Headset draadloos

Enjoy the freedom of our wireless headsets!

Poly (Plantronics) Savi 8200 -pc - smartphone - te
Dit is een draadloze headset die geschikt is voor pc, mobiel en vaste telefoon. De headset heeft een bereik van 180 meter en een batterijduur van 13 uur. De headset biedt ook ruisonderdrukking en gespreksbeveiliging. De headset biedt ook act ... (meer lezen)
vanaf € 482,79
Yealink WH67 meerdere draagopties, met workstatio
    Ondersteuning voor dubbele verbinding met zowel pc, smartphone als IP-telefoon, de knoppen maken oproepbeheer mogelijk en een Teams-knop om Teams vergadering of Cortana te starten.  Meerdere draagopties: in-ear, met oorhang ... (meer lezen)
vanaf € 327,91
Yealink WH66 Mono of Duo met workstation
EAN Dual: 6938818306431     Ondersteuning voor dubbele verbinding met zowel pc, smartphone als IP-telefoon, de knoppen maken oproepbeheer mogelijk en een Teams-knop om Teams vergadering of Cortana te starten. Zacht leren ... (meer lezen)
vanaf € 324,28
Poly Savi 8240 Dect headset draadloos
De poly Savi 8240 UC of M,  is draadloos en heeft een zeer goede draagcomfort. Deze draadloze DECT headset is uitermate geschikt voor spraakherkenning.   De Savi 8240  is de lichtste headset op de markt en onderdeel ... (meer lezen)
vanaf € 304,92
Yealink WH62 Mono of Duo
 Yealink WH62 is een draadloze headset die je kunt gebruiken voor spraakherkenning, online vergaderingen, telefoongesprekken of muziek. De headset heeft een uitstekende geluidskwaliteit, dankzij de noise-cancelling microfoon en de HD-audio. ... (meer lezen)
vanaf € 211,75
Yealink WH63 headset DECT
De yealink WH63 is een draadloze headset die je kunt gebruiken voor spraakherkenning, telefoongesprekken, videoconferenties en online vergaderingen. De headset heeft een comfortabel ontwerp, een lange batterijduur en een uitstekende geluidsk ... (meer lezen)
vanaf € 208,12
Philips SpeechOne PSM dicteer headset draadloos
Philips SpeechOne PSM 6300, PSM 6500 is een zeer nauwkeurige microfoon met ruisonderdrukking. Draadloze overdrachtstechnologie kristalheldere geluidsopnames zonder kwaliteitsverlies (niet te realiseren met standaard Bluetooth- of DECT-techno ... (meer lezen)
vanaf € 100,43

Voordelen headset draadloos:

Draadloze headsets zijn een handige en comfortabele manier om te werken met dicteren, naar muziek, podcasts, telefoongesprekken of andere audio te luisteren. Ze hebben verschillende voordelen ten opzichte van bedrade headsets, zoals:

 

  • Ze bieden meer bewegingsvrijheid, omdat je niet vastzit aan een kabel die in de weg kan zitten of verstrikt kan raken.
  • Ze zijn compatibel met veel apparaten, zoals smartphones, tablets, laptops, smartwatches en meer. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste aansluiting of adapter.
  • Ze hebben vaak extra functies, zoals ruisonderdrukking, spraakassistenten, touchbediening of aanpasbare geluidsprofielen. Je kunt je luisterervaring personaliseren en optimaliseren.
  • Ze zijn stijlvol en modern, met verschillende ontwerpen, kleuren en maten om uit te kiezen. Je kunt een draadloze headset vinden die bij je persoonlijkheid en smaak past.

 

Draadloze headsets zijn dus een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en handige manier om van audio te genieten.