We moeten AI niet zulke magische krachten toekennen
AI en spraakherkenning bieden indrukwekkende mogelijkheden, maar het is belangrijk om de grenzen te kennen. Hoewel AI veel kan bijdragen zijn transparantie, verantwoording en ethiek essentieel voor verantwoord gebruik. Spraakherkenning zoals Dragon Medical One, werkt met statistiek en AI. Hiervoor is nog steeds menselijke input voor optimale prestaties vereist.

Voordelen AI op de krappe arbeidsmarkt
AI biedt diverse voordelen op de krappe arbeidsmarkt. Efficiëntie en productiviteit stijgen door automatisering van taken, wat werknemers in staat stelt zich te richten op complexer werk. Nauwkeurigheid verbetert, terwijl AI ook besluitvorming ondersteunt en klanttevredenheid verhoogt. Het kan helpen bij arbeidstekorten en zal de toekomst van banen vormgeven.

Gebruik ongebruikte software of stop ermee
Optimaliseer jouw advocatenpraktijk met efficiënte software. Ontdek hoe een gerenommeerd advocatenkantoor de toekomst van hun software aanpakt. Ze werken samen met een ZZP-expert om hun systemen te evalueren en innovatieve oplossingen te vinden. De software zorgt voor een verbeterde efficiëntie en groei.

Salesmanagers: bijna 90% van de verkopers heeft een burn-out
Gartner-onderzoek onthult: bijna 90% van verkopers ervaart burn-out, wat de bedrijfsresultaten negatief beïnvloedt. Problemen zijn o.a. gebrek aan motivatie en administratieve lasten. Oplossingen omvatten betekenisvol werk en Philips SpeechLive voor minder administratieve druk en samenwerking.

Spraak gestuurde Efficiëntie
Ontdek hoe spraakgestuurde efficiëntie jouw werkprocessen kan optimaliseren. Met spraakherkenning verhoog je de kwaliteit, verkort je doorlooptijden en verminder je onnodige kosten. Cedere biedt op maat gemaakte oplossingen voor het integreren van spraakherkenning in jouw bedrijfsprocessen. Laat ons je helpen en wij denken met je mee voor een slimmere werkomgeving.

Olympus naar OM Digital Solutions naar OM System
Olympus veranderd naam in OM System. Van camera's tot audioapparatuur, het bedrijf maakt een nieuwe start met OM Digital Solutions. Leer meer over hun Brand Philosophy en ontdek significante updates voor dicteersoftware, zoals ODDS, DSSPlay en ODMS, die perfect passen bij hedendaagse werkstijlen.

Spellingsalfabet noodprocedures en voor Dragon spraakherkenning
Het spellingsalfabet voor noodprocedures is vergelijkbaar met het Dragon-spraakherkenningssysteem. Het museum biedt een uniek inzicht in historische communicatieprotocollen, zoals hoe duidelijkheid cruciaal is zelfs in noodsituaties, en ontdek het gemak van spraak gestuurde invoer.

Je leven een beetje terug met spraakherkenning
In een wereld die steeds meer draait om computers en smartphones, kan spraakherkenning een revolutie betekenen voor mensen met beperkingen. Cedere een pionier die al 24 jaar werkt met spraakherkenningstechnologie. Leer over de eerste klanten, variërend van dwarslaesie tot dystrofie, en ontdek hoe spraakherkenning niet alleen thuissituaties beïnvloed maar ook een essentiële rol speelt in de terugkeer naar de arbeidsmarkt. ER zijn vergoedingsmogelijkheden voor spraakherkenningstrajecten.

Kan migreren naar de cloud me geld besparen?
Ontdek hoe overstappen naar de cloud kosten kan verminderen en IT-efficiëntie verbetert. Krijg inzicht in de kosten-batenanalyse tussen cloudgebaseerde en on-premises oplossingen. Leer hoe de cloudinfrastructuur initiële investeringen in hardware en software vermindert, onderhoudskosten minimaliseert en flexibele pay-as-you-go-prijzen hanteert. De voordelen van schaalbaarheid, verhoogde beveiliging en bedrijfscontinuïteit in de cloud.

AI technologie van Nuance DAX Copilot
Nuance DAX Copilot, een toevoeging aan Dragon Medical One, maakt gebruik van geavanceerde AI-technologieën, zoals conversationele AI, ambient AI, generative AI en responsible AI. Deze add-on analyseert arts-patiëntgesprekken, vertaalt ze naar gestructureerde medische verslagen, en plaatst informatie nauwkeurig in dossiers. Met spraakherkenning biedt DAX-Copilot artsen een gebruiksvriendelijke oplossing, waardoor ze meer tijd aan patiëntenzorg kunnen besteden.

Meer weergeven