Philips PocketMemo DPM 6000 voice recorder

Fijn apparaat voor iedereen ...

Opname in DSS of MP3

Shop Voicerecorder - Philips - Philips DPM6000


Philips DPM 6000 PocketMemo recorder met SpeechExec Basic

Deze audio recorder is makkelijk te gebruiken. De digitale audio is van hoge kwaliteit. De digitale voicerecorder ligt prettig in de hand. Twee microfoons voor een uitstekende kwaliteit. Opladen gaat gemakkelijk met een USB-aansluiting.

 

PocketMemo Dicteerapparaat DPM 6000

 • Twee microfoons voor stereo opnames 
 • Drukknop voor opname 
 • Robuuste behuizing van roestvrij staal
 • SD Card 
 • Philips SpeechExec Basic (2 jaar licentie) voor efficiënt gegevensbeheer
 • Groot kleurendisplay voor eenvoudig gebruik
 • Lichtsensor en lithium-ionbatterij
 • Docking station MemoRecorder 

 

De hoogste opnamekwaliteit! ➡️ PocketMemo digitaal dicteerapparaat ✅ Geheugenkaart ✅ Oplaadbare batterij ✅ USB-kabel ✅ Etui ✅ SpeechExec Basic dicteersoftware (abonnement voor 2 jaar inbegrepen) ✅  Snelstartgids

 

Instellingen:

 • Prioriteit in te stellen voor spoedopdrachten
 • Opname in DSS- en MP3-indeling
 • Opties: dockingstation en voetpedaal voor handsfree dicteren en transcriberen, zelfs zonder computer

 

(excl. 21% btw € 399,-)

De hoogste opnamekwaliteit! ➡️ PocketMemo digitaal dicteerapparaat ✅ Geheugenkaart ✅ Oplaadbare batterij ✅ USB-kabel ✅ Etui ✅ SpeechExec Basic dicteersoftware (abonnement voor 2 jaar inbegrepen) ✅ Snelstartgids

€ 482,79

 • 0,3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

PocketMemo Dicteerapparaat DPM6000

 • Drukknop voor audio opname
 • Twee microfoons voor stereo opnames
 • Robuuste behuizing van roestvrij staal 
 • Philips Dictation SpeechExec workflow-software voor gegevensbeheer

Functies:

Twee microfoons voor stereo opnames met een superieure kwaliteit

De ingebouwde microfoons leveren stereo opnames van hoge kwaliteit. De heldere opnames zijn tevens geschikt voor spraakherkenning. Duo opname is geschikt om een interview goed te kunnen transcriberen.

 

Drukknop voor professionele opname bediening

De recorder is ontworpen voor bediening met één hand. Op deze manier kun je je bestanden gemakkelijk en snel bewerken (invoegen, overschrijven, toevoegen). Ideaal voor spraakherkenning.

 

Roestvrijstalen omhulsel

Ligt ergonomisch in de hand, zelfs wanneer je lang achter elkaar moet werken. Het roestvrije staal zorgt voor een robuust maar toch licht apparaat. Het is een zeer duurzaam omhulsel. Het apparaat voldoet aan de Amerikaanse militaire standaard 516.6 voor schokbestendigheid.

 

SpeechExec workflow-software voor efficiënt gegevensbeheer

De SpeechExec-software is workflow software van dicteer bestanden. Het biedt je de mogelijkheid om de status van je werk te volgen. Zowel door de secretaresses als de auteurs.

 

 

Groot display voor gebruiksvriendelijk dicteren
Groot display voor gebruiksvriendelijk dicteren

Groot kleurendisplay voor een eenvoudige, intuïtieve bediening

Het grote display in 4 kleuren, geeft een scherpe weergave. Dit maakt het gemakkelijker om alles in één oogopslag te zien. De interface is geoptimaliseerd voor eenvoudige bediening.

 

Lichtsensor en lithium-ionbatterij voor langdurig gebruik

De lithium-ionbatterij met hoge capaciteit kan gemakkelijk worden opgeladen via een standaard micro-USB-ingang. De slimme technologie past de helderheid van het display aan, waardoor je recorder altijd gebruiksklaar is.

 

 

Batterij Lithium ionbatterij
Batterij Lithium ionbatterij

 

Prioriteit in te stellen voor spoed taken 

Met eigenschappen van het dictaat kunnen spoedopnames voorrang krijgen. Zo worden belangrijke opnames niet over het hoofd gezien en kan de werklast beter worden verdeeld over de secretaresses.

 

Hoge opnamekwaliteit in DSS- en MP3-indeling

De DSS-indeling is ontworpen voor digitale spraakrecorders en maakt een hoge compressieverhouding met beperkt kwaliteitsverlies mogelijk. Dankzij de DSS-indeling kun je ook aanvullende informatie opslaan in de bestandstitel. Dit vergemakkelijkt het ordenen en verwerken van dicteerbestanden. 

 

De MP3-indeling is de standaardindeling voor memorecorders voor consumenten. Tevens de standaard voor het overzetten en afspelen van muziek op digitale audiospelers.

 

Optioneel basisstation en voetpedaal voor handsfree dicteren en transcriberen, zelfs zonder computer

 

Het stabiele en praktische basisstation laadt snel op en brengt je opname automatisch over naar je computer. Een voetpedaal kan worden aangesloten om zonder een computer toch de dictaten te kunnen verwerken.