Belangrijk Nieuws: Cedere is aanwezig en werkt op aangepaste wijze door. Alle trainingen, installaties, helpdesk, presentaties en informatie worden telefonisch of online gegeven. Producten worden via PostNL verstuurd. Meer informatie via Contactpagina, ook vragen rondom thuiswerken.

Het verhaal achter Cedere

Wij brengen elke dag succes! Door sneller en slimmer werken. Door productiever en creatiever te zijn. Controle over werken. Controle over het leven.

Meet Cedere.. wat doen wij voor jou?

Neem de tijd en lees ons verhaal

Samen koken voor het beste resultaat.. meer tijd voor vrije tijd.
Samen koken voor het beste resultaat.. meer tijd voor vrije tijd.

Wat doen we?

In een open, no-nonsens cultuur werken onze experts met elkaar samen aan nieuwe technologieën met één doel: U sneller en slimmer te laten werken. Naast advies over aanschaf, zijn het vooral de trainingen en helpdesk die daarbij helpen.

Wie dan?

Cedere bestaat uit een klein team mensen met passie. Liefde voor processen en techniek met passie voor de mens. Toegankelijk, bevlogen en diepgaande kennis. We werken inmiddels al 20 jaar met succes bij zowel grote als kleine bedrijven. En zijn meegegroeid in de Nieuwe Tijd, nieuwe kansen en nieuwe formules.


Waarom?

Onze wereld verandert sneller dan ooit, spraakherkenning en dicteren zijn niet meer voor de toekomst maar NU! een uitkomst.

 

We dicteren in de auto of in de smartphone, niets is meer vreemd. Dicteren is van deze tijd. Maar hoe zetten we dit dan in voor het bedrijf? Welke woorden heeft u nodig, veiligheid belangrijk? Optimaal gebruik? En kan het ook privé?

Al 20 jaar brouwen we processen door vooral samen te werken..
Al 20 jaar brouwen we processen door vooral samen te werken..

Hoe?

Slim Samenwerken

Samenwerken is het toverwoord. Samen werken met partners, met ICT afdelingen, met medewerkers en met U. Er is al zoveel kennis aanwezig, waarom daar geen gebruik van maken? Voeg onze kennis er aan toe en er volgt een lange tevreden samenwerking.

Creativiteit

Bij complexe vragen is creativiteit van belang. Diepgaande kennis is belangrijk, maar hoe het in te zetten, te gebruiken, ..meer mogelijk? Leun achterover en overdenk de situatie, waar hebben we dat eerder gezien en hoe kunnen we die kennis met u delen? Samen komen we tot een oplossing. Denk mee!


Creativiteit zorgt voor het beste resultaat bij complexe vraagstukken..
Creativiteit zorgt voor het beste resultaat bij complexe vraagstukken..

MVO, maatschappelijk verantwoord

Al 20 jaar houden we ons bezig met verantwoord ondernemen. De helft van onze klanten zijn mensen die spraakherkenning gebruiken om met een beperking te kunnen werken. Thuis of op het werk. Passie voor de mens, dat geeft veel voldoening.

Hoe houden wij ons creatief?

Onze maandelijkse Kennisfabriek bestaat niet alleen uit kennisoverdracht maar er is ook aandacht voor samenwerking. De foto's bewijzen het resultaat van een bewogen dag in het bos. Samen koken in en uit de natuur. 

Hoe houden we onze kennis up-to-date?

Hebben we snellere ontwikkelingen gehad de laatste decennia's? Zijn de technieken en mensen veranderd? Cedere volgt deze ontwikkelingen op de voet. 


De klanten?

De klanten bepalen onze ontwikkeling. En onze klanten zijn dan ook heel divers. Allemaal met eigen imago en vraagstelling. Eigen kennisniveau en doelgerichtheid. Om deze pagina niet vol te schrijven met namen, verwijzen we graag naar de pagina's met referenties. En dan is dat nog maar een opsomming van voorbeelden. 

Waar doen we dat?


Waar we dat doen maakt niet uit. Met plezier werken we op kantoor in Deventer, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Of bij u op uw kantoor, uw werkplek, vanuit huis of waar u zich prettig voelt. 

Klassikale trainingen geven we door heel Nederland en België. Dat kan op onze locaties of op een door u gekozen plek. Bij bedrijven op de werkvloer en een technische training op de afdeling ICT.


Directeur Godie Vierbergen LinkedIn profiel