De Jabra speakers en PanaCast series

Voor professioneel online vergaderen en bijeenkomsten

Kwalitatieve en effectieve vergaderingen


Verschillende speakers van Jabra:


INFORMATIE VIDEO SPEAKERPHONE, VERSCHILLEN UITGELEGD


De verschillende speakers:

Jabra is één van de grootste wereldwijde marktleiders als het gaat om microfoons, waaronder bedraad en draadloze modellen, maar ook de nieuwste serie de PanaCast met een panoramisch 4K beeld. Het bedrijf heeft bijna 150 jaar ervaring als het gaat om geavanceerde communicatieoplossingen met de apparatuur die ze gebruiken.

 

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de headset branche en is het bedrijf uitgegroeid tot een speler van formaat. Voer de beste gesprekken en online bijeenkomsten met klanten of collega's met de vergadermicrofoons. Je kunt er zeker van zijn dat de microfoons alles uitgebreid overbrengen. Deze microfoons staan bekend om de beste kwalitatieve audio en heeft een hoge noise cancelling. 

 

Ervaar het beste in geluid met de microfoons van Jabra speaker, of je nu naar muziek zit te luisteren of een belangrijke conference call voert. 

 


Jabra PanaCast

De PanaCast serie is ontwikkeld om thuis of op kantoor de vergaderingen professioneel bij te wonen. Door de anderhalvemetersamenleving houden we meer afstand van elkaar, dit maakt voor de PanaCast niet uit. Door de video oplossing van de PanaCast zit je in een levensechte videovergadering met een natuurlijk perspectief.

 

De slimme video conference systeem maakt namelijk gebruik van drie 4K camera's met 13 megapixels. De beelden van deze drie camera's worden realtime samengevoegd om een realistisch en panoramisch beeld te creëren van 180 graden. Zo kun je er zeker van zijn dat iedereen te zien is.

 

De PanaCast kan twee streams tegelijk leveren, één op de spreker en één op een flipover, zodat alles goed zichtbaar is. De PanaCast is ontwikkeld met de nieuwste functies, zo zit er een slimme zoomlens op, achtergrondgeluiden worden onderdrukt en er zitten krachtige luidsprekers op.  

 

 

JABRA PANACAST

De slimme zoom betrekt iedereen automatisch bij het gesprek door te detecteren waar deelnemers zitten.

Daarnaast focust de camera op de persoon die aan het woord is. Voor de PanaCast 50 is er een afstandsbediening. Zo kun je zonder op te staan het geluid harder, zachter of op mute zetten.  

 

Heb je op je laptop alleen een USB-C aansluiting? Dat maakt voor de PanaCast niet uit, sluit hem aan op de USB-hub. Zo kun je de PanaCast eenvoudig aansluiten op de laptop. Dit is niet nodig bij de PanaCast 50 die heeft een USB-C aansluiting.

 

 De Plug & Play SPEAK versies speakerphones hebben eigen kenmerken. Naast speakerphones met enkel USB kabel zijn sommige uitgevoerd met Bluetooth-technologie voor verbinding met Bluetooth-apparaten zoals tablets, mobiele telefoons en headsets, en kan worden aangesloten via USB-A op je computer om via Zoom, Teams, Skype of een andere softphone-oplossing te bellen. Online vergaderen vanaf 4 tot 15 personen. 

 

De Jabra speak 810 is gemaakt voor ruime conferentieruimte. De ZoomTalk microfoons zorgen ervoor dat je met 15 personen tegelijk vergadert. De speak 810 heeft een bereik van maar liefst 30 meter. 

 

De speaker heeft een 360 graden dekking, daardoor hoef jij je geen zorgen meer te maken waar je de vergadermicrofoon neerzet. Als je kiest voor een vergadermicrofoon via Bluetooth, dan kun je met je mobiele telefoon vergaderen. Dat zorgt ervoor dat de compacte vergadermicrofoon ideaal te gebruiken zijn voor als je veel onderweg bent.

