Nuance Management Center, NUMC


Centraal beheer voor Dragon versies

Het Nuance Management Center is een centraal gebruikersbeheer tool

waarmee organisaties oplossingen kunnen inschakelen en beheren

voor meerdere gebruikers binnen een organisatie.

 

Gegevens kunnen makkelijk in de NUMC worden doorzocht. Zo kun je nagaan hoe vaak en op welke manieren Dragon door medewerkers wordt gebruikt. Eenvoudig licenties overzetten naar andere medewerkers of tijdelijke licenties uitdelen.

 

Bedrijven hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de dicteerinhoud, alleen dicteergegevens worden opgeslagen. 

 

Met de NUMC kun je: 

  • gebruikers toevoegen
  • groepen toevoegen
  • licenties en rechten beheren
  • beheer van toegevoegde woorden voor een hele groep of per gebruiker
  • beheer sjablonen en autotexten per groep of per gebruiker
  • koppelingen aanmaken voor Microsoft Azure voor single sign on (SSO)

Bij 20 of meer Dragon licenties wordt er een aparte NUMC voor admin van een bedrijf of instelling aangemaakt.

 


Nuance Management Center, NUMC

Centraal beheer van Dragon Licenties


NMC hosted:

Er zijn 3 versies van NUMC/NMS en NMC, consoles.

  1. Beheer van Dragon Professional Group (DPG)
  2. Beheer van Dragon Medical One (DMO)
  3. Beheer van Dragon Professional Anywhere (DPA)

 

Of de NUMC server op locatie staat of bij Nuance in de cloud is afhankelijk van de gekozen

versie.

Alle consoles zijn door eigen applicatiebeheerders te beheren.

NMC on-premise:

On-premise wil zeggen dat de services binnen je eigen netwerk wordt geplaatst en de services door eigen ICT worden beheerd.

 

Alleen versie Dragon Professional Group kan intern op je eigen server worden beheerd. De andere Dragon versies draaien in de cloud.

 

Naast de aanschafkosten van de NMC software, zijn er jaarlijkse kosten per licentie (gebruiker).


✅ Cedere traint de administrators en applicatiebeheerders voor Nuance Management Console. Tevens geeft ze train-de-trainer sessies zodat de applicatiebeheerders zelf de gebruikers kunnen opleiden.

 

Voor meer informatie neem je contact op met Cedere. 

NUMC informatiebronnen:

 


Dragon spraakherkenning:

Dragon Professional Group is een spraakherkenningssoftware die is ontworpen voor zakelijke gebruikers die veel tijd besteden aan het opstellen van rapporten en andere documenten. Het maakt gebruik van spraakherkenningstechnologie om tekst sneller en nauwkeuriger te dicteren, wat resulteert in verhoogde productiviteit en efficiëntie.

 

Dragon Professional Group is speciaal ontworpen voor groepsgebruik en biedt ondersteuning voor meerdere gebruikers.

Dragon Professional Anywhere is een spraakherkenningssoftware voor professionele gebruikers die veel tijd doorbrengen aan administratieve taken en documenten moeten opstellen. Het is ontworpen om de productiviteit te verhogen door te helpen bij het sneller en nauwkeuriger dicteren van tekst.

 

Met Dragon Professional Anywhere kunnen gebruikers via hun microfoon teksten dicteren, waardoor ze tijd besparen die ze anders aan het typen zouden besteden. Dragon Professional Anywhere is een cloud-gebaseerde oplossing, wat betekent dat gebruikers overal en op elk moment toegang hebben tot hun dictaten en rapporten.

Dragon Medical One is een spraakherkenningssoftware die speciaal is ontworpen voor de gezondheidszorg. Het maakt gebruik van spraakherkenningstechnologie om artsen en zorgverleners te helpen sneller en nauwkeuriger medische rapporten te dicteren, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan patiëntenzorg.

 

Met Dragon Medical One kunnen gebruikers via hun microfoon medische informatie dicteren in plaats van deze te typen, waardoor ze sneller en nauwkeuriger rapporten kunnen opstellen. De software is speciaal afgestemd op de medische terminologie.

 

Dragon Medical One is een cloud-gebaseerde oplossing, wat betekent dat gebruikers op elke locatie met een internetverbinding toegang hebben tot hun dictaten en rapporten. Het maakt ook integratie met elektronische patiëntendossiers (EPD's) mogelijk, waardoor het opnemen van informatie in het EPD sneller en eenvoudiger wordt.