jansen. Hij had veel patiënten met verschillende problemen, van gaatjes tot ontstekingen. Hij deed zijn best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, maar hij had ook te maken met een ander probleem: de hygiëne van zijn apparatuur.

 

Tandarts Jansen gebruikte een gewoon toetsenbord om de gegevens van zijn patiënten in te voeren en op te slaan. Maar dat toetsenbord was een broedplaats voor bacteriën en virussen. Elke keer dat hij het aanraakte, kwam hij in contact met allerlei ziekteverwekkers. Hij waste zijn handen regelmatig, droeg handschoenen, maar dat was niet genoeg om het risico op besmetting te verminderen.


 

Hij had al eens geprobeerd om zijn toetsenbord schoon te maken met een doekje en wat alcohol, maar dat had weinig effect. Bovendien beschadigde hij daarmee de toetsen, die begonnen te vervagen en los te laten. Hij had ook gehoord van speciale sprays en doekjes voor toetsenborden, maar die waren duur en moeilijk te vinden.

 

 

 Hij wist dat er een betere oplossing moest zijn. Hij had gehoord van medische toetsenborden, die speciaal ontworpen waren voor hygiënische omgevingen zoals ziekenhuizen en tandartspraktijken. Deze toetsenborden waren waterdicht, stofdicht en bestand tegen chemicaliën. Ze konden gemakkelijk schoongemaakt worden met elk schoonmaakmiddel, zonder dat ze beschadigd raakten.


 

Hij besloot om een medisch toetsenbord te bestellen via internet. Hij koos voor een model dat draadloos was, zodat hij het overal kon gebruiken. Hij kreeg het de volgende dag al thuisbezorgd. Hij sloot het aan op zijn computer en probeerde het uit. Het werkte perfect. Het toetsenbord was glad en vlak, zonder naden of kieren waar vuil zich kon ophopen. Het voelde prettig aan en reageerde snel.

 

Hij was blij met zijn aankoop. Hij merkte al snel dat zijn werk makkelijker werd. Hij hoefde zich geen zorgen meer te maken over de hygiëne van zijn toetsenbord. Hij kon het na elke patiënt schoonmaken met een doekje en wat desinfectiemiddel, zonder dat het tijd kostte of moeite kostte. Hij voelde zich veiliger en gezonder.

 

Hij raadde het medische toetsenbord aan bij zijn collega's, die ook onder de indruk waren. Ze bestelden ook allemaal een medisch toetsenbord voor hun praktijk. Ze bedankten Jansen voor zijn tip. Ze vonden het een geweldige investering voor hun gezondheid en die van hun patiënten.