Jabra headsets Evolve2 65

Evolve2 65 mono en stereo

Headsets - Jabra - Jabra Evolve2 65


De Jabra Evolve2 65 is een draadloze headset die ontworpen is om je productiviteit en concentratie te verhogen. Met deze headset kun je genieten van kristalhelder geluid, actieve ruisonderdrukking en een lange batterijduur. De Jabra Evolve2 65 is ook compatibel met de meeste populaire online vergaderplatforms, zoals Dragon, Zoom, Teams en Skype. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg werkt, de Jabra Wvolve2 65 helpt je om verbonden te blijven en gefocust te blijven op je taken. Bestel nu de Jabra Wvolve2 65 op onze webshop en profiteer van een speciale korting!

Jabra Evolve2 65 headset Zwart

Jabra Evolve2 65 SE Stereo / Mono. 

 

 • Jabra Evolve2 65 is een draadloze headset die je helpt om productief en gefocust te blijven in elke situatie.
 • Met een batterijduur van 37 uur, een krachtige microfoon en een superieure geluidskwaliteit, kun je genieten van kristalheldere gesprekken en muziek, waar je ook bent.
 • Jabra Evolve2 65 is ontworpen om comfortabel te passen op je hoofd, met zachte oorkussens en een verstelbare hoofdband. Je kunt ook kiezen tussen verschillende kleuren en draagstijlen, afhankelijk van je voorkeur.
 • Jabra Evolve2 65 is eenvoudig te verbinden met je computer, smartphone of tablet via Bluetooth of USB. Je kunt ook gebruik maken van de Jabra Sound+ app om je instellingen aan te passen en je headset te personaliseren.
 • Jabra Evolve2 65 is meer dan een headset. Het is een slimme oplossing die je helpt om beter te werken en te leven.
 • Zowel werkzaam op iMac als Windows computers.

 

Simpelweg door de headset te dragen elimineer je achtergrondgeluid met hoge frequenties - dankzij de speciaal ontworpen oorkussentjes. Wij noemen dit 'passieve geluidsonderdrukking'.

 

In gesprek-lampje

Het speciale 'in gesprek-lampje' wordt rood om anderen te laten weten dat je aan de telefoon bent en voorkomt dat je onderbroken wordt. Je kunt het ook handmatig inschakelen wanneer je niet gestoord wilt worden.

 

Connectiviteit

Draadloos verbinden via Bluetooth (USB-dongle voor PC meegeleverd) of rechtstreeks door middel van de USB-kabel. Dubbele connectiviteit stelt je in staat tegelijkertijd verbonden te zijn met je PC en één ander Bluetooth-apparaat, zodat je oproepen kunt beantwoorden op je gewenste telefoonsysteem.

 

Stereo ( 2 oren ):

 -  Jabra Evolve2 65 MS Stereo - Bluetooth 5.0 Headset - op oor - USB - noise isolating  € 204

 -  Jabra Evolve2 65 UC Stereo - Bluetooth 5.0 Headset - op oor - USB - noise isolating  € 204

 

Mono ( 1 oor ):

 -  Jabra Evolve2 65 MS Mono - Bluetooth 5.0 Headset - op oor - omkeerbaar -  USB-A - ruisisolatie € 179

 -  Jabra Evolve2 65 UC Mono - Bluetooth 5.0 Headset - op oor - omkeerbaar -  USB-A - ruisisolatie € 179

 

 

Oplaadstandaard voor Evolve2 65 € 73

 

* USB-C is leverbaar voor alle producten, neem contact op wanneer je USB-C wenst.

 * Maak je keuze (incl. 21 % btw):

Jabra Evolve2 65 is ontworpen voor multitasking. Zit erg prettig en noise cancelling sluit de omgeving af.

€ 204,00

 • 0,02 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Versies van de jabra evolve2 65 SE

technische informatie jabra evolve 65

Ideaal voor professionals die maximale flexibiliteit nodig hebben, met superieure geluidsisolatie en ongelooflijke draadloze gespreksprestaties. Dankzij de uitzonderlijke batterijlevensduur is dit de perfecte headset voor de werknemer die altijd onderweg is.

 • Zachte oorkussens van geheugenschuim. Zacht traagschuim vormt zich naar de natuurlijke contouren van je oren, voor ongelooflijk comfort, de hele dag door.
 • Superieur geluidsisolerend ontwerp. Verbeterde traagschuimvulling en een nieuw schuin ontwerp dempen 48% meer van het geluid om je heen.
 • 3-microfoon gesprekstechnologie. Verbeterde 3-microfoon gesprekstechnologie voor 23% minder achtergrondgeluiden tijdens je gesprekken.
 • 40 mm luidsprekers. Krachtige lekbestendige 40 mm luidsprekers geven je rijke, high definition audio voor je muziek en gesprekken.
 • Beter zichtbaar busylight. Het nieuwe busylight is nu vier keer beter zichtbaar en beschermt je tegen alle richtingen en onderbrekingen.
 • Uitstekende batterijlevensduur. Profiteer van tot 37 uur batterijduur bij één keer opladen, met een headset die gemaakt is om je drukke schema bij te houden.

