Purekeys antibacterieel toetsenbord en muis

Medische toetsenbord en muis, werk schoon!


Purekeys medische antibacteriële toetsenborden en muizen zijn makkelijk te desinfecteren. Voor tandarts, ziekenhuis, laboratorium en iedere werkplek waar schoon moet worden gewerkt.

 

Een medisch toetsenbord van Purekeys biedt maximale infectiepreventie voor tandarts en ziekenhuis, ze zijn gemakkelijk en snel te desinfecteren en typen als een normaal toetsenbord.

 

Diverse Purekeys toetsenborden worden geleverd met touchpad, vaste angle, numeriek toetsenbord of juist compact. De beschermhoes kan los worden bijbesteld.

De uitschakel knop zorgt voor eenvoudige schoonmaak. 

Schoon werken met Purekeys

Overzicht Cleanroom toetsenborden en muizen, in wit en zwart verkrijgbaar:

Compact

Draadloos, WIT & ZWART (Compact), Purekeys Toetsen
Medical Keyboard 104 keys IP66, compact size, wireless. De draadloze toetsenborden van Purekeys geeft meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Het toetsenbord van Purekeys is omgeven met een vlakke siliconen laag van hoge kwaliteit. D ... (meer lezen)
vanaf € 223,85
USB bedraad, WIT (Compact) Purekeys Toetsenbord
Het toetsenbord van Purekeys is omgeven met een vlakke siliconen laag van hoge kwaliteit. Dit maakt het toetsenbord zeer snel en gemakkelijk te reinigen. Het is daarom zeer geschikt voor medische omgevingen, flexibele werkplekken en andere s ... (meer lezen)
€ 175,45

Compact FA

Purekeys Wireless Medical mouse

USB bedraad, WIT & ZWART (Compact) fixed Angle, Pu
Medical keyboard 104 keys, Fixed Angle, IP66, USB. Het toetsenbord van Purekeys is omgeven met een vlakke siliconen laag van hoge kwaliteit. Dit maakt het toetsenbord zeer snel en gemakkelijk te reinigen. Het is daarom zeer geschikt voor med ... (meer lezen)
vanaf € 175,45

Touchpad

TouchPad, WIT (Compact), Purekeys Toetsenbord
Medical keyboard 87 keys, Fixed Angle, Touchpad, IP66, USB met kabel. Deze versie van het toetsenbord van Purekeys heeft een touchpad voor het bedienen van de muis. Het toetsenbord van Purekeys is omgeven met een vlakke siliconen laag va ... (meer lezen)
vanaf € 235,95

Full Size

Draadloos, WIT & ZWART (Full size) Purekeys Toetse
Medical keyboard 105 keys, Fixed Angle, IP66, USB. De draadloze versie van het toetsenbord van Purekeys geeft meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Het toetsenbord van Purekeys is omgeven met een vlakke siliconen laag van hoge kwaliteit. ... (meer lezen)
vanaf € 223,85
USB Bedraad, WIT & ZWART (Full size) Purekeys Toet
Medical keyboard 105 keys, Fixed Angle, IP66, USB. De draadloze versie van het toetsenbord van Purekeys geeft meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Het toetsenbord van Purekeys is omgeven met een vlakke siliconen laag van hoge kwaliteit. ... (meer lezen)
vanaf € 187,55

Bundel

BUNDEL draadloos, WIT & ZWART (FULL size) Purekeys
Combinatie van zowel een toetsenbord als een muis van Purekeys. Beide draadloos, prettig in het werk en eenvoudig schoon te maken.   Dit is de BUNDEL draadloos WIT & ZWART (FULL size) Purekeys Toetsenbord en Muis. Deze set b ... (meer lezen)
vanaf € 320,65
BUNDEL USB, WIT & ZWART (Compact) Purekeys toetsen
Bundel van Medisch USB toetsenbord en Medisch USB muis.   Bent u op zoek naar een toetsenbord en een muis die gemakkelijk schoon te maken zijn en die passen bij uw praktijk? Dan is de BUNDEL USB, WIT & ZWART (Compact) Purekeys toet ... (meer lezen)
vanaf € 240,79

Muis & muismat & nieuwe hoes voor toetsenbord


Voor schone omgevingen waar hygiëne belangrijk is. Voor flex-plekken, medici. Antivirus of Antibacterieel.

Purekeys eenvoudig reinigen met alle middelen
Purekeys eenvoudig reinigen met alle middelen

Goed schoon te houden met alle reinigingsmiddelen. Voor medici en ook voor omgevingen waar veel mensen gebruik maken van hetzelfde toetsenbord. Denk aan bibliotheken, flexibele werkplekken, vliegvelden, ...


Purekeys, Medische Toetsenborden tips en weetjes

Purekeys tips en weetjes

Lukt het jou om hygiënisch te blijven werken? En hoe maak jij je toetsenbord schoon? 

 

Terwijl de meeste mensen bij “bacteriën” denken aan plaatsen als het toilet bevind jij je waarschijnlijk op dit moment op een plek waar misschien onverwacht veel bacteriën huizen.

 

Uit onderzoek is gebleken dat toetsenborden, muizen en de omgeving daarvan een bron van bacteriën, schimmels en virussen kunnen zijn.

Waarom is men een QWERTY of AZERTY-toetsenbord gaan gebruiken?

De indeling van de toetsen ofwel layout van het QWERTY of AZERTY-toetsenbord is niet optimaal ingedeeld voor onze teksten. Ik begrijp nu dat de indeling niet ontworpen is om sneller te werken en niet ergonomisch is. 


Met cleaning toets en verwisselbare silicone hoes