Het verhaal van en achter Cedere

Meet Cedere.. wat doen wij voor jou en je bedrijf

Neem de tijd en lees ons verhaal en denk mee..


Wat doen we?

In een open, no-nonsens cultuur werken onze experts met elkaar samen aan nieuwe technologieën met één doel: jou sneller en slimmer te laten werken. Naast advies over aanschaf, zijn het vooral de trainingen en service die daarbij helpen.

 

Wij zijn ethisch en verantwoord, maatschappelijk betrokken, werken samen voor het beste resultaat, korte lijnen en benaderbaar. 

Wie dan?

Cedere is een onafhankelijk kennispartner en bestaat uit een klein team hoogopgeleide mensen met passie. Liefde voor processen en techniek met passie voor de mens. Toegankelijk, bevlogen en diepgaande kennis. We werken inmiddels al 23 jaar met succes bij zowel grote als kleine bedrijven. En zijn meegegroeid in de Nieuwe Tijd, nieuwe kansen en nieuwe formules.Waarom?

Onze wereld verandert sneller dan ooit, spraakherkenning en dicteren zijn niet meer voor de toekomst maar NU! een uitkomst.

 

We dicteren in de auto of in de smartphone, niets is meer vreemd. Dicteren is van deze tijd. Maar hoe zetten we dit dan in voor het bedrijf? Welke woorden heb je nodig, is veiligheid belangrijk? Optimaal gebruik? En kan het ook privé?

Al 23 jaar brouwen we processen door vooral samen te werken..
Al 23 jaar brouwen we processen door vooral samen te werken..

Hoe?

Slim Samenwerken

Samenwerken is het toverwoord. Samen werken met partners, met ICT afdelingen, met medewerkers en met Jou. Er is al zoveel kennis aanwezig, waarom daar geen gebruik van maken? Voeg onze kennis er aan toe en er volgt een lange tevreden samenwerking.

Creativiteit

Bij complexe vragen is creativiteit van belang. Diepgaande kennis is belangrijk, maar hoe het in te zetten, te gebruiken, ..meer mogelijk?

Leun achterover en overdenk de situatie, waar hebben we dat eerder gezien en hoe kunnen we die kennis met je delen? Samen komen we tot een oplossing. Denk mee!


Creativiteit zorgt voor het beste resultaat bij complexe vraagstukken..
Creativiteit zorgt voor het beste resultaat bij complexe vraagstukken..

MVO, maatschappelijk verantwoord

Al 21 jaar houden we ons bezig met verantwoord ondernemen. Een kwart van onze klanten zijn mensen die spraakherkenning gebruiken om met een beperking te kunnen werken. Thuis of op het werk. Passie voor de mens, dat geeft veel voldoening.

Hoe houden wij ons creatief?

Onze maandelijkse Kennisfabriek bestaat niet alleen uit kennisoverdracht maar er is ook aandacht voor samenwerking. De foto's bewijzen het resultaat van een bewogen dag in het bos. Samen koken in en uit de natuur. 

Duurzaam ondernemen?

Cedere wil duurzaam ondernemen en past continu haar doelstellingen aan voor het hoogst haalbare, laagste CO2 uitstoot. We gebruiken een fietskoerier voor het versturen van producten, hergebruik verzendmateriaal, online facturering, digitalisering, online meetings en instructies, digitale handleiding en werkboeken, e-books, reizen met OV en webinars.


De klanten?

De klanten bepalen onze ontwikkeling. En onze klanten zijn dan ook heel divers. Allemaal met eigen imago en vraagstelling. Eigen kennisniveau en doelgerichtheid. Om deze pagina niet vol te schrijven met namen, verwijzen we graag naar de pagina's met referenties. En dat is nog maar een opsomming van voorbeelden. 

Waar doen we dat?


Waar we dat doen maakt niet uit. Met plezier werken we op kantoor in Deventer, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Of bij jou op jouw kantoor, jouw werkplek, vanuit huis of waar jij je prettig voelt. 

Leer op het werk, instructies on the job!

Klassikale trainingen geven we door heel Nederland en België. Dat kan op onze locaties of op een door jou gekozen plek.  Daarnaast geven we online maatwerktrainingen, gerichte bedrijfstrainingen en instructie. Bij bedrijven op de werkvloer en een technische training op de afdeling ICT.


Huis De Heuvel, hoofdkantoor

Directiehuis Cedere Deventer

Prominent in de buurt, staat het directiehuis De Heuvel. Dit unieke gebouw stond als eerste in de lege  omgeving en kent een lange geschiedenis.

 

Het is een prettig gebouw om in te werken. Nog vele details van de vorige ‘bewoners’ zijn aanwezig. In de kelder, waar de zoutbaden van de vleeswaren zich bevonden, moesten voorwanden geplaatst worden omdat het zout door de muren bleef trekken. In de diepe kelder onder het gehele gebouw, nog de haken waaraan het vlees te drogen hing.

 

 

Er is veel over het huis, de fabriek en de buurt te vertellen. Ik beperk mij tot enkele foto’s en details.

Op deze unieke opname  van rond 1900 is De Heuvel  te zien, de eerste bebouwing in de noordelijke voorsteden van Deventer. Zichtbaar is de in 1867 opgerichte Davo Bierbrouwerij van de familie Budde. Deze opname is vanaf de watertoren genomen, een fabriek in een compleet leeg landschap.

 

De Vestigingswet van 1874 maakte het mogelijk dat er meer fabrieken en woningen buiten de vestingstad werden gebouwd. De arbeiderswoningen om ons heen zijn gebouwd ten behoeve van deze industrie.


Rond 1909 vestigde Anton Hunink hier zijn Vlees-en Conservenfabriek.

 

Dit plaatje komt uit een reclamefolder van Hunink. Op het gebouw staat Davo Bierbrouwerij.

 

Mooie sfeertekening uit die tijd waar het vervoer nog met paard en wagen ging.


Op de luchtfoto uit 1954 is de buurt al beter herkenbaar. Wanneer we inzoomen op de naam op het gebouw dan zien we duidelijk Anton Hunink.

 

Het Nieuwe Plantsoen met haar kleine bomen en de HBS wat nu een ROC locatie is.

 

Een deel van de fabriek hebben ze laten staan, het directiehuis. 


Na Anton Hunink Vleeswaren- en conservenfabriek  hebben een meubelzaak, reclamebureau en diverse kleine bedrijven zich hier gevestigd. Ook nu is het pand onderverhuurd en hebben diverse bedrijven hier hun kantoor.

 

Bovenstaande gegevens en foto’s komen uit het boek Van Noodwijk Naar Engels Drop , geschreven door  Henk van Baalen en Geert Poorthuis.