Inhoud verpakking

Headset, bureaustandaard (afhankelijk van SKU) Jabra Link 380 BT-adapter, 1,2m USB-C naar USB-A-kabel, zachte etui, garantie en waarschuwing (veiligheidsbrochures)

 

Afmetingen hoofdeenheid

Stereo 186 x 157 x 60,5 mm; Mono 150 x 157 x 60,5 mm

 

Gewicht inclusief meest gebruikte draagstijl

Stereo 176,4 g

Mono 99,2 g

 

Gebruikt materiaal

Hoofdbandkussen extra zacht schuim, bekleed met siliconen in bijpassende kleur; oorkussen zacht audioschuim bekleed met imitatieleer in bijpassende kleur, aluminium schuifarm

Omschrijving van Jabra

Een hoge gesprekskwaliteit vereist uitstekende telefoonprestaties, waarbij de naadloze professionele audio het verschil maakt. We schroefden de sterke telefoonprestaties van onze wereld leidende Evolve Serie nog verder op met drie krachtige professionele microfoons op strategische punten en door toepassing van onze hoogwaardige digitale chipset, gecombineerd met de nieuwste signaalverwerkingstechnologie.

 

De uitkomst is een perfecte gesprekskwaliteit, telkens weer.

Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar wij beginnen er weer mee: de Evolve2 65 werkt op alle belangrijke Unified Communications (UC) platforms voor een echt naadloze samenwerking.

 

In ons ultramoderne geluidslaboratorium hebben we een rumoerige kantooromgeving nagebootst, met een soundtrack met kantoorgesprekken die via een luidspreker in een namaakhoofd wordt afgespeeld. Vervolgens hebben we elk product op precies dezelfde manier getest als dezelfde soundtrack met kantoorgesprekken, waarbij we de prestaties van de microfoon hebben geregistreerd, om te laten zien hoe het gesprek klinkt voor jouw gesprekspartner.

 

In deze headset hebben we krachtige lektolerante 40 mm speakers gemonteerd, aangestuurd door onze meest geavanceerde digitale chipset ooit. Via de Evolve klinkt de muziek al prachtig terwijl je werkt. Met de Evolve2 hebben we de geluidskwaliteit naar een hoger niveau getild.

 

Op het kantoor of onderweg, het lawaai op de achtergrond kan echt hinderlijk zijn bij jouw werk. Zet jouw Evolve2 65 op en voel het lawaai meteen verdwijnen, zodra de ovale isolerende kussens en de nieuwe schuine oorschelpen effectief jouw omgeving effectief blokkeren door een passieve demping zoals je  niet eerder beleefde.

Ons in-gesprek-lampje is nu nog handiger, want het is van alle kanten zichtbaar. Het rode lampje gaat vanzelf aan als je in gesprek of in vergadering bent. Je kunt het met één knopdruk ook zelf inschakelen. Dus als je druk bent, ziet werkelijk iedereen dat gelijk en kun je ongestoord verder.

 

De ene na de andere bespreking, je loopt door de gangen of werkt buiten: het maakt niet uit, want jouw headset kan het tempo aan. Onze geavanceerde accutechnologie en die onvoorstelbare kleine chipset maken dat we alles uit deze krachtige draadloze headset halen. Uniek op de wereld: een accuduur van 37 uur*.

Maar je krijgt van ons ook een handige oplaadhouder, voor het geval dat.

Het is een professionele headset zoals je nog nooit had.

 

Specificaties:

 

Headset geschikt voor computer, smartphone en tablet

Bluetooth

 • USB-A aansluiting
 • Gecertificeerd voor Microsoft Teams
 • Maximaal draadloos bereik tot 30 meter
 • Accuduur van max 37 uur
 • Max. laden: 37 uur batterijduur in 90 minuten
 • Snelladen: 8 uur batterijduur in 15 minuten
 • Volledig opladen in 1,5 uur via USB-kabel of laadstation
 • Bediening op de headset zelf, met Voice Assistant knop
 • Met 360° busylight (in-gesprek-lampje)
Download
Jabra Evolve2 65 technische gegevens download
EN Jabra Evolve2 65 Techsheet A4 291021_
Adobe Acrobat document 196.0 KB
Download
Jabra Evolve2 65 Datasheet download
EN Jabra Evolve2 65 Datasheet UC A4 2910
Adobe Acrobat document 597.1 KB


Meer jabra headsets in de webshop