Spraakherkenning Radiologie

Kunstmatige intelligentie en analyses zijn diep geïntegreerd in ons leven. 

 

De meesten van ons komen deze algoritmen meerdere keren per dag tegen:

een spraakherkenningsprogramma voor klantenservice, een online winkelaanbeveling of een goed gerichte Facebook-advertentie.


Radiologie is altijd een toekomstgerichte leider in de gezondheidszorg geweest - meer dan een eeuw geleden heeft het ons de mogelijkheid gegeven om letterlijk in het menselijk lichaam te kijken op manieren die de praktijk van de geneeskunde veranderden.

Vandaag de dag is beeldvorming nog steeds een van de meest effectieve en vaak gebruikte diagnostische hulpmiddelen in de klinische praktijk, goed voor bijna 10 procent van de medische kosten in de VS.

Machine learning moet geen extra belasting zijn voor radiologen. Het is van vitaal belang dat we bruikbare, adequate gegevens leveren via hulpmiddelen voor AI, spraakherkenning en delen van afbeeldingen die al in gebruik zijn.


Spraakherkenning voor Radiologen:

De radiologen maken zich niet druk om AI of big data wanneer ze gebruik maken van Dragon Medical. Welke statistieken er worden gebruikt en hoe de herkenbaarheid zo hoog is, is meer een gegeven dan een vraag.

 

Dragon Medical voor Röntgenafdelingen hebben speciaal vaktaal, jargon of thesaurus, om de herkenbaarheid meer dan 99,8% te krijgen.

 

Er zijn twee soorten Dragon Medical programma's:

  1. Dragon Medical Practice Edition
  2. Dragon Medical Direct

 

Verschillen zijn groot op het gebied van de techniek en de mogelijkheden.

Wanneer we welke inzetten, hangt af van de mogelijkheden en vraagstelling.

Welk EPD of PAX wordt gebruikt en of een koppeling nodig is. EPIC, Chipsoft of Afga?

Met of zonder secretariaat.

 

Op de deze pagina vindt u gedetailleerde informatie over beide producten.