Jabra headsets Evolve2 65

Evolve2 65 mono en stereo

Headsets - Jabra - Jabra Evolve2 65


De Jabra Evolve2 65 is een draadloze headset die ontworpen is om je productiviteit en concentratie te verhogen. Met deze headset kun je genieten van kristalhelder geluid, actieve ruisonderdrukking en een lange batterijduur. De Jabra Evolve2 65 is ook compatibel met de meeste populaire online vergaderplatforms, zoals Dragon, Zoom, Teams en Skype. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg werkt, de Jabra Wvolve2 65 helpt je om verbonden te blijven en gefocust te blijven op je taken. Bestel nu de Jabra Wvolve2 65 op onze webshop en profiteer van een speciale korting!

Jabra Evolve2 65 headset Zwart - Goud Beige

Jabra Evolve2 65 SE Stereo / Mono. 

 

 • Jabra Evolve2 65 is een draadloze headset die je helpt om productief en gefocust te blijven in elke situatie.
 • Met een batterijduur van 37 uur, een krachtige microfoon en een superieure geluidskwaliteit, kun je genieten van kristalheldere gesprekken en muziek, waar je ook bent.
 • Jabra Evolve2 65 is ontworpen om comfortabel te passen op je hoofd, met zachte oorkussens en een verstelbare hoofdband. Je kunt ook kiezen tussen verschillende kleuren en draagstijlen, afhankelijk van je voorkeur.
 • Jabra Evolve2 65 is eenvoudig te verbinden met je computer, smartphone of tablet via Bluetooth of USB. Je kunt ook gebruik maken van de Jabra Sound+ app om je instellingen aan te passen en je headset te personaliseren.
 • Jabra Evolve2 65 is meer dan een headset. Het is een slimme oplossing die je helpt om beter te werken en te leven.
 • Zowel werkzaam op iMac als Windows computers.

 

Simpelweg door de headset te dragen elimineer je achtergrondgeluid met hoge frequenties - dankzij de speciaal ontworpen oorkussentjes. Wij noemen dit 'passieve geluidsonderdrukking'.

 

In gesprek-lampje

Het speciale 'in gesprek-lampje' wordt rood om anderen te laten weten dat je aan de telefoon bent en voorkomt dat je onderbroken wordt. Je kunt het ook handmatig inschakelen wanneer je niet gestoord wilt worden.

 

Connectiviteit

Draadloos verbinden via Bluetooth (USB-dongle voor PC meegeleverd) of rechtstreeks door middel van de USB-kabel. Dubbele connectiviteit stelt je in staat tegelijkertijd verbonden te zijn met uw PC en één ander Bluetooth-apparaat, zodat je oproepen kunt beantwoorden op uw gewenste telefoonsysteem.

 

 - Evolve2 65 MS Stereo, Link 380a

 - Evolve2 65 UC Stereo, Link 380a

 - Evolve2 65 MS Stereo met oplaadstandaard, Link 380a

 - Evolve2 65 UC Stereo met oplaadstandaard, Link 380a

 - Evolve2 65 MS Mono, Link 380a

 - Evolve2 65 UC Mono, Link 380a

 - Evolve2 65 MS Mono met oplaadstandaard, Link 380a

 - Evolve2 65 UC Mono met oplaadstandaard, Link 380a

Oplaadstandaard voor Evolve2 65

 

 Maak je keuze (incl. 21 % btw):

Jabra Evolve 65 is ontworpen voor multitasking. Professionele draadloze headset met twee aansluitmogelijkheden

€ 240,00

 • 0,02 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Versies van de jabra evolve2 65 SE

technische informatie jabra evolve 65

Ideaal voor professionals die maximale flexibiliteit nodig hebben, met superieure geluidsisolatie en ongelooflijke draadloze gespreksprestaties. Dankzij de uitzonderlijke batterijlevensduur is dit de perfecte headset voor de werknemer die altijd onderweg is.

 • Zachte oorkussens van geheugenschuim. Zacht traagschuim vormt zich naar de natuurlijke contouren van je oren, voor ongelooflijk comfort, de hele dag door.
 • Superieur geluidsisolerend ontwerp. Verbeterde traagschuimvulling en een nieuw schuin ontwerp dempen 48% meer van het geluid om je heen.
 • 3-microfoon gesprekstechnologie. Verbeterde 3-microfoon gesprekstechnologie voor 23% minder achtergrondgeluiden tijdens je gesprekken.
 • 40 mm luidsprekers. Krachtige lekbestendige 40 mm luidsprekers geven je rijke, high definition audio voor je muziek en gesprekken.
 • Beter zichtbaar busylight. Het nieuwe busylight is nu vier keer beter zichtbaar en beschermt je tegen alle richtingen en onderbrekingen.
 • Uitstekende batterijlevensduur. Profiteer van tot 37 uur batterijduur bij één keer opladen, met een headset die gemaakt is om je drukke schema bij te houden.

Inhoud verpakking

Headset, bureaustandaard (afhankelijk van SKU) Jabra Link 380 BT-adapter, 1,2m USB-C naar USB-A-kabel, zachte etui, garantie en waarschuwing (veiligheidsbrochures)

 

Afmetingen hoofdeenheid

Stereo 186 x 157 x 60,5 mm; Mono 150 x 157 x 60,5 mm

 

Gewicht inclusief meest gebruikte draagstijl

Stereo 176,4 g

Mono 99,2 g

 

Gebruikt materiaal

Hoofdbandkussen extra zacht schuim, bekleed met siliconen in bijpassende kleur; oorkussen zacht audioschuim bekleed met imitatieleer in bijpassende kleur, aluminium schuifarm

Download
Jabra Evolve2 65 technische gegevens download
EN Jabra Evolve2 65 Techsheet A4 291021_
Adobe Acrobat document 196.0 KB
Download
Jabra Evolve2 65 Datasheet download
EN Jabra Evolve2 65 Datasheet UC A4 2910
Adobe Acrobat document 597.1 KB