Dicteren voor jouw praktijk

Juridische spraakherkenning - speciale editiesDragon Professional Anywhere, spraakherkenningssoftware voor bedrijven
Dragon Professional Anywhere

DRAGON Anywhere Mobile

Dragon Anywhere Moblie

DRAGON Anywhere Group

Dragon Professional Group


Overleg over de beste oplossing voor jouw praktijk!

Versnel de doorlooptijden van juridische documentatie, elimineer knelpunten in de transcriptie en geef ondersteunend personeel de vrijheid om zich te concentreren op hoogwaardige, factureerbare taken met Dragon Anywhere Group Legal, de bedrijfsklare spraakherkenningsoplossing voor advocatenkantoren of juridische afdelingen.

 

Ontdek hoe je Dragon Anywhere Group Legal in je praktijk kunt inzetten: ➡️ Test Dragon Professional Anywhere uit


Dicteren bij de cursor

Dragon Professional Anywhere, trial

 

Realtime dicteren, tekst verschijnt daar waar de cursor staat

Eenvoudig corrigeren en optimaliseren

 

Ondersteuning Windows computers en elk computernetwerk zoals VMWare, Citrix,  WTS, thin clients etc.

 

Hoge herkenning > 99,5%, snel en accuraat 

 


Dicteren met microfoon

DPA, dicteer met je microfoon

De PowerMic 4 zorgt voor snelle en gemakkelijke bediening van de Dragon Professional Anywhere spraakherkenningssoftware.

  

Heeft programmeerbare knoppen voor het uitvoeren van dicteeropdrachten en spraakopmaak. Het heeft ook een geïntegreerde ruisonderdrukkende microfoon.

 

De PowerMic 4 kan eenvoudig worden aangesloten op een computer via USB en biedt een handige en efficiënte manier om spraakgestuurd te werken. 


Dicteren met mobiel

Dragon Anywhere Mobile

Dragon Anywhere Mobile is een mobiele app die spraak-naar-tekst omzet.  Gebruikers kunnen hun stem gebruiken om tekst te dicteren op hun mobiele apparaten. 

 

De app is ontworpen om nauwkeurige en vloeiende teksten te leveren en biedt functies zoals spraakopmaak, dicteeropdrachten en synchronisatie met de Cloud.

Werk waar jij wilt werken, thuis, op kantoor of onderwegVerbeter de productiviteit van de praktijk

➡️ Geniet van nauwkeurige herkenning van juridische termen

Dankzij het gespecialiseerde juridische vocabulaire van Dragon Legal Groups kunnen professionals contracten, briefings of opmaak van juridische citaten en andere juridische documentatie dicteren, 3 keer sneller dan typen, met een nauwkeurigheid tot 99% vanaf het eerste gebruik.

 

➡️ Maak gebruik van de Deep Learning-technologie van Nuance

Met een spraakengine van de volgende generatie, aangedreven door Nuance Deep Learning-technologie, bereikt Dragon een hoge herkenningsnauwkeurigheid tijdens het dicteren, zelfs voor gebruikers met een accent of mensen die in open kantoren of mobiele omgevingen werken. Hierdoor is het ideaal  voor diverse werkgroepen en instellingen.

 

➡️ Elimineer of verminder de transcriptietijd en -kosten

Verminder de afhankelijkheid van uitbestede transcriptieservices of wijs ondersteunend personeel toe aan meer hoogwaardige taken. 

 

➡️ Automatiseer repetitieve workflows en verbeter de efficiëntie

Maak aangepaste spraakopdrachten om standaard teksten in documenten toe te voegen. Of maak tijdbesparende macro's om workflows met meerdere stappen via spraak te automatiseren. 

