Dragon Medical One

Nuance MEDISCHE SPRAAKHERKENNING

Spraakgestuurd rapporterenDragon Medical One, tekst dicteren met Dragon spraakherkenningssoftware
Dragon Medical One
PowerMic mobile
PowerMic 4

Een van de meest populaire en geavanceerde medische spraakherkenningssoftware op de markt is Dragon Medical One. Deze software stelt artsen in staat om snel en nauwkeurig klinische documentatie te maken met behulp van hun stem. Met Dragon Medical One dicteren medici rechtstreeks in een digitaal dossier, tekstverwerker of mailprogramma.  DMO zorgt ervoor dat medische professionals minder tijd kwijt zijn aan administratie. Het bespaart tijd waardoor productiever en efficiënter wordt gewerkt en er meer tijd voor de patiënt is. DMO zorgt voor kwalitatieve zorg!

 

Als je op zoek bent naar een medische spraakherkenningssoftware, dan is Dragon Medical One  iets voor jou.

 

Dragon Medical One is een cloud-gebaseerde oplossing die je in staat stelt om snel en nauwkeurig klinische documentatie te maken met je stem. Je kunt inloggen op Dragon Medical One vanaf elke Windows gestuurde computer of apparaat met een internetverbinding, en je hebt toegang tot je persoonlijke spraakprofiel en vocabulaire. Dragon Medical One ondersteunt meer dan 20 medische specialismen en sub specialismen, en past zich aan jouw stem en taalgebruik aan.

 

 Cedere biedt ondersteuning voor al je vragen en problemen, zodat je altijd de beste service & support krijgt.


Dicteren bij de cursor

Dragon Medical One, trial

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Werk veilig in de Cloud

 

Herkenbaarheid loopt snel op tot  99,5%

Werk rechtstreeks in mail of dossier

 

Taal: Nederlands, Duits, Frans, Engels, Zweeds. Dragon Medical One is de ideale opvolger van Dragon Medical Practice Edition.


Dicteren met mobiel

PowerMic Mobile van Nuance

PowerMic Mobile is een iPhone- en Android-app waarmee medici hun eigen smartphone kunnen gebruiken als dicteermicrofoon op elk werkstation met Dragon Medical One.

 

Gemakkelijk te gebruiken, koppelt direct en veilig. Je hoeft niet meer te zoeken naar een speciale microfoon. Medici kunnen zo meer tijd aan patiënten besteden, notities maken terwijl de informatie vers is, of thuis klinische documentatie verwerken.


Dicteren met microfoon

Dragon Medical One, de medische spraakherkenning

De PowerMic 4 zorgt voor snelle en gemakkelijke bediening van de Dragon Medical One spraakherkenningssoftware.

 

De verbeterde dicteermicrofoon heeft ergonomische dicteer- en spraakherkenningsfuncties, zoals een veldnavigatie met knoppen.

 

Daardoor kun je snel door sjabloon- of rapportvelden navigeren en tekst invoegen met behulp van je stem.

 

Nuance DAX Copilot de add on van DMO

Nuance DAX-Copilot is de add on van Dragon Medical One
Nuance DAX-Copilot is de add on van Dragon Medical One

Maak kennis met DAX Copilot, je AI-assistent voor geautomatiseerde klinische documentatie. 

 Het stelt artsen in staat om gesprekken met patiënten om te zetten in gestructureerde en specialisme-specifieke klinische samenvattingen die direct beschikbaar zijn voor beoordeling en bewerking. Tarief Dragon Medical One?

Licenties kunnen vanaf één exemplaar worden besteld en zijn makkelijk uit te breiden. Lage instapkosten en lage onderhoudskosten. Vanaf 21 licenties gelden staffelprijzen.

 

Huidige tarieven:

 

Dragon Medical One - NURSE Licenses (Only available to Staff who are not Doctors) 

* Nurse kost  € 449 per stuk per jaar excl. 21 % BTW

 

Dragon Medical One - Cloud Subscription Service

Outpatient kosten  € 849 per stuk per jaar excl. 21 % BTW

 

Dragon Medical One RADIOLOGY & PATHOLOGY - Cloud Subscription Service

*op aanvraag

Referenties MEdische spraakherkenning

Resultaten pilot DMO - topkliniek

Dragon Medical One tijdsbesparing
Klik voor vergroten

Dragon Medical One werkt op Windows computers en kan worden geïntegreerd in verschillende elektronische patiëntendossiers. 

