Webinars Dragon Spraakherkenning en software training

Beste Webinars voor Dragon software


WebinarOpname

Duur: 2 uur 

Kosten: € 49 (incl. btw)

Dragon Webinar spraakherkenning binnen Microsoft Office: Word

Een eenvoudig document binnen Word dicteren zal je al snel kunnen. Met dit webinar gaan we dieper in op het gebruik van spraakherkenning binnen Word. Leer de spraakopdrachten om met de stem je teksten uit te schrijven maar ook het document te voorzien van de gewenste opmaak. We tonen het besturen van het lint en de menu’s, het maken van autoteksten, al dan niet met velden. We maken spraakopdrachten van functies die niet standaard in Dragon zitten, zoals Tekstkleur en Wijzigingen bijhouden. Ook de opties van automatische opmaak komen voorbij. Alles waarvoor je nu nog je toetsenbord gebruikt.

---------------------------------------------------------------------------------------------

 


WebinarOpname

Duur: 2 uur 

Kosten: € 49 (incl. btw)

Dragon Webinar Spraakherkenning binnen Microsoft Office: Outlook

Weet je dat het mogelijk is om Outlook geheel met de stem te besturen?

Wij leren je hoe je het programma opent, een mail opstelt en verzendt, en ontvangen mail opent. Je ziet het wisselen van kolommen, gebruik van functies van het lint, het omgaan met bijlagen. Hoe gebruik je de spraakopdrachten in het Help menu? Het oplossen van  een error wanneer je Dragon gebruikt binnen Outlook wordt ook behandeld. Kortom, werk met een mailbox die op jouw wensen is toegespitst zonder een toets aan te raken.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


WebinarOpname

Duur: 2 uur 

Kosten: € 49 (incl. btw)

Dragon Webinar Spraakherkenning binnen Microsoft Office: Excel

Excel is een veelgebruikt programma, waarbij je vaak minder tekst gebruikt dan in Word. Toch is het mogelijk om Dragon met Excel te combineren. Wij leren je dicteren in de vakken, de spraakopdrachten, hoe je een document opmaakt en er doorheen navigeert. Ook tonen we het invoeren van formules, het met spraak aansturen van de functies van het lint en nuttige muisopdrachten. Op deze manier kan je de spraakherkenning nog breder inzetten.

----------------------------------------------------------------------------------------------

 


WebinarOpname

Duur: 2 uur 

Kosten: € 49 (incl. btw)

Dragon Webinar Spraakherkenning binnen Microsoft Office: PowerPoint

Van meer ervaren gebruikers krijgen we soms de vraag of je door middel van Dragon ook een PowerPoint presentatie kan maken. En het goede nieuws is: dat kan! Via dit Webinar laten we je zien hoe Dragon binnen PowerPoint werkt; wat de mogelijkheden zijn. Verder tonen we muisopdrachten die van pas kunnen komen in PowerPoint.

----------------------------------------------------------------------------------------------

 


Dragon-software training

Dragon-spraakherkenning is een geweldig hulpmiddel om documentatie te versnellen. Maar zoals bij elk nieuw initiatief is begrip en kennis de sleutel tot succes.   Onze trainingscursussen en Webinars voor Dragon-software zijn speciaal ontworpen om precies dat te doen.  Of je nu de basisfuncties van Dragon wilt leren of een meer geavanceerde workflow wilt creëren. 

 

Ons aanbod van Dragon-softwaretrainingen.   

Er zijn verschillende versies van Dragon-software voor spraakherkenning en er zijn verschillende soorten mensen en bedrijven die er de vruchten van plukken. Dat gezegd hebbende, zijn geen twee trainingen hetzelfde.   Elke versie heeft andere kenmerken, tips en functionaliteiten en dus moeten onze sessies dit weerspiegelen om het best mogelijke resultaat te bereiken. 

 

Dragon voor Microsoft Office

Dragon-software wordt het meest gebruikt in combinatie met Microsoft Office pakketten, zoals Office 365 onderdelen. Elke officepakket, WORD of Excel, moet weer op een andere manier met de stem bediend worden. Wil je met de stem snel een berekening maken met Excel of een mooie PowerPoint presentatie? Dan heb je de juiste spraakherkenning opdrachten nodig. Welke? Dat wordt in de de trainingen en Webinars uitgelegd. 

 

Dragon software geeft een enorme toegevoegde waarde voor zowel particulieren als professionals. Waarschijnlijk praat jij ook sneller dan je typt. Dragon software versnelt je werkzaamheden gigantisch. Maar hoe dan? Hoe kan Dragon je werk versnellen? Dat leer je in de Webinars.