Advocaat, wat als je zonder toetsenbord kunt werken?

Spraakdicteren doe je met Dragon Professional Anywhere

Dat kan met spraakdicteren!

 

Spraakdicteren is een functie waarmee je tekst kunt invoeren op je computer door te spreken. Je kunt spraaktypen gebruiken om te praten in plaats van te typen op uw pc. Spraaktypen maakt gebruik van online spraakherkenning, die wordt mogelijk gemaakt door Dragon Professional Anywhere.

 

Spraakgestuurd typen; deze technologie laat je sneller en gemakkelijker documenten maken, en spaart je lichaam. Je kunt je focussen op de inhoud, niet op de typ-fouten. Je kunt overal werken met jouw stem. Spraakdicteren past zich aan, leert  van je stem en woordengebruik.

Wil je je werk moderniseren en productiever worden?

Spraakdicteren is een handige manier om sneller en efficiënter te werken. Met Dragon Professional Anywhere kun je jouw stem gebruiken om teksten te schrijven, documenten te bewerken, e-mails te versturen en nog veel meer. Je hoeft geen software te installeren of te updaten, want Dragon Professional Anywhere werkt in de cloud. Je kunt het dus overal en op elk apparaat gebruiken. Profiteer nu van de gratis testperiode van twee weken en ontdek zelf hoe makkelijk en leuk spraakdicteren kan zijn!

Zie hoe spraakdicteren jouw advocatenpraktijk beter maakt.

ZIE HOE SPRAAKDICTEREN JOUW ADVOCATENPRAKTIJK BETER MAAKT.

Een advocatenkantoor verbeteren is een uitdaging die veel factoren omvat. Het gaat niet alleen om het leveren van kwalitatief hoogwaardige juridische diensten, maar ook om het opbouwen van een goede reputatie, het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers, het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het innoveren in een concurrerende markt.

Hier zijn enkele tips om een advocatenkantoor te verbeteren:

 

  • Zorg voor een duidelijke visie en strategie
  • Investeer in je mensen
  • Focus op je klanten
  • Optimaliseer je processen
  • Innoveer je diensten

Lees verder:


 Professionele mediator kan niet zonder techniek

De professionele mediator kan niet zonder techniek

 

 

Mediation: steeds meer succesvol.

Er wordt inmiddels op een heleboel rechtsgebieden volop gebruik gemaakt van een bemiddelaar, die als onafhankelijk en ervaren expert moet proberen een geschil op te lossen op een manier die voor beide partijen acceptabel is.

 

 

Bij scheidingen wordt veel gebruik gemaakt van een mediator, maar er zijn veel meer geschillen die uitermate geschikt zijn voor een bemiddeling. Denk aan, burenruzies, problemen rondom een erfenis, arbeidsconflicten en letselschade.

 

Lees verder over de  professionele mediator kan niet zonder techniek

STORYTELLING: Een advocaat zei dat ze erg snel kan typen

 

Een advocaat die beweerde dat ze erg snel kon typen en dat ze geen spraakherkenning nodig had, heeft een verrassende ontdekking gedaan. Toen ze toch spraakherkenning ging gebruiken, merkte ze dat ze veel efficiënter kon werken. Ze was om 16 uur al klaar met haar werk, terwijl dat normaal veel later is.

 

Lees verder over de advocaat zei dat ze erg snel kan typen