Waar vind je de specificaties computer?

Voor systeemeisen Spraakherkenning Dragon

Voor het installeren van Dragon op een laptop, computer of Microsoft surface, zijn er bepaalde systeemeisen noodzakelijk. Met minder werkt Dragon niet of heel erg langzaam.

Op de pagina van Support staan de specificaties voor Dragon versies beschreven.

Wanneer je een nieuwe computer aanschaft kun je deze gegevens meenemen en de verkoper laten controleren.

Hebt je al een computer en wil je kijken of die toereikend is, dan staan hieronder de stappen die je moet nemen bij een Windows 10 computer.

Informatie vinden in Windows 10:

Links onderin de taakbalk vindt je een afbeelding van een vergrootglas.

Wanneer je er met de muis overheen gaat, staat in de tool-tip: Typ hier om te zoeken in Windows.

Zie plaatje hierboven.

• Typ in dit vakje: Informatie over de pc
  • Klik op Informatie over uw pc
  • of Informatie over RAM-geheugen weergeven
  • .. controleer de gegevens met de systeemeisen

Je ziet de gegevens van de Processor, RAM en meer..

Controleer deze gegevens met de minimale eisen voor Dragon Professional Spraakherkenning..

Hulp nodig, kopieer de gegevens en mail Cedere?

Je kunt de gegevens van de computer ook naar Cedere mailen zodat wij kunnen controleren of de computer voldoende hardware heeft.

Volg de volgende stappen:

• Typ bij de vergrootglas: Systeeminformatie
  • Klik op Systeeminformatie
  • Een programma wordt geopend zoals hieronder weergegeven.
Klik om te vergroten..
Klik om te vergroten..

Je kunt deze gegevens als een tekstbestand naar Cedere sturen.

• Klik binnen dit programma op Bestand
  • Klik op Exporteren
  • Klik op Bureaublad
  • Schrijf bij bestandsnaam uw naam
  • Klik op Opslaan

Mail dit bestand naar: info@cedere.nl

• Zoek op uw bureaublad naar het bestand met je naam
  • Klik met rechtermuisknop op icoon van het bestand met je naam
  • Klik op Kopiëren naar
  • Klik op e-mailgeadresseerde
  • Aan: info@cedere.nl
  • Verzenden

Je hoort binnen enkele uren of je computer geschikt is voor Dragon Spraakherkenning.

Succes!