Spraakherkenning - snel en slim  werken

Spraakherkenningssoftware.. spreken in plaats van typen


spraakherkenning professioneel
Arts dicteert in recorder
advocaat dicteert in recorder
Spraakherkenning voor de financiële sector
Spraakherkenning voor thuis

De nieuwste versie van Dragon spraakherkenning is uit: 
Dragon Professional 16

➡️Spraakherkenning voor zakelijk gebruik testen:

Dragon Professional Anywhere op laptop in de cloud
** Ga naar pagina Dragon Anywhere testen

➡️Spraakherkenning voor medisch gebruik testen:

Dragon Professional 16
Direct naar Shop Spraakherkenningssoftware
Direct naar Shop Spraakherkenningssoftware

** Dragon Medical One toepassing AI-Speech - test
** Dragon Medical One toepassing AI-Speech - test

➡️Spraakherkenning voor particulier en klein zakelijk testen:

Gratis Dragon spraakherkenning testen
** Klik voor de pagina Dragon Individual Testen, zakelijk en particulieren

Wat is speech-to-text?

👉Lees Wat is spraak naar tekst? Op die pagina wordt uitgelegd welke soorten spraakherkenning er zijn en hoe je ze inzet.

➡️Informatiefilm Dragon Professional Anywhere

**klik om naar Youtube kanaal Cedere te gaan
**klik om naar Youtube kanaal Cedere te gaan

Alles over spraakherkenningssoftware en meer...

Microsoft Power-BI en AI (Artificial intelligence)

Microsoft Power-BI en AI Artificial Intelligence met spraakherkenning

Bij een congres over digitalisering werd aan het publiek gevraagd wie er al gebruik maakt van AI (Artificial intelligence). Er werd maar één vinger opgestoken, die van mij. Wij, als Cedere, gebruiken al jaren AI voor spraakherkenning en andere processen. Naast spraakherkenning gebruiken we Canva voor de foto’s, een chat programma en ADS. Allemaal maken ze gebruik van AI.

 

De nieuwsbrieven, app-berichten en post staan vol over AI en Power-BI. ‘We’ gebruiken deze tools zonder dat we er bewust van zijn en ze worden voor ons gebruikt om ons werk te verlichten.

 

Maar wat is BI en wat is het verschil met AI? Moeten we bang zijn voor deze nieuwe ontwikkelingen? Moeten we ze als bedrijf massaal gaan gebruiken? 

meer lezen

Nieuw: Dragon Professional versie 16 van Nuance

We hebben lang gewacht op een nieuwe versie van Dragon spraakherkenning. Versie 15 kende vele updates voor security-checks, bugs en aanpassingen. Het belangrijkste bleef uit.

 

Het belangrijkste waar we behoefte aan hadden was ondersteuning van Microsoft Windows 11 en Microsoft Office 365. Ondersteuning PowerMic 4 en betere toegankelijkheid. 

meer lezen

Maak elke functie op je werkplek toegankelijk met spraakherkenning

Nieuw: Dragon Professional 16 van Nuance

Doordat er meer beweging is voor de inclusie van mensen met een beperking op de werkplek, is het aan HRM-managers om ervoor te zorgen dat software programma’s toegankelijk zijn. En aan elke werknemer dat te geven wat ze nodig hebben om optimaal te presteren. 

 

Ontdek hoe spraakherkenning oplossing helpt om deze uitdaging aan te gaan en te voldoen aan de toegankelijkheid behoeften van werknemers.

 

Er is nog een lange weg te gaan voordat de meeste werkplekken als inclusief kunnen worden beschouwd: slechts ongeveer de helft van de mensen met een arbeidsbeperking heeft momenteel een baan. Maar er zijn steeds meer mogelijkheden om je werknemers te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ze alles krijgen wat ze nodig hebben om optimaal te werken.

meer lezen

Dragon Medical Cloud Uptime-rapport (VS)

Dit uptime-rapport van de VS is vergelijkbaar met de servers in Europa. Specifiek voor Cedere is dat de Dragon Cloud Server staat in Frankrijk, een Franse Microsoft Azure server.

 

Dragon Medical-cloudservice biedt real-time spraakherkenning voor Dragon Medical One aan. Bij Nuance erkennen ze de cruciale rol van real-time spraakherkenning bij het generen van documenten en verslagen en het op tijd leveren van goede patiëntenzorg.

 

Deze onderstaande statuspagina is bedoeld om historisch inzicht te geven in de algehele uptime en SLA-conformiteit van onze Dragon Medical-cloudservices. Deze pagina wordt eenmaal per maand bijgewerkt en ze zullen de inhoud van deze pagina blijven ontwikkelen en uitbreiden om volledige transparantie te bieden.

meer lezen

Op zoek naar spraakervaringen van de volgende generatie?

 

Deep learning techniek bij de nieuwste versie Dragon heeft als voordeel dat er vooraf meer kennis in het netwerk wordt geplaatst. De beginherkenning is vele malen hoger door jarenlange ervaring van auteurs, gebruikers en programmeurs. Duizenden uren van woorden inspreken en trainen met diverse testers uit meerdere dialectgebieden verschaffen veel data.

meer lezen