 

De kosten van Dragon Medical One zijn afhankelijk van het aantal licenties dat een organisatie nodig heeft, maar over het algemeen is het een betaalbare en kosteneffectieve oplossing voor medische spraakherkenning.

 

De kosten van Dragon Medical One zijn gebaseerd op een abonnementsmodel. Je hoeft geen dure hardware of software aan te schaffen of te onderhouden, en je profiteert van automatische updates en verbeteringen. 

 

Wil je meer weten over Dragon Medical One? Neem contact op met de back office. Zij kunnen je meer informatie geven over de functies, voordelen en prijzen van Dragon Medical One, en je helpen om de software te installeren en te gebruiken. 

 

Meer patiënten, studie en voorbereiding?

Spraakprofiel van DMO

Spraakprofiel


Tijdens het eerste gebruik wordt er een spraakprofiel gemaakt. Door fouten te corrigeren went Dragon aan je stem.

 

Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat de herkenning na 10 minuten vrij hoog is.

 

In het spraakprofiel zit een uitgebreide medische woordenlijst, uit te breiden met persoonlijke woorden en termen.

 

Maak eigen spraakopdrachten naast de standaard aanwezige. Maak sjablonen ofwel AutoTexten voor door jou veelgebruikte standaard teksten.

 

DMO, cloudoplossing

Veilig in de cloud


Het beheren is voor de ICT een stuk eenvoudiger. 

 

In de  NUMC of NMS -Nuance Management Console-  wordt centraal geregeld welke woorden en spraakopdrachten toegevoegd worden (per gebruiker of voor een groep gebruikers).

 

Medische gegevens worden niet als dusdanig herkend en niet gekoppeld aan een patiënt of cliënt.

 

Geen zorgen over de veiligheid. Gegarandeerd 256-bit versleutelde communicatie en opslag.

Dragon Medical One, Medische spraakherkenning

Voor wie


Dragon Medical One is ontworpen voor snelheid, flexibiliteit en nauwkeurigheid.

 

Het biedt een complete software oplossing spraakherkenning. Eenvoudig in gebruik. 

   

Voor de gehele zorginstelling. Van verzorgers tot bestuurders.
Spraakherkenning van Nuance

Eerstelijnszorg is direct toegankelijk voor iedereen. Het gaat dan om zorg die je krijgt van huisartsen, fysiotherapeuten of de psycholoog

Voor Tweedelijnszorg heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Het gaat om zorg door bijvoorbeeld de GGZ of ziekenhuis.

De derde lijn bestaat uit specialistische zorg gegeven in diverse instellingen, waaronder de academische ziekenhuizenWELKE VERSIES VAN DRAGON MEDICAL ONE ZIJN ER?

Naast de standaard medische versie (1e lijn zorg) en de Outpatient (2e lijn zorg) is er een Radiologie en een Pathologie pakket.

 

De client-versies van DMO worden regelmatig geüpgraded. 

 

Instellingen die werken met een VMWare omgeving of vergelijkbaar, zijn gebaat bij deze software; zij heeft weinig impact op het hele netwerk. Geen installatie en geen onderhoud.

 

Voor praktijken met één of enkele gebruikers, is een ClickOne versie ideaal. Bij het opstarten van een DMO ClickOne versie wordt eerst gekeken of er een update beschikbaar is en direct geïnstalleerd. Alleen maar tevreden gebruikers!

Wat doet Cedere?

  • adviseert de beste oplossing
  • procesverbeteringen en ROI
  • neemt de project administratie op zich
  • installeert en implementeert
  • koppelt aan uw elektronisch patiënten/clienten dossier
  • traint zowel de gebruikers als de beheerders
  • en zorgt voor supportfaciliteiten

CONTACT

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Blogs en Nieuws Medisch:

Mens & Werk, werkgeluk

Mens en Werk, werkgeluk

Er wordt veel gesproken over werkgeluk. Wat is werkgeluk?

 

Het is best grappig dat ik consequent een typfout maak door 'werkgelukt' te typen. Werkgelukt als zijnde een werkwoord, en dat klopt: werkgeluk komt je niet aanwaaien, daar moet je actief aan werken.

 

Trouwens, met spraakherkenning had ik deze fout niet gemaakt; dat is zelfs niet eens mogelijk. Of je moet dit woord zelf aan het woordenboek of lexicon toevoegen.

meer lezen

Voordelen AI op de krappe arbeidsmarkt

Voordelen van AI op de krappe arbeidsmarkt door spraakherkenningssoftware

Een belangrijke manier waarop AI het werk gemakkelijker maakt, is door het automatiseren van repetitieve taken. Denk bijvoorbeeld aan het handmatig invoeren van gegevens en handelingen die voorheen veel tijd en moeite kostten.

