Transcriberen (transcriptie set) dictaten

Philips en Olympus transcriptiesets


Transcriptie en transcriberen van dictaten

Transcriberen betekent het omzetten van audio naar tekst. Er zijn diverse vormen van transcriptie, woordelijke transcriptie of het geven van opdrachten. Beide methoden zijn goed mogelijk met deze sets. Kwalitatief gezien is letter-voor-letter omzetten ook geschikt voor spraakherkenning. 

 

Bij een woordelijke transcriptie wordt de audio woord-voor-woord omgezet in tekst. Stotteren en herhalingen worden niet meegenomen.

Cedere biedt diverse transcriptiesets van Philips aan

Philips

Philips transcriptie

De transcriptiesets is een digitaal transcriptiesysteem dat speciaal ontwikkeld is om transcriptie eenvoudig te maken. Met de transcriptiesets heb je een alles in één pakket. In het pakket zit een ergonomische voetschakelaar, een secretariële-headset en de nieuwste transcriptiesoftware. Hiermee kun je eenvoudig en efficiënt transcriptie taken beheren. 

Voetpedalen diverse:

Transcriptie koptelefoons:

Dicteer Software:


Voetpedalen:

Transcriptionisten kunnen met een kleine beweging van de voorkant van de voet dictaten starten en stoppen. Dit kunnen ze doen zonder dat hun voet op te tillen. Dit maakt de voetschakelaar efficiënter en aangenamer om mee te werken. Met de voetpedaal kun je met de voet het afspelen (start / stop / heen- en terug-spoelen) van het dictaat bedienen.  Zo houdt je de handen vrij om te typen.

 

Koptelefoons:

De headsets voor transcripties bevatten geen microfoon.  Ook bevat de headset een goede draagcomfort. Er zijn diverse keuze in zoals uit onderlangs of bovenlangs dragen zodat die de hele fijn zit om te kunnen dragen.

 

Software:

Voor het transcriberen van DSSPro-, DSS-, WAV-, WMA- en MP3-audiobestanden.

Transcriptieset bestaat uit koptelefoon + voetpedaal + software