Wees slim en gebruik je vakantieperiode. Summer school.

 

 

Cedere Summer School.

 

De zomerperiode staat voor de deur. Wat doe jij?

 

Je merkt vaker dat collega’s afwezig zijn, cliënten zijn niet bereikbaar vanwege vakanties, meetings, en zittingen worden aangehouden of verplaatst.

The summer is magic!

Cedere Summer School.

Ongeacht of je al dan niet gebruik maakt van deze periode om zelf op vakantie te gaan, meestal is het op kantoor in deze periode toch rustiger dan normaal.  Wanneer de thermometer weer tropische temperaturen aangeeft, is het sowieso fijn om het werktempo een tandje lager te zetten. En uiteraard is er is altijd wel wat te doen.

Dit is bij uitstek een moment om achterstallige klussen op te pakken, zoals de dossiers langs lopen om te zien welke inmiddels afgehandeld zijn en gearchiveerd kunnen worden.

 

Misschien is dit wel dé gelegenheid om te zorgen dat je kennis en/of vaardigheden verbeterd worden, zodat niet alleen je een nieuwe dimensie kunt geven aan je voornemen om sneller en efficiënter te werken. En pluk zo na de zomerperiode de vruchten van meer bedrevenheid in het werken met nieuwe technologieën.

Je kennis uitbreiden of opfrissen?

Op welke manieren werk jij aan je dossiers? Typ je alles zelf uit?

Dicteer je en werkt het secretariaat het uit, maar ben je niet altijd tevreden met je dictaten?

Of heb je inmiddels spraakherkenning maar doe je er niet zo veel mee omdat je er nog wat onwennig mee. Ben je misschien wat handigheidjes kwijt of heb je die misschien nooit geweten?

Bewerk jij diverse documenten al met Power PDF?

Wanneer jij moet erkennen dat sommige van deze punten op jou van toepassing zijn, is de oplossing nabij.

Cedere Summer School

Deze zomer biedt Cedere tegen extra voordelige tarieven trainingen aan. Hieronder zie je enkele van de diverse mogelijkheden. Volg een training in juli of augustus en krijg 10% korting.

Discount Summer School
Discount Summer School

De zomerperiode staat voor de deur. Wat doe jij?

Leren/Beter dicteren

Wanneer je veel dicteert, merk je dat dat iets heel anders is dan spreektaal inspreken.

Krijg meer inzicht in het verschil tussen spreektaal, typen en dicteren. Leer hoe je je dictaten en formuleringen kunt verbeteren. Lever na deze training beter leesbare dictaten in. Deze training is geschikt voor zowel analoog als digitaal dicteren.

Power PDF

Power PDF is hét programma om veilig documenten te bewerken, te delen, te converteren.

Door te investeren in een training van 3 uur leer je in relatief korte tijd wat je allemaal met dit programma kan en hoe je het zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Het is een hands-on training, waarbij je dus zelf na de uitleg aan de slag gaat met het programma.


Dragon Spraakherkenning

Stel je heb inmiddels spraakherkenning aangeschaft, maar je gebruikt het (te) weinig omdat je niet meer goed weet hoe je ermee moet omgaan. Het programma is trager omdat je woordenboek vervuild is. Je hebt je een werkwijze eigen gemaakt die misschien niet de optimale manier is om Dragon te gebruiken. Je weet of voelt aan dat er meer uit te halen valt dan je op dit moment doet.

Vervolgtraining Dragon (de gevorderde gebruiker)

Na een korte samenvatting van de basistraining leer je hoe je het programma nog veel meer kunt aanpassen aan je persoonlijke schrijfstijl en woordgebruik. Werk efficiënter door onder andere een optimaal lexicon en leer het maken van sjablonen. Deze training wordt gegeven voor 2 tot 4 deelnemers.

Informatie


Maatwerktraining

Twijfel je of je in de categorie Beginner of Ervaren gebruiker valt, wil je dat er naar jouw specifieke problemen wordt gekeken? Kies dan voor een maatwerktraining.

Eén op één met een trainer die 100% aandacht voor jou en datgene waar je tegenaan loopt heeft. Minimaal 1 dagdeel op een van onze locaties of op jouw eigen werkplek.

De snelste manier om je skills op het gebied van spraakherkenning te verbeteren.

Informatie

Online: tips en antwoorden

Wil je kort wat tips en antwoord op enkele specifieke vragen, reserveer dan een online training van doorgaans een uur. Jij zit op je eigen werkplek; de trainer heeft telefonisch contact en kijkt via teamviewer mee met wat je doet.

Informatie

Handleidingen

Wil je geen training maar vind je het wel handig om zelfstandig wat zaken te kunnen nakijken? Dan is de aanschaf van onze handleiding Dragon compleet (een uitgebreid naslagwerk) zeker een mogelijkheid.

Informatie


10 % discount? Gebruik code Roadshow-10 bij je bestelling!

Wees slim en gebruik een klein deel van de vakantieperiode om later meer tijd over te hebben.