Nuance PowerMic Mobile, PMM

Voor medische spraakherkenning Dragon Medical One


PowerMic Mobile

Nuance PowerMic Mobile is een iOS- en Android-app waarmee medici hun eigen smartphone kunnen gebruiken als draadloze dicteermicrofoon voor de medische spraakherkenningssoftware DMO.

 

Het is ontworpen voor gebruik met de spraakherkenningssoftware Dragon Medical One.

De app is eenvoudig te gebruiken en wordt direct en op een veilige manier gekoppeld. Auteurs hoeven niet meer op zoek te gaan naar een speciale microfoon. 

 

Deze flexibele oplossing sluit aan op de werkwijze van medici en biedt meer mogelijkheden voor de registratie van medische gegevens.

  

➡️ Informatie over Dragon Medical One

➡️ Handleiding PowerMic Mobile 


PowerMic mobiele draadloze microfoon-app

Veilig en draadloos

Verandert elk werkstation in een dicteerstation en geeft medici de vrijheid om in het EPD te dicteren, te bewerken en te navigeren met hun smartphone als veilige draadloze microfoon. 

 

Een flexibel, schaalbaar platform dat werkt met virtuele desktops voor meer mobiliteit van medici en consistente vastlegging van documentatie in het ziekenhuis, de kliniek en thuis.

 

Rondes maken zou niet moeten betekenen dat je op zoek moet naar speciale werkstations

 

PowerMic Mobile is een iPhone- en Android-app waarmee medici hun eigen smartphone kunnen gebruiken als dicteermicrofoon op elk werkstation met Dragon Medical. Het is gemakkelijk te gebruiken en koppelt direct en veilig. Je hoeft niet meer te zoeken naar een speciale USB‑microfoon, zodat medici meer tijd met patiënten kunnen doorbrengen, notities kunnen maken terwijl de informatie vers is, of klinische documentatie van thuis kunnen inhalen.

Met PowerMic Mobile werken EPD-workflows voor medici

Nu kunnen medici PowerMic Mobile op hun eigen smartphone gebruiken met Dragon Medical-oplossingen om het verhaal van de patiënt rechtstreeks in het EPD te dicteren. Ga van kamer naar kamer, van werkstation naar werkstation en gebruik je eigen persoonlijke smartphone als handige, draadloze microfoon. PowerMic Mobile biedt meer flexibiliteit om aan de schema's van zorgverleners te voldoen, terwijl het vastleggen van klinische documentatie wordt uitgebreid.

Tarieven:

€ 120 per jaar per gebruiker

 

* Excl. 21 % BTW

 

Neem contact op voor meer informatie ⬇

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voordelen PowerMic Mobile:

Blijf verbonden in een digitale wereld

Ga van kamer naar kamer, van werkstation naar werkstation en gebruik je eigen persoonlijke smartphone als handige, draadloze microfoon. Biedt meer flexibiliteit om aan de schema's van zorgverleners te voldoen, terwijl het vastleggen van klinische documenten wordt uitgebreid.

Maakt meer mobiliteit mogelijk

Ontworpen voor virtuele desktop, hebben medici meer vrijheid om te documenteren in het ziekenhuis, klinieken of thuis met ondersteuning voor digitale EPD's.

Verhoogt de productiviteit

Zorgt ervoor dat artsen de documentatie sneller kunnen voltooien door het beoordelings- en bewerkingsproces te stroomlijnen.


Verbetert de tevredenheid van de arts

Biedt meer gemak door verschillende intuïtieve mechanismen aan te bieden voor het automatisch koppelen van mobiele apparaten aan werkstations met Dragon Medical One.

Verbeterde beveiliging

Deze oplossingen ondersteunen de HIPAA-vereisten voor patiëntveiligheid en -vertrouwelijkheid door veilige versleutelingsmethoden te gebruiken in de hele workflow. De cloudoplossingen hebben een uptime van 99,5% en draaien op geografisch verspreide, actief-actieve datacenters die worden gehost op Microsoft Azure, een HITRUST CSF-gecertificeerde hostinginfrastructuur.

Functies van PowerMic Mobile van Nuance

EPD-workflows laten werken voor medici

PowerMic Mobile is volledig getest en geoptimaliseerd voor gebruik met Dragon Medical One.

 

Schaalbaar en centraal beheerd

Laat de oplossing meegroeien met een organisatie en biedt cloudgebaseerd centraal beheer voor het configureren en beheren van gebruikersaccounts en voorkeuren.

 

Ondersteuning voor meerdere organisaties en meerdere werkstations

Biedt de flexibiliteit om gemakkelijk te wisselen tussen meerdere organisaties, werkstations en instanties van Dragon Medical One vanaf één enkele instantie van PowerMic Mobile.

 

Gemak en compatibiliteit

Levert een consistente ervaring op zowel iOS- als Android-apparaten. Gemakkelijker en sneller met programmeerbare knoppen op het scherm om audio-opname te bedienen, door sjablonen te navigeren en moeiteloos klinische documenten te bekijken en te bewerken.


Liever een handmicrofoon: