Verhoog de productiviteit van bedrijven

Geef medewerkers de mogelijkheid om sneller en efficiënter documenten van hoge kwaliteit te maken en bespaar tijd en geld voor je bedrijf.

 

Door het rapporteren, e-mails  verzenden, formuleren invullen, reageren op opmerkingen, kunnen professionals een groot deel van hun tijd kwijt zijn aan het papierwerk.

 

 

Matige documentatieprocessen hebben valkuilen en zijn foutgevoelig, tijdrovend en minder efficiënt. Vreemd genoeg vertrouwen veel professionals nog altijd op handmatig invoermethoden.

Typen en schrijven van notities duren vele malen langer dan het inspreken

Overbelasting door documentatiedruk is niets nieuws in bedrijven en de impact voor professionals in vele bedrijfstakken is dan ook groot. Politieagenten zeggen bijvoorbeeld dat ze elke dag 3 à 4 uur besteden aan het melden van incidenten. Financiële adviseurs die inspelen op het toegenomen regelgeving geven een stijging aan van 63 %  op administratieve kosten door de hoge rapportagevereisten.

Stijging van 63 %  op administratieve kosten

Overbelasting door documentatiedruk is niets nieuws in bedrijven en de impact voor professionals in vele bedrijfstakken is dan ook groot. Politieagenten zeggen bijvoorbeeld dat ze elke dag 3 à 4 uur besteden aan het melden van incidenten. Financiële adviseurs die inspelen op het toegenomen regelgeving geven een stijging aan van 63 %  op administratieve kosten door de hoge rapportagevereisten.

Alleen vertrouwen op handmatige documentatie is niet langer nodig. Door de nieuwe producten zoals workflow- en scanoplossingen worden veel velden vooraf gevuld en documenten automatisch opgeslagen in de juiste folders. Dicteren in voorgedefinieerde velden van de sjablonen maakt dat het rapporteren een stuk sneller verloopt.

Voordelen van het automatiseren van documenten en workflow’s zijn talrijk. Ook diverse bedrijfstakken welke afhankelijk zijn van bedrijfskritische informatie, samenwerking, productiviteit en kosten zijn gebaat bij een combinatie van spraakherkenning en business proces management.