Partners van Cedere

Met onderstaande partners werkt Cedere samen:

Met dank aan Olympus: diverse foto's zijn geleverd door Olympus om de site te voorzien van praktische plaatjes.


Nuance Partner en Medical Partner

Nuance ontwerpt en levert intuïtieve technologieën waarmee mensen slimmer kunnen wonen en werken. Zij bieden deze hulpprogramma's aan om mensen te informeren, te verbinden en te stimuleren om productiever en creatiever te zijn. Zij geven mensen meer dan alleen maar controle over hun communicatie. Zij geven hen controle over hun leven. Spraakherkenning op lokale computers en tevens voor servers en cloud oplossingen.

 


Kofax

Het bedrijf Kofax heeft alle PDF oplossingen en documenten workflow overgenomen van Nuance in 2019. Eigenlijk een hele goede overname omdat Kofax op het gebied van printing en documenten workflow een van de grote van Europa is. Zo kan de kennis van beide partijen worden gecombineerd tot mooie producten Business Process  Management zoals ControlSuite en AutoStore


Olympus

Wie kent Olympus niet? Is het niet voor medische toepassingen dan is het wel van de camera's en lenzen. Audio is minder bekend en toch een grote markt. Vooral professioneel met diverse hardware en software oplossingen. En speciaal voor de opkomst van mobiel dicteren, dicteren waar je ook maar bent.  Maar ook in de particulieren markt zien we Olympus terug met mooie recorders en dictafoons.

Cedere werkt met Olympus samen op het specialistische gebied van de Finance, Financiele bedrijven en kantoren die veel beleid en advies schrijven.


Philips

Het duurde even voordat we Philips partner werden. Philips stelt hoge eisen aan zijn zichzelf en zijn partners. Philips Dictation kent een lange geschiedenis van audio en dicteren. Wanneer je de blog leest over de eerste toepassingen, herken je de arts die voorovergebogen boven een microfoon dicteert. En de secretaresse die de dictaten uit typt op een typemachine. De Nederlandse wortels zijn nog goed herkenbaar. Documentatie is uitstekend omgezet in Nederlands. Vooral op medisch gebied wordt er hard gewerkt aan anti-microbiologische coatings.


RGDKompagne

RDGKompagne

RDGKompagne, de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatie-hulpmiddelen, computeraanpassingen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap. RdgKompagne geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en werkt samen met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland.


PINK

PINK (voorheen TRUE) is een van de grootste afnemers van het Microsoft license programma in Nederland. De expertise zit o.a. op het gebied van Windows Server, Office365, Exchange, SharePoint, Office Communicator, System Center Operations Manager, MS-SQL Server en Dynamics (NAV, AX, CRM), ISO27001, NEN7510, ISAE3402 Type 2. Cedere gebruikt PINK voor spraakherkenning online met Dictation Anywhere.