Yealink draadloze DECT headsets

Van en voor de nieuwe generatie ...

Compact en handzaam, werkelijk een fijn product!


Let op!! Door tekort aan productie-onderdelen en transportproblemen geldt dat voor sommige headsets en speakerphones de levertijd langer is dan normaal. Voor meer informatie neem je contact op via chat of +31854863748.

De Yealink WH6 Wireless DECT Headset serie, de Essential DECT Wireless Headsets (WH62 & WH63) en de Premium DECT Wireless Headsets (WH66 & WH67) zijn zeer compact en van hoge kwaliteit. Prettig in draagcomfort. Je vergeet dat je hem op hebt.

 

Ze zijn bedoeld voor privé en klein zakelijk.  WH66 & WH67 multifunctionele UC Workstations biedt  verbeterde functies voor meer productiviteit en flexibiliteit.

Alle Yealink headsets van de DECT serie WH6

Yealink USB Connect software:

Yealink USB Connect voor Device instellingen
Yealink USB Connect voor Device instellingen

Een Yealink Device software voor instellen van alle hardware:

 

Yealink USB Connect is beschikbaar voor het beheer van meerdere Yealink USB-apparaten, inclusief headsets, speakerphones en webcams. Alle instellingen worden gedaan via Yealink USB Connect, bijvoorbeeld de instelling van de basis- en premiumfunctie van WH66, wat handig en efficiënt is voor dagelijks gebruik. 

  • Hardware en device firmware updates
  • Instellingen via USB aansluiting
  • Voor Windows en Mac

Yealink Product Release Event - DECT Wireless Headset × UC Workstation

Altijd goed om de man achter het product te zien. Niet alleen Jack is enthousiast over de WH6 serie, ook wij als personeel van Cedere zeggen: "we zijn fan van Yealink". Alles is goed geregeld en de prijzen zijn in verhouding lager dan de concurrenten. De kwaliteit is zeker niet lager, juist beter.