Spraakherkenning voor snel en slim werken


Trial versie spraakherkenning aanvragen
Dragon Professional 16
Dragon Medical One
Dragon Professional Anywhere

Spraakherkenningssoftware.. spreken in plaats van typen

Medisch
Legal
Professionals
Functiebeperkt
Finance

Met spraakherkenning kun je spraak omzetten in tekst. Het is eenvoudig in gebruik en ondersteunt meerdere talen. De spraakherkenningssoftware kan zichzelf verbeteren naarmate het meer wordt gebruikt en getraind. 

 

Dragon spraakherkenning van Nuance kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder spraakgestuurd typen of spraakgestuurde bediening van de laptop. Of om sneller en zonder typfouten snel documenten te maken. Het kan ook worden geïntegreerd in andere softwaretoepassingen om spraakherkenning mogelijk te maken in verschillende omgevingen, zoals  medisch of juridisch. 

Spraakherkenning gecombineerd met digitaal dicteren


Slimmer, sneller en accurater werken door Philips SpeechExec Enterprise te combineren met Nuance Dragon Medical One of Dragon Professional Anywhere. Deze totaaloplossing is een volledige dicteeroplossing voor de medische sector of Legal sector.Installatie instructie spraakherkenning
Lesmateriaal Spraakherkenning
Opleidingsgids Spraakherkenning Cedere

Spraakherkenning biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 

  1. Verbeterde productiviteit: Door spraakherkenning te gebruiken, kunnen werknemers sneller en efficiënter werken. Ze kunnen bijvoorbeeld e-mails dicteren in plaats van typen, waardoor ze tijd besparen en hun productiviteit verhogen.
  2. Betere klantenservice: Bedrijven kunnen spraakherkenning gebruiken om hun klantenservice te verbeteren. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun vragen stellen via spraakopdrachten, waardoor ze sneller antwoord krijgen en minder tijd hoeven te besteden aan het typen van hun vraag.
  3. Meer toegankelijkheid: Spraakherkenning kan bedrijven helpen om hun diensten toegankelijker te maken voor mensen met een handicap. Mensen die moeite hebben met typen, kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van spraakopdrachten om te communiceren.
  4. Kostenbesparing: Door spraakherkenning te gebruiken, kunnen bedrijven kosten besparen op administratieve taken. Werknemers hoeven bijvoorbeeld minder tijd te besteden aan het typen van documenten, waardoor er minder personeel nodig is.
  5. Nauwkeurigheid: Spraakherkenning kan helpen om de nauwkeurigheid van gegevensinvoer te verbeteren. Menselijke fouten bij het typen kunnen worden geëlimineerd, waardoor de nauwkeurigheid van gegevensinvoer wordt verbeterd.

Spraakherkenning heeft enkele nadelen, waaronder:

 

  1. Nauwkeurigheid: Spraakherkenningssoftware is niet perfect en kan moeite hebben om accenten of dialecten te begrijpen die anders zijn dan waarvoor het is geprogrammeerd om te herkennen. Bovendien kunnen achtergrondgeluiden of verkoudheid de nauwkeurigheid van de software verstoren. Daar hebben we ervaring mee en oplossingen.
  2. Beveiligingsproblemen: Sommige mensen maken zich zorgen dat hun spraakopdrachten kunnen worden opgenomen en gebruikt voor snode doeleinden. Het is goed om van te voren naar de security van de diverse spraakherkenningssoftware te kijken.

Ondanks deze nadelen biedt spraakherkenning nog steeds veel voordelen voor bedrijven en individuen.

 


Dicteren in het latijN? Jazeker, met een omweg!

10 tips om Dragon spraakherkenningssoftware te optimaliseren!