Nuance Dragon Professional Anywhere

Dragon Cloud of server oplossing -streaming

Nuance Dragon Professional Anywhere (DPA)

 

DPA is de nieuwste Speech-AI van Nuance. Hoge herkenning. Werkt Out-of-the-Box, geen installatie nodig. 

 

➡️ Wanneer je niet de juiste tools bezit werk je harder, niet slimmer!

Dragon Professional Anywhere, online spraakherkenning

Nuance Dragon Professional Anywhere is een zakelijke spraakherkenningsoplossing voor direct input, dicteren bij de cursor. Leverbaar zowel lokaal in je eigen serverpark, in de cloud of als Saas oplossing per licentie – huren per jaar.

 

Bekend in de medische wereld waar het een enorm succes is omdat het simpel te installeren is met één klik, de herkenbaarheid erg hoog is,  en meerdere platforms ondersteund worden.

 

Elke auteur kan eigen woorden en zelfgemaakte spraakopdrachten toevoegen en kan deze eenvoudig delen met collegae. De fouten corrigeren kan door over de herkenningsfout heen te typen. Dit is anders dan bij de andere Dragon versies, daar moet je op een specifieke manier corrigeren. Het product is zelflerend; na 10 minuten dicteren en de fouten corrigeren loopt de herkenbaarheid snel op tot ruim boven de 99%.


Nuance Management Console (Nuance Management Services) voor centraal beheer

Het beheren is voor de ICT een stuk eenvoudiger geworden. In de NUMC of NMS wordt centraal geregeld welke woorden toegevoegd kunnen worden aan een persoon of een groep. Wanneer een spraakopdracht geschikt is voor een groep mensen dan kan de ICT deze spraakopdracht eenvoudig overzetten van een  persoon, naar een groep of een volledige site.

Meerdere talen

Dragon Professional Anywhere is verkrijgbaar in diverse talen, erg handig wanneer er gedicteerd moet worden in meerdere talen. Ook hier kennen we woordenboeken voor fysiotherapie, advocatuur, financiële sector, overheden, en specifieke woordenboeken voor elke zakelijke klant.

Microfoon of headset voor DPA

Met een juiste headset, bedrade of draadloze handmicrofoon,  of staande microfoon, werkt DPA geweldig. Met een draadloze Philips SpeechMike kun je tot 5 meter afstand van de computer nog dicteren. 


Belangrijkste voordelen

Snel, nauwkeurig en zeer aanpasbaar

Snelle en zeer nauwkeurige out-of-the-box spraakherkenning met spraakprofielen die gemakkelijk toegankelijk zijn op meerdere Windows apparaten.

Geen limiet op productiviteit

Spreek vrij en zoveel je wilt, zonder limieten per gebruiker - professionals kunnen overal productief blijven en zich richten op het bedrijf in plaats van op de technologie.

Eenvoudig te installeren en te onderhouden

Geen complexe installatie, met één klik, en automatische updates. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag.


Maak gebruik van Nuance Deep Learning-technologie

DPA maakt gebruik van Nuance Deep Learning-technologie en daardoor heeft Dragon een hoge herkenningsnauwkeurigheid tijdens het dicteren, zelfs voor gebruikers met accenten of open kantoorwerk. 

Thin Client- ondersteuning

Ondersteuning voor thin client-hardware, servervirtualisatie en Citrix-omgevingen. Maakt snelle en gemakkelijke integratie in bestaande IT-infrastructuur mogelijk.

Ondersteuning voor gevirtualiseerde omgevingen

Ondersteunt Citrix XenApp®, Citrix XenDesktop®, VMware® Horizon View, RDSH Server of Microsoft® Remote Desktop Services, zodat gebruikers kunnen dicteren vanaf werkstations en thin clients.