Nuance PowerMic handheld microfoon

ūüĎČ Cedere adviseert dit paradepaardje voor professionele spraakherkenning!


PowerMic 4 van Nuance - handmicrofoon
Nuance PowerMic 4 is de opvolger van de Nuance PowerMic 3. Cedere adviseert deze microfoon voor spraakherkenning. Met nieuwe functies, zoals een groter aanwijsapparaat, extra knoppen en ondersteuning voor een magnetische houder. Dragon-gebru ... (meer lezen)
‚ā¨ 290,40
PowerMic III van Nuance - handmicrofoon
De Nuance¬ģ PowerMic III¬†is een stevige, ergonomische bedrade handmicrofoon. Groot gebruikersgemak, aansluiten en direct dicteren. Speciaal ontwikkeld voor spraakherkenning. Werkt met de juiste frequentie voor hoge herkenbaarheid. ¬† ... (meer lezen)
‚ā¨ 284,35

De handige Nuance PowerMic is vooral geschikt voor spraakherkenning. PowerMic 3 is de oude versie, deze versie is opgevolgd door versie 4.

 

Deze handheld microfoon is bestemd voor gebruikers van Dragon Medical One, Dragon Professional Anywhere en Dragon Professional 16. Ze is volledig ge√Įntegreerd, de knoppen programmeerbaar.

 

Hier zijn enkele tips:

  • Gebruik de PowerMic Mobile app¬†PMM om¬†je smartphone als een draadloze microfoon te gebruiken op elke werkstation met Dragon Medical One.
  • Gebruik de PowerMic 4 of PowerMic III om¬†je dictaat en spraakherkenning functies te bedienen met een ergonomische USB-microfoon met volledige muisfuncties. Wil je liever draadloos dan is de handheld¬†Philips SpeechMike Air geschikt.
  • Maak gebruik van de aanpasbare functieknoppen om je workflow te versnellen en te vermijden dat¬†je voortdurend schakelt tussen microfoon, muis en toetsenbord.
  • Zorg ervoor dat¬†je de microfoon desinfecteert volgens de richtlijnen van Nuance om het risico op infectie te verlagen.