Dragon Professional Anywhere: Cloud-gebaseerde spraakherkenning

Vind de kortste weg naar tijdbesparing..


Dragon Professional Anywhere, spraakherkenningssoftware voor bedrijven

DRAGON PROFESSIONAL ANYWHERE

Dragon Professional Anywhere

DRAGON Anywhere Group

Dragon Professional Group

DRAGON Anywhere Mobile

Dragon Anywhere Moblie

Dragon Professional 16Spraakherkenningssoftware voor bedrijven

Wil je profiteren van krachtige spraakherkenningssoftware die altijd en overal toegankelijk is? Maak kennis met Dragon Professional Anywhere, dé oplossing voor cloud-gebaseerde spraakherkenning. Met Dragon Professional Anywhere kun je jouw productiviteit naar nieuwe hoogten brengen, waar je ook bent.

 

Met deze innovatieve spraakherkenningssoftware voor bedrijven kun je gemakkelijk en accuraat tekst dicteren. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, Dragon Professional Anywhere staat altijd voor je klaar. Met Dragon Professional Anywhere geniet je van de voordelen van remote spraakherkenning. Ontdek de geavanceerde spraakherkenningstechnologie van Dragon Professional Anywhere, die zorgt voor een nauwkeurige en snelle transcriptie van jouw dictaat.

 

Of je nu in de overheidssector, juridische branche of een andere professionele omgeving werkt, Dragon Professional Anywhere heeft de tools en functies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ervaar de voordelen van cloud-gebaseerde spraakherkenning met Dragon Professional Anywhere. Verhoog jouw productiviteit, werk flexibel en optimaliseer jouw workflow. 


Dicteren bij de cursor

Dragon Professional Anywhere, trial

 Met Dragon Professional Anywhere, de cloud-gebaseerde spraakherkenningssoftware, kun je overal efficiënt werken en je productiviteit verhogen. 

 

Het maakt gebruik van geavanceerde spraakherkenningstechnologie om spraak om te zetten in tekst. Dragon Professional Anywhere biedt flexibiliteit en toegankelijkheid omdat het vanaf verschillende apparaten en locaties kan worden gebruikt.

 

Het is ontworpen om de typetijd te verminderen en een vlotte spraakgestuurde workflow mogelijk te maken. 


Dicteren met microfoon

DPA, dicteer met je microfoon

Het gebruik van een hoogwaardige headset of microfoon met Dragon Professional Anywhere biedt je extra voordelen.

 

Een goede microfoon of headset zorgt voor een accurate registratie van je stem en minimaliseert achtergrondgeluiden, waardoor de spraakherkenning van Dragon Professional Anywhere wordt geoptimaliseerd. Dit verbetert de nauwkeurigheid en snelheid van de spraakherkenning, waardoor je nog productiever kunt werken.

 

 

 


Dicteren met mobiel

Dragon Anyhwere Mobile

Dragon Anywhere Mobile is een mobiele app die spraak-naar-tekst omzet.  Gebruikers kunnen tekst te dicteren op hun mobiele apparaten. 

 

De app is ontworpen om nauwkeurige en vloeiende teksten te leveren en biedt functies zoals spraakopmaak, dicteeropdrachten en synchronisatie met de Cloud.

 

 CONTACT SALES AFDELING

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


spraakprofiel voor professionals

Tijdens het eerste gebruik wordt er een spraakprofiel gemaakt. Door fouten te corrigeren went Dragon aan je stem.

 

Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat de herkenning na 10 minuten erg hoog is.

 

In het spraakprofiel zit een gepersonaliseerde woordenlijst met standaard woorden en een eigen woorden. 

 


EENVOUDIG TE INSTALLEREN

Geen complexe installatie, met één klik, en automatische updates. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag.


GEEN LIMIET OP PRODUCTIVITEIT

Spreek vrij en zoveel je wilt, zonder limieten per gebruiker - professionals kunnen overal productief blijven en zich richten op het bedrijf in plaats van op de technologie.

 


Financieel adviseurs besteden elke dag bijna vier uur aan typen

Voor professionals in de financiële dienstverlening is een nauwkeurige, uitgebreide administratie van cruciaal belang bij elke stap, van het eerste consult van een nieuwe klant tot en met lopende gesprekken over hun portefeuille. 

 

Maar al te vaak kunnen financiële adviseurs zich overbelast voelen met extra administratief werk naast hun andere verantwoordelijkheden. Om te zien hoe dit werk hun dagen beïnvloedt, heeft Nuance meer dan 100 financiële dienstverleners gevraagd hoeveel tijd ze besteden aan administratieve taken en hoe sommige bedrijven hun adviseurs ondersteunen met deze werklast.

meer lezen

Dragon Professional Releaseopmerkingen—versie 16

Dragon Professional 16 release opmerkingen

Dragon Professional 16 is uit. Hier vind je wat nieuw is en wat de systeemvereisten zijn. En vertellen wat de opgeloste en de bekende problemen zijn. 

meer lezen

Philips SpeechExec 12

 

De nieuwe versie van Philips SpeechExec is uitgerold. In deze blog vind je de belangrijkste items.

 

Deze upgrade wordt niet automatisch uitgevoerd wanneer je opstart, je moet de software downloaden en installeren. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

 

meer lezen

Microsoft Power-BI en AI (Artificial intelligence)

Microsoft Power-BI en AI Artificial Intelligence met spraakherkenning

Bij een congres over digitalisering werd aan het publiek gevraagd wie er al gebruik maakt van AI (Artificial intelligence). Er werd maar één vinger opgestoken, die van mij. Wij, als Cedere, gebruiken al jaren AI voor spraakherkenning en andere processen. Naast spraakherkenning gebruiken we Canva voor de foto’s, een chat programma en ADS. Allemaal maken ze gebruik van AI.

 

De nieuwsbrieven, app-berichten en post staan vol over AI en Power-BI. ‘We’ gebruiken deze tools zonder dat we er bewust van zijn en ze worden voor ons gebruikt om ons werk te verlichten.

 

Maar wat is BI en wat is het verschil met AI? Moeten we bang zijn voor deze nieuwe ontwikkelingen? Moeten we ze als bedrijf massaal gaan gebruiken? 

meer lezen

Purpose Driven zakendoen

Zakendoen met betekenis

 

Ik denk dat iedereen betekenisvol wil zijn, ieder mens wordt gelukkiger met een zinvol leven en werk. Wat is er mooier dan betekenisvol werk: purpose driven business. Je kunt veel betekenen voor de maatschappij en andere hogere doelen zoals het klimaat.

meer lezen