Philips SpeechLive volledig in de Cloud

De slimme spraak-naar-tekst oplossing voor professionalsShop - Dicteer software - Philips SpeechLive


Wat is Philips SpeechLive?

SpeechLive is een workflowoplossing voor dicteren en transcriptie. Hiermee zet je een audiobestand om naar tekst.

Met SpeechLive kunnen auteurs gesproken inhoud snel  omzetten in geschreven vorm. Of je nu spraakherkenning gebruikt, of handmatige transcriptie door een medewerker, SpeechLive maakt het communicatieproces efficiënter.

SpeechLive is cloudgebaseerd en is daarom altijd en overal beschikbaar, via een voice recorder of de smartphone app. Er is geen ingewikkelde installatie nodig.

 

Lees meer over Philips Speechlive, spraak naar tekst (gesproken tekst omzetten naar geschreven tekst)

Philips PSM 1010 SmartMike Duo
De Philips SmartMike Duo is ontworpen voor interviews en maakt het opnemen van gesprekken met twee sprekers eenvoudig dankzij aparte kanalen. In combinatie met SpeechLive biedt het uitgebreide mogelijkheden voor spraakherkenning. Compact en hygi ... (meer lezen)
€ 143,99
Philips SpeechLive Basic Business Package
Philips SpeechLive Basic Business Pack: Onafhankelijk van het besturingssysteem en altijd up-to-date Smartphone of recorder dicteren Online-Player met Philips voetschakelaar bediening (SPS extensie Device Controller) ... (meer lezen)
vanaf € 158,27
Philips SpeechLive Pro Business Package
SpeechLive Pro Business Package  Onbeperkt digitaal dicteren Onafhankelijk van het besturingssysteem en altijd up-to-date Maximaal 120 gebruikers Nog gemakkelijker dicteren op smartphone Workflow-ma ... (meer lezen)
vanaf € 187,31
Philips Workflow Cloud
Philips Workflow Cloud de meest flexibele dicteer-oplossing.   Philips Workflow Cloud, 2 jaar contract:   1. Voor de auteur: Philips app voor smartphone of voicerecorder SpeechLive PRO in de cloud ... (meer lezen)
vanaf € 187,31

Combinatie van voicerecorder App, Cloud en Spraak naar tekst app

 

Opgenomen tekst omzetten naar geschreven tekst met SpeechLive


  • Transcribe interview door audiobestand om te zetten naar tekst
  • Er is geen lokale installatie nodig, je kunt rechtstreeks uitwerken met een voetpedaal en een headset
  • De beveiligde streamingsdienst is up-to-date
  • Kies in de workflow zelf naar welke secretaresse je het stuurt
  • SpeechLive ondersteunt de nieuwste versie van Google Chrome via Windows 11/10 en macOS

SpeechLive de dictaten workflow oplossing

Philips SpeechLive was een eenvoudige dictaten workflow oplossing om met een online voicerecorder je spraak op te nemen en naar een secretaresse te sturen, kon zij alles uittypen en verwerken.

 

De nieuwe Philips SpeechLive is vele malen meer dan een workflow voor dictaten. Ze heeft nu een realtime spraak-naar-tekst (spraakherkenning) en backend recognition (omzetten van dictaat naar tekst). Eigenlijk zijn er 3 methoden van spraakherkenning met de Philips SpeechLive app

 

1. Met de browserapp dicteer je snel en gemakkelijk vanuit de browser. Geen installatie, gewoon aan de slag.

 

Opnames maken, kopiëren en online beheren. Spraakherkenning in 23 talen en te combineren met alle Philips dicteerapparaten. Dus ook een microfoon aangesloten aan de computer. Of een voice recorder of voice tracer waar je interviews mee opneemt.

 

2. Smartphone app

Hier worden alle functies van Philips SpeechLive in een smartphone app gegoten, zodat je altijd en overal kunt werken. Je kiest voor direct resultaat op het scherm van je smartphone of achteraf een document in je e-mail.

 

De app is altijd gesynchroniseerd met je browser app. Vernieuw gewoon de website en je ziet meteen je laatste documenten. Beschikbaar voor iOS en Android.

 

3. SpeechLive Desktop app

Deze software geeft je de mogelijkheid om in elke toepassing op je PC spraakherkenning te gebruiken. D.w.z. of het nu e-mail, Word of een CRM-systeem is, je plaatst de cursor gewoon in de app en dicteert.

 

Spraakherkenning in realtime in 23 talen, wisselen tussen talen kun je met slechts enkele muisklikken. Compatibel met alle professionele dicteerapparaten zoals Philips SpeechOne of Philips SpeechMike. Start je dictaat en bewerk/voltooi het op je smartphone/browser app, volledig uitwisselbaar. Onder een knopje zie je welke Spraakcommando’s mogelijk zijn.

Infographic SpeechLive

Philips SpeechLive

Verkrijgbaar in de volgende talen: Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels (US/UK/Australië), Fins, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Noors, Pools, Portugees (Portugal), Russisch, Slowaaks, Spaans (Spanje/LatAm), Zweeds en Turks.

 

Deze spraakherkenning is gebaseerd op algemeen gebruik. Het is niet mogelijk om  eigen woorden toe te voegen. 

 

 

Meer informatie over SpeechLive