Philips SpeechLive volledig in de Cloud

Dicteren met app, dictate en transcribe


Shop - Dicteer software - Philips SpeechLive

Wat is SpeechLive precies?

SpeechLive is een workflowoplossing voor dicteren en transcriptie. Met SpeechLive kunnen auteurs gesproken inhoud sneller dan ooit omzetten in geschreven vorm. Of je nu spraakherkenning gebruikt, of handmatige transcriptie door een medewerker, SpeechLive maakt het communicatieproces efficiënter.

SpeechLive is cloudgebaseerd en is daarom altijd en overal beschikbaar, via een voice recorder of de smartphone app. Er is geen ingewikkelde installatie nodig.

 

Lees verder over Philips Speechlive, spraak naar tekst

Probeer 14 dagen vrijblijvend SpeechLive van Philips gratis uit 🔽🔽🔽

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Philips SpeechLive Advanced Business Package
SpeechLive Advanced Business uitgebreide Package  Onbeperkt digitaal dicteren Onafhankelijk van het besturingssysteem en altijd up-to-date Maximaal 120 gebruikers Nog gemakkelijker dicteren op smartphone ... (meer lezen)
vanaf € 36,25
Philips SpeechLive Standard Business Package
Philips SpeechLive kleine Business Pack: Onafhankelijk van het besturingssysteem en altijd up-to-date Smartphone of recorder dicteren Online-Player met Philips voetschakelaar bediening (SPS extensie Device Controller) ... (meer lezen)
vanaf € 29,00
Philips Workflow Cloud
Philips Workflow Cloud de meest flexibele dicteer-oplossing. Een licentie voor de auteur en een licentie voor de secretaresses.  Hoe? De auteur dicteert in de Philips voicerecorder app en verzendt naar de cloud (SpeechLive). De secretares ... (meer lezen)
vanaf € 143,99

Combinatie van voicerecorder App, Cloud en Spraak naar tekst app

Opgenomen tekst omzetten geschreven tekst met SpeechLive

Volledige toegang tot het Philips SpeechLive uitgebreid Business Pack gedurende 14 dagen aan Philips SpeechExec PRO voor groter gemak. 


  • Er is geen lokale installatie nodig, je kunt rechtstreeks uitwerken met een voetpedaal en een headset
  • De beveiligde streamingsdienst is up-to-date
  • Kies in de workflow zelf naar welke secretaresse je het stuurt
  • SpeechLive ondersteunt de nieuwste versie van Windows 11/10 en macOS

Bij het Business Packet kun je voor een laag bedrag onbeperkt Google spraakherkenning gebruiken.

Zowel real time als backend recognition.

Binnen Word of Outlook en ook verwerken als dictaat uit een app of recorder.


SpeechLive de dictaten workflow oplossing

Philips SpeechLive was een eenvoudige dictaten workflow oplossing om met een online voicerecorder je spraak op te nemen en naar een secretaresse te sturen, kon zij alles uittypen en verwerken.

 

De nieuwe Philips SpeechLive is vele malen meer dan een workflow voor dictaten. Ze heeft nu een realtime spraak-naar-tekst (spraakherkenning) en backend recognition (omzetten van dictaat naar tekst). Eigenlijk zijn er 3 methoden van spraakherkenning met de Philips SpeechLive app

 

1 Met de browserapp dicteer je snel en gemakkelijk vanuit de browser. Geen installatie, gewoon aan de slag.

 

Opnames maken, kopiëren en beheren online. Spraakherkenning in 22 talen en te combineren met alle Philips dicteerapparaten. Dus ook een microfoon aangesloten aan de computer. Of een voice recorder of voice tracer waar je interviews mee opneemt.

 

2. smartphone app

Hier worden alle functies van Philips SpeechLive in een smartphone app gegoten, zodat je altijd en overal kunt werken. Je kiest voor direct resultaat op het scherm van je smartphone of achteraf een document in je e-mail.

 

De app is altijd gesynchroniseerd met je browser app. Vernieuw gewoon de website en je ziet meteen je laatste documenten. Beschikbaar voor iOS en Android.

 

3. SpeechLive Desktop app

Deze software geeft je de mogelijkheid om in elke toepassing op je PC spraakherkenning te gebruiken. D.w.z. of het nu e-mail, Word of een CRM-systeem is, je plaatst de cursor gewoon in de app en dicteert.

 

Spraakherkenning in realtime in 22 talen, wisselen tussen talen kun je met slechts enkele muisklikken. Compatibel met alle professionele dicteerapparaten zoals Philips SpeechOne of Philips SpeechMike Start je dictaat en bewerk/voltooi het op je smartphone/browser app, volledig uitwisselbaar. Onder een knopje zie je welke Spraakcommando’s mogelijk zijn.

Producten Philips SpeechLive en Philips Workflow Cloud

Verkrijgbaar in de volgende talen: Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels (US/UK/Australië), Fins, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Noors, Pools, Portugees (Portugal), Russisch, Slowaaks, Spaans (Spanje/LatAm), Zweeds en Turks.

 

Deze spraakherkenning is gebaseerd op algemeen gebruik. Het is niet mogelijk om 150 eigen woorden toe te voegen. 

 

Optimaal is om de Philips Workflow Cloud aan te schaffen.

 

Voor organisaties met meer dan 10 gebruikers raden we Dictation Anywhere aan. Voor meer informatie: www.dictationanywhere.nl

Het product is vergelijkbaar, echter meer geschikt voor grotere organisaties omdat er management tools aanwezig zijn.Meer informatie over Speechlife