Hulp op afstand

Loopt u vast of heeft u vragen, een helpdesk ondersteunt u: +31 (0) 85 4863748

Er zijn diverse helpdesk abonnementen. Voor informatie >>>

Bij het oplossen van problemen kan Cedere u vragen om uw computer 'over te nemen' om te kijken wat er aan de hand is. Cedere maakt hiervoor gebruik van Teamviewer Premium.

Zo helpt Cedere u snel en efficiënt. Cedere zet Teamviewer Premium ook in bij trainingen en instructies.

Hoewel Teamviewer zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat  - om welke reden dan ook - niet het doel wordt bereikt zoals beoogd. Hierbij kan voor de schade die ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw computer, Cedere kan niet aansprakelijk worden gesteld in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van deze dienst.

Door te klikken op de onderstaande button wordt een Teamviewer sessie gestart. Een medewerker krijgt gedeeltelijke of volledige controle toegang tot uw computer.

Door op onderstaande knop te klikken, gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Teamviewer starten

1. Klik op de onderstaande button Download

Download
TeamViewerQS.exe
exe Bestand 11.5 MB

2. Links onderin de browser ziet u het gedownloade bestand

3. Klik met muis op dit bestand en klik op Openen (Chrome) of Uitvoeren (Internet Explorer) of Downloaden (Edge)
4. Teamviewer wordt geïnstalleerd

5. Geef aan Cedere uw sessienummer en wachtwoord door
6. Cedere kan nu verbinding met u maken