Voetpedaal of footswitch

Speciaal van één merk of algemeen gebruik

Een Voetpedaal (footswitch) is los verkrijgbaar als artikel. Let op dat uw systeem het voetpedaal ondersteunt. Heeft u Philips Software dan kunt u geen Grundig voetpedaal aansluiten. Dit geldt voor alle merken die wij verkopen.

Wil u het voetpedaal gebruiken met andere software zoals Dictation AnywhereBigHand, Winscribe, Media Player of bijvoorbeeld als switch voor Dragon, dan kunt u software van Olympus of Philips downloaden om de knoppen te programmeren.


Grundig DigtaFootpedal 536 GBS
Voetschakelaar voor transcriptie DigtaSoft. GBS aansluiting (voor koppelen aan Soundbox 830) Met start, stop, fast forward en rewind Ook geschikt voor Standalone transcriptiekit ... (meer lezen)
€ 79,90 € 68,00 2
Grundig Digta Foot Control 540 USB
USB voetschakelaar voor transcriptie DigtaSoft   USB aansluiting Met start, stop, fast forward en rewind. Wordt rechtstreeks aangesloten aan een USB poort. Geschikt voor DigtaSoft One en PRO ... (meer lezen)
€ 99,00 € 89,00 2
Philips ACC2300 voetpedaal
Houd uw handen vrij om zonder onderbreking te typen Sneller en nauwkeuriger werken door met uw voet audiobestanden af te spelen en te pauzeren. Ergonomische ontwerp. U hoeft uw voet niet op te tillen, lichtjes drukken met de tip van de vo ... (meer lezen)
€ 99,00 vanaf € 89,00 2
Olympus RS28H USB Voetschakelaar
RS-28 USB-voetschakelaar met 3 pedalen. Handsfree bediening in elk programma  Handsfree afspeelcontroller met 3 pedalen  Bedien de software* met uw voeten  Uiterst betrouwb ... (meer lezen)
€ 99,99 € 89,92 2
Olympus RS31H USB-voetschakelaar met 4 pedalen
De geavanceerde, professionele RS31H-voetschakelaar is voorzien van vier knoppen waarmee u niet alleen de transcriptiesoftware van Olympus (ODMS, DSS Player Standard, Sonority -Audio bewerken) kunt bedienen, maar ook die van derde partijen. ... (meer lezen)
€ 99,99 € 89,92 2