Kofax lanceert de Kofax ControlSuite. Voorheen Nuance ControlSuite

Kofax ControlSuite is een geheel nieuwe print- en capture-softwareoplossing die het centrale beheer en beheer van inhoud die door multifunctionele printer (MFP) -fleets, mobiele en desktopapparaten, e-mail en printstromen stroomt, vereenvoudigt en mogelijk maakt.

Kofax ControlSuite

Kofax Control Suite
Kofax Control Suite

Kofax ControlSuite is een platform dat vrijwel elk aspect van de distributie in documenten beheert, beveiligt en regelt afdrukken, scannen, routeren en opslaan. Ze is geschikt voor de gehele onderneming. Koppelingen met elke combinatie van systemen, technologieën en apparaten, inclusief gemengde MFP-omgevingen.

 

Originele nieuwsbericht

De architectuur bevat de volgende generatie versies van Kofax Equitrac 6, Kofax AutoStore 8 en Kofax Output Manager 5. Ze is modulair opgebouwd.

Equitrac 6, robuuste afdrukbeheermogelijkheden met nieuwe functies voor het vrijgeven van mobiele afdrukken, Micro Card Reader, smartphone verificatie, verbeterde beveiligingsmogelijkheden, een nieuwe webgebaseerde beheerconsole en standaardscan naar e-mail of bestand.

 

AutoStore 8, rijke opnamemogelijkheden met nieuwe authenticatiediensten, Micro Card Reader, smartphone verificatie, verbeterde mobiele opnamemogelijkheden, gezondheidszorg workflow met HL7- en CDA-ondersteuning en nieuwe gegevens extractie mogelijkheden met OpenForms 360.

 

Output Manager 5, heeft de mogelijkheden voor outputbeheer met nieuwe authenticatie van de Micro Card Reader Smartphone, een nieuwe EPIC-connector voor  de gezondheidszorg, een verbeterde mobiele app, geavanceerde implementatieopties en standaardscan naar e-mail of bestand.

Kofax ControlSuite is de ideale oplossing voor bedrijven:

  • Automatisering van beleid om beveiligingsrisico's te beperken
  • Verminderen mislukte nalevingscontroles
  • Efficiënte geautomatiseerde workflows en routing over meerdere processen, waaronder document capture, print, output en mobiele omgevingen
  • Vereenvoudigen en centraal beheer van diverse soorten MFP-netwerken
  • Vermindering van de kosten en verhoging van de productiviteit
  • DMS voor images en data met koppelingen naar eigen programma’s, zoals documentbeheersystemen, boekhoudtoepassingen, databases, ERP, CRM en andere systemen

 

 


Ook interessant:

Documenten zijn gevaarlijk

Verhoog productiviteit bedrijven