Gebruik ongebruikte software of stop ermee

Gebruik ongebruikte software of stop ermee

 

Bericht van een advocatenkantoor.

 

Van een bevriende advocatenkantoor ontvingen we het volgend bericht:

 

We gaan binnenkort een ZZP-er in de arm nemen met de opdracht de door ons gebruikte software te beoordelen alsmede een onderzoek in te stellen naar mogelijk nieuwe software.

De Toekomst van Onze Software: Een Nieuwe Richting

Vandaag hebben we spannend nieuws te delen over de toekomst van de software die ons bedrijf gebruikt. We staan op het punt een belangrijke stap te zetten in de evolutie van onze technologische hulpmiddelen en processen. 

Een Expert aan Boord

Binnenkort verwelkomen we een zelfstandige professional (ZZP-er) in ons team, die een cruciale rol zal spelen in het beoordelen van onze huidige software. Deze expert zal niet alleen onze bestaande systemen onder de loep nemen, maar ook een grondig onderzoek instellen naar potentiële nieuwe software die ons bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Beoordeling en Analyse

Beoordeling en Analyse van Software bij een advocatenkantoor

 

De opdracht van de ZZP-er is tweeledig. Enerzijds zal er een diepgaande beoordeling plaatsvinden van de software die we momenteel gebruiken. Dit omvat een analyse van de efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, en de mate waarin deze software voldoet aan onze bedrijfsbehoeften. 

Op Zoek naar Innovatie

Anderzijds zal de ZZP-er een onderzoek instellen naar nieuwe softwaremogelijkheden. In deze snel veranderende digitale wereld is het essentieel om voorop te blijven lopen. Daarom zijn we op zoek naar innovatieve oplossingen die ons kunnen helpen onze doelen te bereiken en onze concurrentiepositie te versterken.

Samenwerking en Groei

We geloven sterk in de kracht van samenwerking en zijn ervan overtuigd dat de inzichten van de ZZP-er ons zullen helpen om weloverwogen beslissingen te nemen over onze softwarestrategie. Dit is een spannende tijd voor ons bedrijf, en we kijken uit naar de groei en verbeteringen die deze samenwerking zal brengen.

Blijf Op de Hoogte

Dragon Professional Anywhere test het uit

We zullen regelmatig updates delen over dit project en de ontwikkelingen die hieruit voortkomen. Houd onze blog in de gaten voor de laatste informatie en leer meer over hoe we technologie inzetten om onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

 

Wat dit advocatenkantoor uitvoert is iets wat wij als Cedere volledig achter staan. Laat geen software in de kast liggen die je niet gebruikt. Kijk eens goed naar je huidige software en kijk of je het beter en sneller kunt inzetten.

Wij bieden dit advocatenkantoor een vrijblijvende test voor Dragon Professional Anywhere Legal aan, spraakherkenning voor advocaten en juristen. Voor een goed besluit is het noodzakelijk om te testen, anders blijft de spraakherkenningssoftware alsnog in de kast liggen wanneer het niet voor je werkt, zeker niet de bedoeling.

Lees verder:


Kun je Legal Speech2tekst onder Legal Tech scharen

Kun je Legal Speech2tekst onder Legal Tech scharen

Advocaten denken dat ze extra werk alleen aan kunnen met extra mensen. Het is beter daar slimme processen voor te ontwikkelen.

 

“Ik zie Legal Tech als een containerbegrip of verzamelnaam voor technologie die juridische processen automatiseert. Op basis van technologie kun je de juristen in de organisatie ondersteunen. Dat gaat van tijdschrijven en beter zoeken tot makkelijker pleitnotities schrijven met spraakherkenning zoals Dragon Professional Legal.”

 

Lees verder over kun je Legal Speech2tekst onder Legal Tech scharen

Advocaat, wat als je zonder toetsenbord kunt werken?

Advocaat, wat als je zonder toetsenbord kunt werken?

Spraakdicteren doe je met Dragon Professional Anywhere

Dat kan met spraakdicteren!

 

Spraakdicteren is een functie waarmee je tekst kunt invoeren op je computer door te spreken. Je kunt spraaktypen gebruiken om te praten in plaats van te typen op uw pc. Spraaktypen maakt gebruik van online spraakherkenning, die wordt mogelijk gemaakt door Dragon Professional Anywhere.

 

Spraakgestuurd typen; deze technologie laat je sneller en gemakkelijker documenten maken, en spaart je lichaam. Je kunt je focussen op de inhoud, niet op de typ-fouten. Je kunt overal werken met jouw stem. Spraakdicteren past zich aan, leert  van je stem en woordengebruik. Lees verder over advocaat, wat als je zonder toetsenbord kunt werken.