+

Kan migreren naar de cloud me geld besparen?
Ontdek hoe overstappen naar de cloud kosten kan verminderen en IT-efficiëntie verbetert. Krijg inzicht in de kosten-batenanalyse tussen cloudgebaseerde en on-premises oplossingen. Leer hoe de cloudinfrastructuur initiële investeringen in hardware en software vermindert, onderhoudskosten minimaliseert en flexibele pay-as-you-go-prijzen hanteert. De voordelen van schaalbaarheid, verhoogde beveiliging en bedrijfscontinuïteit in de cloud.

AI technologie van Nuance DAX Copilot
Nuance DAX Copilot, een toevoeging aan Dragon Medical One, maakt gebruik van geavanceerde AI-technologieën, zoals conversationele AI, ambient AI, generative AI en responsible AI. Deze add-on analyseert arts-patiëntgesprekken, vertaalt ze naar gestructureerde medische verslagen, en plaatst informatie nauwkeurig in dossiers. Met spraakherkenning biedt DAX-Copilot artsen een gebruiksvriendelijke oplossing, waardoor ze meer tijd aan patiëntenzorg kunnen besteden.

Kun je Legal Speech2tekst onder Legal Tech scharen
Legal Tech, oftewel Legal Technology zorgt voor technologische innovaties in de juridische wereld. Het automatiseert taken, verhoogt efficiëntie en verbetert resultaten. Met tools zoals Dragon Professional Legal wordt tijdrovend werk verminderd, waardoor juristen zich kunnen concentreren op complexe taken. Legal Tech is de toekomst van de juridische praktijk.

Klinische documentatie met Nuance DAX Copilot
Maak kennis met DAX Copilot, je AI-assistent voor geautomatiseerde klinische documentatie. DAX Copilot is een innovatieve oplossing voor klinische documentatie die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om artsen te helpen tijd te besparen, de kwaliteit van de zorg te verhogen en de administratieve druk te verminderen. DAX Copilot, voorheen DAX Express genoemd, is een nieuwe toevoeging aan de Dragon-familie die is gebouwd op Dragon Medical One, de Microsoft Cloud voor de gezondheidszorg