Headset voor computer EN telefoon

Cedere is gespecialiseerd in headsets voor spraakherkenning


Poly (Plantronics) Savi 8200 -pc - smartphone - te
Dit is een draadloze headset die geschikt is voor pc, mobiel en vaste telefoon. De headset heeft een bereik van 180 meter en een batterijduur van 13 uur. De headset biedt ook ruisonderdrukking en gespreksbeveiliging. De headset biedt ook act ... (meer lezen)
vanaf € 482,79
Yealink WH67 meerdere draagopties, met workstatio
    Ondersteuning voor dubbele verbinding met zowel pc, smartphone als IP-telefoon, de knoppen maken oproepbeheer mogelijk en een Teams-knop om Teams vergadering of Cortana te starten.  Meerdere draagopties: in-ear, met oorhang ... (meer lezen)
vanaf € 327,91
Yealink WH66 Mono of Duo met workstation
EAN Dual: 6938818306431     Ondersteuning voor dubbele verbinding met zowel pc, smartphone als IP-telefoon, de knoppen maken oproepbeheer mogelijk en een Teams-knop om Teams vergadering of Cortana te starten. Zacht leren ... (meer lezen)
vanaf € 324,28
Yealink WH62 Mono of Duo
 Yealink WH62 is een draadloze headset die je kunt gebruiken voor spraakherkenning, online vergaderingen, telefoongesprekken of muziek. De headset heeft een uitstekende geluidskwaliteit, dankzij de noise-cancelling microfoon en de HD-audio. ... (meer lezen)
vanaf € 211,75
Yealink WH63 headset DECT
De yealink WH63 is een draadloze headset die je kunt gebruiken voor spraakherkenning, telefoongesprekken, videoconferenties en online vergaderingen. De headset heeft een comfortabel ontwerp, een lange batterijduur en een uitstekende geluidsk ... (meer lezen)
vanaf € 208,12