Philips Voicerecorders, memorecorders en opname apparatuur

Wanneer je goede opnames nodig hebt...

Particulier, Zakelijk en Klein Zakelijk, Industrie

Shop Voicerecorder - PhilipsVoicerecorders

Opname van geluid, vergaderingen, gesprekken, interviews, dictaten, spraakherkenning. Hoe heet nu zo’n opname apparaat? Kijk bij de blog over de verschillende opname apparaten hier.

Starterkits, voicerecorder met transcriptiesets

Voicerecorders, memorecorders en opname apparatuur

Philips voicerecorders en memorecorders

De hierboven genoemde voicerecorders zijn bestemd voor professionals, zowel klein zakelijk als grote bedrijven en ziekenhuizen. De opname apparatuur voor vergaderingen, muziek en meetings vind je bij de DVT audiorecorders; Voice Tracers.

 

DSS, Digital Speech Standard, is een algemeen formaat van het bestand waarin wordt opgenomen. Olympus en Grundig gebruiken hetzelfde formaat. Je kunt het dictaat niet zomaar omzetten in een ander formaat zoals MP3. Wil je DSS verwerken dan heb je de juiste software en apparatuur voor nodig. Het voordeel is dat DSS veilig is en kwalitatief hoog. Dus uitermate geschikt voor zakelijk verkeer.

 

DS2 formaat gaat nog iets verder, daar kunnen we een wachtwoord aan hangen zodat de ontvanger eerst het dictaat moet openen met een wachtwoord.

 

DSS kan naast de opname eigenschappen meekrijgen zoals wie heeft gedicteerd, hoe lang en waarover.

 

Opname in MP3 en WAV zijn wel geschikt voor dicteren en spraakherkenning, wordt echter weinig gebruikt door bedrijven. Issue hier is de veiligheid en kwaliteit. 

Audio recorders Voice Tracer

Accessoires recorder

Over Speech Processing Solution

Philips is een algemene naam welke we nog met kwaliteit van eigen bodem vergelijken. Het hoofdkantoor zit weliswaar in Amsterdam, de productcategorieën zijn verdeeld over de wereld.

 

Bij Cedere hebben we het over dicteren en spraakherkenning, spraakverwerking en spraak-naar-tekst-oplossingen. Die tak van sport heet nu Speech Processing Solutions, kortweg SPS. De producten mogen de naam Philips nog dragen, echter komen ze  uit een ander fabriek en zit het hoofdkantoor in Wenen.

 

Bij SPS stellen ze bedrijven in staat om meer te bereiken door intelligent gebruik van spraak door taken zinvol te automatiseren. Ze helpen klanten het werk te vereenvoudigen door gebruik te maken van onze slimme, spraakgestuurde oplossingen.

 

Cedere bestaat 22 jaar en maakt dan ook al 22 jaar gebruik van Audio producten.  Tot omstreeks 2000 bestond het programma FreeSpeech, waarvan FreeSpeech 2000 de laatste versie was voor de consumentenmarkt.

 

Sindsdien maakten ze alleen nog spraakherkenning voor professionele (medische en juridische) toepassingen. Zij waren in die tijd met spraakherkenning de concurrent van Lernhout & Hauspie. Waar ook Cedere mee begonnen is: VoiceExpress.

 

 In 2008 heeft Nuance Communications  alle spraakherkenningssoftware producten overgenomen. Speech Processing Solutions, beter bekend onder de naam Philips Dictation, is met spraakverwerking verder gegaan. SPS levert nog steeds hoge kwalitatieve professionele producten, hardware, software en diensten.

 

Bij opname apparatuur moet je denken aan voicerecorders en SpeechMikes. SpeechExec voor software om dictaten veilig te versturen en transcriptie setjes voor het transcriberen van de opnames door de back office.