Spraakherkenning Radiologie

Radiologie werkt uitmuntend met Artificial Intelligentie

Home Spraakherkenning - Medisch - Radiologie spraakherkenning


Kunstmatige intelligentie en analyses zijn diep geïntegreerd in ons leven. 

 

De meesten van ons komen deze algoritmen meerdere keren per dag tegen. Dragon voor Radiologie maakt volledig gebruik van statistieken, machine learning, AI en Big Data. Hoe meer dictaten hoe hoger de herkenning.


Radiologie is altijd een toekomstgerichte leider in de gezondheidszorg geweest - meer dan een eeuw geleden heeft het ons de mogelijkheid gegeven om letterlijk in het menselijk lichaam te kijken op manieren die de praktijk van de geneeskunde veranderden.

Machine learning met spraakherkenning

Vandaag de dag is beeldvorming nog steeds een van de meest effectieve en vaak gebruikte diagnostische hulpmiddelen in de klinische praktijk, goed voor bijna 10 procent van de medische kosten in de VS.

Machine learning moet geen extra belasting zijn voor radiologen. Het is van vitaal belang dat we bruikbare, adequate gegevens leveren via hulpmiddelen voor AI, spraakherkenning en delen van afbeeldingen die al in gebruik zijn.


Spraakherkenning voor Radiologie

De radiologen maken zich niet druk om AI of big data wanneer ze gebruik maken van Dragon Medical. Welke statistieken er worden gebruikt en hoe de herkenbaarheid zo hoog is, is meer een gegeven dan een vraag.

 

Dragon Medical voor Röntgenafdelingen heeft een speciaal vaktaal, jargon of thesaurus, om de herkenbaarheid meer dan 99,8% te krijgen.

 

De twee soorten Dragon Medical spraakherkenning programma's met speciaal radiologie lexicon:

  1. Dragon Medical One, DMO
  2. Dragon Medical Direct, DMD

Op de deze pagina vind je gedetailleerde informatie over beide producten.

 

Verschillen zijn niet groot op het gebied van de techniek en de mogelijkheden.

 

Of we DMD of DMO adviseren, hangt af van het computer netwerk en vraagstelling. En het EPD of PAX. EPIC, Chipsoft of Afga?