Dragon Professional Anywhere: Cloud-gebaseerde spraakherkenning

Vind de kortste weg naar tijdbesparing..


Dragon Professional Anywhere, spraakherkenningssoftware voor bedrijven

DRAGON PROFESSIONAL ANYWHERE

Dragon Professional Anywhere

DRAGON Anywhere Group

Dragon Professional Group

DRAGON Anywhere Mobile

Dragon Anywhere Moblie

Dragon Professional 16Spraakherkenningssoftware voor bedrijven

Wil je profiteren van krachtige spraakherkenningssoftware die altijd en overal toegankelijk is? Maak kennis met Dragon Professional Anywhere, dé oplossing voor cloud-gebaseerde spraakherkenning. Met Dragon Professional Anywhere kun je jouw productiviteit naar nieuwe hoogten brengen, waar je ook bent.

 

Met deze innovatieve spraakherkenningssoftware voor bedrijven kun je gemakkelijk en accuraat tekst dicteren. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, Dragon Professional Anywhere staat altijd voor je klaar. Met Dragon Professional Anywhere geniet je van de voordelen van remote spraakherkenning. Ontdek de geavanceerde spraakherkenningstechnologie van Dragon Professional Anywhere, die zorgt voor een nauwkeurige en snelle transcriptie van jouw dictaat.

 

Of je nu in de overheidssector, juridische branche of een andere professionele omgeving werkt, Dragon Professional Anywhere heeft de tools en functies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ervaar de voordelen van cloud-gebaseerde spraakherkenning met Dragon Professional Anywhere. Verhoog jouw productiviteit, werk flexibel en optimaliseer jouw workflow. 


Dicteren bij de cursor

Dragon Professional Anywhere, trial

 Met Dragon Professional Anywhere, de cloud-gebaseerde spraakherkenningssoftware, kun je overal efficiënt werken en je productiviteit verhogen. 

 

Het maakt gebruik van geavanceerde spraakherkenningstechnologie om spraak om te zetten in tekst. Dragon Professional Anywhere biedt flexibiliteit en toegankelijkheid omdat het vanaf verschillende apparaten en locaties kan worden gebruikt.

 

Het is ontworpen om de typetijd te verminderen en een vlotte spraakgestuurde workflow mogelijk te maken. 


Dicteren met microfoon

DPA, dicteer met je microfoon

Het gebruik van een hoogwaardige headset of microfoon met Dragon Professional Anywhere biedt je extra voordelen.

 

Een goede microfoon of headset zorgt voor een accurate registratie van je stem en minimaliseert achtergrondgeluiden, waardoor de spraakherkenning van Dragon Professional Anywhere wordt geoptimaliseerd. Dit verbetert de nauwkeurigheid en snelheid van de spraakherkenning, waardoor je nog productiever kunt werken.

 

 

 


Dicteren met mobiel

Dragon Anyhwere Mobile

Dragon Anywhere Mobile is een mobiele app die spraak-naar-tekst omzet.  Gebruikers kunnen tekst te dicteren op hun mobiele apparaten. 

 

De app is ontworpen om nauwkeurige en vloeiende teksten te leveren en biedt functies zoals spraakopmaak, dicteeropdrachten en synchronisatie met de Cloud.

 

 spraakprofiel voor professionals

Tijdens het eerste gebruik wordt er een spraakprofiel gemaakt. Door fouten te corrigeren went Dragon aan je stem.

 

Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat de herkenning na 10 minuten erg hoog is.

 

In het spraakprofiel zit een gepersonaliseerde woordenlijst met standaard woorden en een eigen woorden. 

 

EENVOUDIG TE INSTALLEREN

Geen complexe installatie, met één klik, en automatische updates. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag.

 

 

GEEN LIMIET OP PRODUCTIVITEIT

Spreek vrij en zoveel je wilt, zonder limieten per gebruiker - professionals kunnen overal productief blijven en zich richten op het bedrijf in plaats van op de technologie.


CONTACT SALES AFDELING


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Headset niet langer dan 1 uur per dag dragen!

Headset niet langer dan 1 uur per dag dragen

Het is heerlijk om jezelf af te sluiten van je omgeving door een goed sluitende headset te gebruiken. Het liefst met actieve en passieve ruisonderdrukking. Je hoort de omgeving niet meer en hoeft het geluid van de headset niet harder te zetten om alles goed te kunnen verstaan.

 Maar pas op, ook deze headsets geven kans op gehoorbeschadiging, tinnitus en ontstekingen.

meer lezen

Dickens Festijn in Deventer

In het schilderachtige Bergkwartier van Deventer komt jaarlijks een betoverende traditie tot leven: het Dickens Festijn. Onze collega Hanneke, een trotse bewoner van het Bergkwartier, neemt actief deel aan dit evenement. De straten van het oude Bergkwartier zijn dan omgetoverd tot een levendige reproductie van het Victoriaanse, 19e-eeuwse Londen uit de romans van Charles Dickens.

 

De 31e editie van Dickens Festijn zal dit jaar op 16 en 17 december plaats vinden van 11.00 tot 17.00 uur, kom ook. Toegang is gratis.

meer lezen

Free speech is geen spraakherkenning

spraakherkenning is niet het zelfde als free speech

 

Free speech wordt vaak verward met gratis spraakherkenning. Eigenlijk had er moeten staan: free speech to text, want dat is de juiste benaming voor spraakherkenning zoals wij dat bedoelen en waarop mensen zoeken.

 

Bij Google Trends vind je cijfers over de meest gebruikte zoektermen. Wanneer we Free Speech intypen zien we dat in de laatste 30 dagen vooral in het westelijke deel van Nederland op Free Speech wordt gezocht.

meer lezen

Kies voor de natuur en laat microfoons en headsets repareren

Microfoons en headsets laten repareren is beter voor de natuur.

 

Heb je ooit gedacht aan de impact die je hebt op de natuur en het milieu als je je microfoon of headset weggooit? Misschien denk je dat het niet veel uitmaakt, maar elke keer dat je een nieuw apparaat koopt, draag je bij aan de vervuiling, de verspilling van grondstoffen en de uitstoot van broeikasgassen. Daarom wil ik je in deze blog vertellen waarom het beter is om je microfoon, koptelefoon, speakerphone of headset te laten repareren of de batterij te vernieuwen.

meer lezen

5 nadelen van spraakherkenning

Voors en tegens over spraakherkenning worden overal besproken.

 

Ik wil mij nu eens richten op het feit waarom spraakherkenning niet een vogelvlucht heeft genomen, waarom blijven mensen nog typen, zelf als er meer typfouten worden gemaakt dan spraakherkenning fouten maakt, en je 5 keer sneller kan werken?

 

👉 Test Spraakherkenning eens uit, wat is jouw mening?

meer lezen