Probeer de software eerst uit...!

Een software trial kan een goede manier zijn om een programma of applicatie uit te proberen voordat je het aanschaft. Zie tips (onderaan deze pagina), zo kun je de beste keuze maken voor jouw situatie.

 

Maak een keuze uit  één van de drie verschillende productgroepen:

 

1. Spraakherkenning of

2. Dicteeroplossing of

3. PDF oplossing

 

Let op: Kies niet uit alle productgroepen!

 


Aanvraagformulier voor het vrijblijvend testen van software

Dit is een verzamelformulier van de meeste test-software die Cedere beschikbaar heeft.

ZIT JE KEUZE ER NIET BIJ, NEEM DAN CONTACT OP +31 85 4863748

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Tip 1: Lees de documentatie goed door

Voordat je een software trial start, is het belangrijk om de documentatie goed door te lezen. Hierin staat onder andere hoe lang de trial duurt en wat er gebeurt als de trial afloopt. Deze software trials worden NIET automatisch verlengd tot een betaald abonnement.

 

Tip 2: Vergelijk verschillende opties

Er zijn vaak meerdere software trials beschikbaar voor hetzelfde soort product of dienst. Het kan verstandig zijn om verschillende opties te vergelijken om te zien welke het beste bij je past. Let daarbij niet alleen op de prijs en de duur van de trial, maar ook op de functionaliteiten, de gebruiksvriendelijkheid, de klantenservice en de reviews van andere gebruikers. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.

 

Tip 3: Maak gebruik van de ondersteuning

Een software trial is bedoeld om je kennis te laten maken met de software en te zien of het werkt voor jou. Maar soms kan het lastig zijn om alles zelf uit te zoeken of om problemen op te lossen. Daarom is het handig om gebruik te maken van onze ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een handleiding, de FAQ, een chatbot of de helpdesk. Zo kun je sneller en beter gebruik maken van de software en eventuele vragen of feedback geven.

 

Tip 4: Evalueer je ervaring

Als de software trial bijna afloopt, is het tijd om je ervaring te evalueren. Vraag jezelf af of de software aan je behoeften en verwachtingen voldeed, of je er tevreden mee was, of je er veel gebruik van maakte en of je bereid bent om ervoor te betalen. Als het antwoord ja is, kun je overwegen om de software aan te schaffen of te verlengen.

 

Meer advies: bel naar telefoonnummer: +31 (0)85-4863748