  

 

JABRA SPEAK 750

De speakerphones zorgen ervoor dat eventuele ruis onderdrukt word, waardoor je altijd goed geluid hebt. De speaker heeft een gesprekstijd van tot wel 15 uur, en zal automatisch een waarschuwing geven wanneer je hem moet opladen. Jabra Speak 410

De Jabra speakers zijn speciaal ontworpen voor de zakelijke professional die dagelijks vergadergesprekken voert. De draagbare speakerphones zijn ook te gebruiken met de Mac. De draadloze versies zijn tot 15 uur stand-by. Het compacte design maken deze oplossing ideaal voor dagelijks gebruik. 

 

Zodra deze speakerphone is aangesloten herkent het systeem het apparaat als extra geluidsapparaat.

In de software MS Teams,  MS Skype of Zoom kan deze dan gewoon gekozen worden als geluidsapparaat. Ze zijn geschikt voor elke ruimte.

 

De krachtige speaker en ingebouwde microfoon biedt 360 graden dekking. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers van de vergadering het gesprek goed kunnen horen en zelf ook goed te horen zijn.

 

De Jabra Speak 410 met ingebouwde Bluetooth kun je verbinden met Bluetooth-apparaten zoals tablets, mobiele telefoons en headsets. De speakers zijn er in UC en MS variant.  De speaker met UC kun je aansluiten via USB-A op je computer om via Skype of een andere softphone-oplossing te bellen.

  

JABRA SPEAK 410


Jabra Direct

 Ontworpen om je headset te optimaliseren en te personaliseren.

Slim, veilig en gratis oproepbeheer van headsets en speakerphones.Er is speciale software beschikbaar de Jabra Direct. Deze is niet noodzakelijk, maar hiermee zijn extra instellingen te maken zodat je jouw microfoon kan personaliseren. Deze software is er zowel voor Windows als voor Mac.

 

Met de Jabra Direct kun je de software van de speakers optimaliseren, producten aanpassen, gespreksbediening ( Call control) met één of meerdere webcalls verbeteren, je Bluetooth producten beheren en updaten.Jabra speaker zijn er in twee soorten UC en MS.

 

UC-speaker

UC staat voor "Unified Communication" in het Nederlands komt dat neer op Verenigde communicatievormen. De speakers met UC is te gebruiken met een softphone applicatie. De softphone applicatie is een programma waarmee je via internet kunt bellen. Deze is nodig als je via de computer of laptop gebeld wilt worden op je vaste en op je mobiele nummer. Zoals bij contact centers. 

 

Als je met je werk veel gebruikt maakt van Zoom, Cisco Jabber, WebEx en BlueJeans raden wij je aan om een speaker met UC te kiezen. UC-speakers zijn hiervoor geoptimaliseerd.

 

De speakers beschikken in de meeste gevallen over een plug and play configuratie. Hierdoor hoef je de speaker alleen nog aan te sluiten waarna ze meteen klaar zijn voor gebruik. De meeste speakers hebben ook moderne functies, zoals de mogelijkheid om tegelijkertijd verbinding te maken met meerdere apparaten of call control en kunnen bellen op afstand

 

MS-speaker

MS-speakers zijn speciaal ontwikkeld voor als je veel werkt met Microsoft Skype for Business en Microsoft Teams. Na het aansluiten van je speaker op je computer of laptop kun je direct communiceren via Microsoft Teams of Skype. Hiervoor hoef je verder geen aanvullende instellingen te verrichten wat je met een andere speaker wel zou moeten doen.

 

De MS-speakers zijn door Microsoft Teams en Skype gecertificeerd. De speakers zijn daarom eenvoudig te implementeren in iedere organisatie die gebruikmaakt van Microsoft Teams.  Het maakt niet uit of je vanuit huis werkt of op kantoor iedereen kan er direct mee aan de slag. 


Verschillende modellen van Jabra microfoons: