Dragon Medical One in de Cloud

Dragon Medical One in de Cloud

Dragon Medical One is de opvolger van DMPE ( Dragon Medical Practice Edition) Dragon Medical One is een beveiligde spraakherkenningsoplossing voor in de Cloud. 

 

Gebruik je nu DMPE dan kun je  overstappen naar DMO.  

 

Cloud-based medische spraakherkenning

Onze oplossing voor snel werken

Met Dragon Medical One kunnen zorgverleners medische gegevens dicteren in de EPD-systemen (elektronisch patiëntendossier). Zorginstellingen kunnen spraakherkenning eenvoudig in de gehele organisatie inzetten. Dit zorgt ervoor dat de medische professionals minder tijd kwijt zijn aan administratieve werkzaamheden. Het bespaart dus tijd waardoor je productiever en efficiënter kan werken en er meer tijd is voor de patiënt.

 

Cedere levert, indien gewenst, de software op een Olympus RecMic zodat je vanuit deze handmicrofoon de software overal kunt gebruiken. Deze microfoon zit niet bij de prijs in maar moet los aangeschaft worden.

 

 

Liever met een andere microfoon dicteren? Dat kan, zorg wel voor de juiste specificaties.

Voordelen van Dragon Medical One bij Nuance

Dragon Medical One bij Nuance
Dragon Medical One
  • spraakherkenning voor direct input, dicteren bij de cursor.
  • is eenvoudig om te gebruiken
  • werk veilig vanuit de Cloud
  • spraakprofiel met eigen en medische woorden
  • snel dicteren, sjablonen en koppelingen
  • tekst is direct zichtbaar
  • corrigeert herkenningsfouten door eroverheen te typen
  • herkenbaarheid loopt snel op tot boven de 99,5 %
  • werkt zonder secretariaat, rechtstreeks in mail of dossier
  • meerdere talen: Nederlands, Duits, Frans, Engels, Deens, Zweeds

Richt Nuance Dragon Medical One in zoals je dat zelf wilt met hoge herkenning. Snel werken en weinig onderhoud.

Spraakprofiel


Tijdens het eerste gebruik wordt er een voice profile aangemaakt. Door fouten te corrigeren went Dragon aan je stem. Door de nieuwe techniek is de herkenning na 10 minuten belachelijk hoog. In het profiel zit een gepersonaliseerde woordenlijst met professionele medische en eigen woorden. Eigen spraakopdrachten naast de standaard. Ook kan er gebruik worden gemaakt van sjablonen voor standaard teksten.

 

Veilig in de cloud


Het beheren is voor de ICT een stuk eenvoudiger. In de  NUMC of NMS wordt centraal geregeld welke woorden en spraakopdrachten er toegevoegd worden per zorgverlener.  Zo kun je de medische gegevens digitaal dicteren en beheren. Geen zorgen over de veiligheid, de beveiligde spraakherkenningsoplossing is gegarandeerd. 256-bit versleutelde communicatie en opslag.

Toekomst gericht 


Dragon Medical One is ontworpen voor snelheid, flexibiliteit en is nauwkeurig. Het biedt een complete software oplossing die gecombineerd is met spraakherkenning. Iedere  zorgverlener gebruikt zijn eigen spraakprofiel. Zorgverleners kunnen waar en wanneer dan ook,  met hun stem de medische dossiers op een efficiënte en natuurlijke manier vastleggen.  Dit kan in de gehele zorginstelling toegepast worden.Verder lezen: