Microfoons voor Dicteren en Vergaderen

hoor en word gehoord


Jabra speakerphone

Hand held microfoon

STAANDE Tafelmodel

Vergaderen


Handheld microfoon voor dicteren en spraakherkenning:

Uitstekende microfoons van diverse fabrikanten voor dicteren en spraakherkenning. Knoppen zijn instelbaar naar  eigen voorkeur. Ze worden veel gebruikt door o.a. artsen en advocaten. De beste handheld microfoons voorgeselecteerd, met de hoogste kwaliteit, het beste geluid en de scherpste prijs. 

Tafelmodellen desktop microfoon

Wil je geen headset of microfoon vasthouden, dan kies je voor een staande microfoon of desktop microfoon. Met een tafelmicrofoon kun je je stem helder en duidelijk laten horen, zonder dat je hard hoeft te praten. Afhankelijk van het doel waarvoor je hem wilt gebruiken, kies je uit een van de onderstaande modellen. Allemaal uitstekend geschikt voor dicteren en spraakherkenning. Achtergrond lawaai kan nog weleens storend zijn. Lees hoe je het achtergrondlawaai filtert voor spraakherkenning.

Online speakerphone - online meetings

Een vergadermicrofoon of speakerphone is een handig hulpmiddel om online te vergaderen met collega's, klanten of partners. Met een vergadermicrofoon kun je helder en duidelijk communiceren, zonder dat je last hebt van storende achtergrondgeluiden of slechte geluidskwaliteit. Een vergadermicrofoon heeft meestal een 360 graden dekking, zodat iedereen aan de tafel goed te horen is. Sommige vergadermicrofoons hebben ook Bluetooth, zodat je ze kunt verbinden met je smartphone of tablet. Zo kun je overal en altijd een professionele vergadering houden.

 

Een Speakerphone is een combinatie van een speaker en een microfoon.  Ze zijn handig omdat je ook je telefoon er mee kunt opnemen en zo handsfree kunt telefoneren.