 

Dankzij AI kunnen deze taken nu sneller en nauwkeuriger worden uitgevoerd. Slimme computers zijn in staat om grote hoeveelheden informatie te verwerken, waardoor medewerkers zich volledig kunnen richten op complexere werkzaamheden.

meer lezen

Kan migreren naar de cloud me geld besparen?

Wat zijn de kosten-baten van de Cloud?

 

Voordelen van een Cloudomgeving. Kostenbesparing is een van de belangrijkste redenen waarom organisaties overstappen van on-premises IT-systemen naar Cloud gebaseerde omgevingen. Veel organisaties hebben echter nog steeds moeite om te begrijpen of migreren naar de Cloud financieel zinvol is, dus hier zijn enkele tips waarmee je rekening moet houden.

meer lezen

AI technologie van Nuance DAX Copilot

Nuance DAX-Copilot is een add-on op Dragon Medical One, een extra module die niet los van Dragon Medical One functioneert.

Diverse AI-technologieën worden gebruikt om interviews tussen een arts en een patiënt om te zetten in gestructureerde en nauwkeurige medische verslagen. Deze add-on helpt artsen om meer tijd te besteden aan de zorg voor hun patiënten en minder tijd aan administratieve taken.

 

In het onderstaand filmpje is zichtbaar hoe gebruiksvriendelijk DAX Copilot werkt. Een samenvatting van het gesprek tussen arts en de patiënt of cliënt wordt gestructureerd samengevat en de nodige waarden op de juiste plaatsen in een dossier weggeschreven.

meer lezen

Kies voor de natuur en laat microfoons en headsets repareren

Microfoons en headsets laten repareren is beter voor de natuur.

 

Heb je ooit gedacht aan de impact die je hebt op de natuur en het milieu als je je microfoon of headset weggooit? Misschien denk je dat het niet veel uitmaakt, maar elke keer dat je een nieuw apparaat koopt, draag je bij aan de vervuiling, de verspilling van grondstoffen en de uitstoot van broeikasgassen. Daarom wil ik je in deze blog vertellen waarom het beter is om je microfoon, koptelefoon, speakerphone of headset te laten repareren of de batterij te vernieuwen.

meer lezen

Spraakherkenning voor een GGZ forensisch onderzoeker?

Forensisch onderzoeker

Wat betekent het woord forensisch?

Het woord forensisch is een leenwoord uit het Latijn, in de betekenis van ‘betrekking hebbend op het gerecht’ voor het eerst aangetroffen in 1832 (Wikipedia)

 

Heden ten dage betekent het woord forensisch 'gerechtelijk'. Termen waarin het woord "forensisch" voorkomt hebben doorgaans te maken met een strafrechtelijk onderzoek.

meer lezen

12 kantoortrends verdwijnen - 4 jaar geleden geschreven

4 jaar geleden schreven we een blog over 12 kantoortrends die binnen 5 jaar niet meer bestaan. Hoe staat het er nu voor?

 

We nemen de blog nogmaals door. Wat is ondertussen weggegaan, wat is gebleven? Nieuwe innovaties op kantoor

 

De wereld van het werk verandert voortdurend, en dat geldt ook voor de kantooromgeving. Nieuwe technologieën, trends en behoeften leiden tot nieuwe innovaties op kantoor die de productiviteit, het welzijn en de samenwerking van de werknemers kunnen verbeteren. In dit artikel bespreken we enkele van de meest recente en interessante innovaties op kantoor die de toekomst van het werk kunnen vormgeven.

 

 

 

meer lezen

Klinische documentatie met Nuance DAX Copilot

 

 

Maak kennis met DAX Copilot, je AI-assistent voor geautomatiseerde klinische documentatie. 

 

DAX Copilot is een innovatieve oplossing voor klinische documentatie die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om artsen te helpen tijd te besparen, de kwaliteit van de zorg te verhogen en de administratieve druk te verminderen.

 

DAX Copilot, voorheen DAX Express genoemd, is een nieuwe toevoeging aan de Dragon-familie die is gebouwd op Dragon Medical One, de Microsoft Cloud voor de gezondheidszorg en Azure.

 

Het stelt artsen in staat om gesprekken met patiënten om te zetten in gestructureerde en specialisme-specifieke klinische samenvattingen die direct beschikbaar zijn voor beoordeling en bewerking. 

meer lezen