Speakerphones voor online vergaderen

Online vergaderen of meeting en gelijk bellen

Speakerphones, luidsprekertelefoon, welke nodig? Chat met ons ⏬⏬

Microfoon en speaker in een apparaat heet speakerphone of luidsprekertelefoon


Let op!! Door tekort aan productie-onderdelen en transportproblemen geldt dat voor sommige headsets en speakerphones de levertijd langer is dan normaal. Voor meer informatie neem je contact op via chat of +31854863748.

Alle speakerphones en luidsprekertelefoon op rij, met of zonder video

Wat is een Speakerphone?

Een Speakerphone is een luidsprekertelefoon met een microfoon en luidspreker die samen in de apparaat worden geleverd . Met dit apparaat kunnen meerdere personen deelnemen aan een gesprek. De luidspreker zendt de stem of stemmen uit van degenen aan de andere kant van de online telefoonlijn, terwijl de microfoon alle stemmen opvangt van degenen die de Speakerphone gebruiken.

Duplex: half-duplex of full-duplex speakerphones luidsprekertelefoon

  • Half duplex
  • Volledig duplex

Bij Half-Duplex Speakerphone kan het geluid slechts in één richting tegelijk.

Full-Duplex Speakerphone , zoals Jabra Speak 750, gaat twee kanten op en kunnen beide kanten van de lijn de gebruikers door elkaar spreken. In de praktijk reageren mensen op elkaar waardoor je audio kunt missen.

 

Calibreren van de Speakerphone

Sommige speakerphones moeten eerst worden gekalibreerd op de akoestische kenmerken van de kamer waarin ze worden gebruikt. Deze kalibratie kan automatisch of handmatig worden uitgevoerd door de gebruiker, en moet mogelijk worden herhaald als de speakerphone binnen de kamer wordt verplaatst. Als de kalibratie niet correct is uitgevoerd, kan dit worden aangegeven door het optreden van echo, belgeluiden of feedback. De speakerphones op onze site voeren automatische kalibratie uit.

Aantal gebruikers tijdens een Teams of Zoom, Skype of Webex sessie

Het is belangrijk om eerst het aantal gebruikers in kaart te zetten. Tevens hoe de opstelling van de vergadering is. Er zijn Speakerphones voor 1 persoon tot 16 personen

 

En wil je de speakerphone gaan gebruiken voor opname van een vergadering? Dan zijn Speakerphones niet geschikt. Op deze pagina Vergadermicrofoons Welke zijn geschikt? wordt het verschil tussen microfoons uitgelegd.

 

Vraag advies via chat, mail of telefoon, elke situatie is anders.