 

➡️ Verhoog de productiviteit voor mobiele medewerkers

Stel juridische professionals in staat om buiten kantoor, tijdens bezoek aan klanten of op weg naar de rechtbank documentatie in te vullen. Gebruik Dragon op populaire touchscreen-pc's of synchroniseer met Dragon Anywhere Group, de cloudgebaseerde, professionele mobiele dicteeroplossing van Nuance, en verbeter de productiviteit van mobiele documentatie.

 

➡️ RSI-klachten verminderen

Verminder de symptomen van RSI's of voorkom proactief verdere blessures. Stel juridische professionals in staat documenten te maken en andere computertaken uit te voeren, allemaal met de stem, en verminder de fysieke belasting van typen.

 

➡️ Geef medewerkers meer mogelijkheden met een Nuance PowerMic-optie

PowerMic is sneller en handiger dan het gebruik van een headsetmicrofoon, ideaal voor onderweg of voor hoge dicteerniveaus. Gebruikers kunnen heen en weer schakelen tussen dicteren en andere taken, of knoppen programmeren om stappen te automatiseren, zoals sequentieel door formuliervelden bladeren.

 

➡️ Centraal beheren voor aanzienlijke kostenbesparingen

Met het Nuance Management Center is het eenvoudig om het gebruik van Dragon door medewerkers bij te houden, licenties opnieuw te verdelen op basis van gebruik en aanpassingen, waaronder aangepaste woorden, opdrachten en autoteksten, te beheren of te delen met meerdere gebruikers.Juridische woordenschat

Het juridisch-specifieke taalmodel van Dragon Legal Group is ontworpen voor terminologie die in de branche wordt gebruikt. 

 

Nauwkeuriger gemaakt door een ingebouwde juridische woordenschat die is getraind met meer dan 400 miljoen woorden uit juridische documenten, levert het vanaf het begin optimale herkenningsnauwkeurigheid voor het dicteren van juridische termen. 

 

Om de nauwkeurigheid verder te vergroten, kunnen juridische professionals aangepaste woordenlijsten maken, importeren en delen die relevant zijn voor klanten en specialismen. 

Dragon Legal Group maakt ook automatische opmaak van juridische citaten en eenvoudige correctie mogelijk om de doorloop van documenten te versnellen en ondersteunend personeel vrij te maken om zich te concentreren op taken met een hogere waarde.


Krachtige transcriptie

Gebruik krachtige transcriptietools om transcriptieknelpunten te elimineren, de afhankelijkheid van uitbestede services te verminderen en ondersteunend personeel toe te wijzen aan meer hoogwaardige, factureerbare taken Juridische professionals kunnen de Auto Transcribe Folder Agent (ATFA) gebruiken om batchbestanden van audio-opnamen te transcriberen. 

 

Of transcribeer individuele audiobestanden of spraakbestanden met één spreker van vooraf opgenomen audio of podcasts. Er is geen training nodig en er is een nieuw snel herkenningsproces dat automatisch basisinterpunctie toepast.

 

 

Dit bespaart tijd en kosten die gepaard gaan met uitbestede transcriptie en vermindert het heen en weer bewerken voor een nog snellere doorlooptijd van documenten.


Verbeter zakelijke mobiliteit

Stel juridische professionals in staat om te voldoen aan de documentatie-eisen, zelfs als ze niet achter hun bureau zitten. 

 

Integreer eenvoudig de cloudgebaseerde, professionele mobiele dicteeroplossing van Nuance, Dictation Anywhere, in mobiele documentatieworkflow en stel mobiele professionals in staat om in realtime te voldoen aan de documentatievereisten, via spraak, via iOS- en Android-smartphones en -tablets.

 

Meer informatie over Dictation Anywhere GroupNUANCE MANAGEMENT CENTER

 

Nuance Management Center (NMC) maakt het gemakkelijk om het gebruik bij te houden en zowel licenties, gebruikersaccounts en profielen, administratieve instellingen en aangepaste woorden en commando's voor de hele onderneming centraal te beheren voor zowel Dragon Legal Group als Dragon Professional Anywhere.