SpeechWare tafelmicrofoon spraakmicrofoon flexibel

SpeechWare FlexiMike

Staande microfoon van SpeechWare heet TableMike, TravelMike en TwistMike. Ieder met een eigen doel.

 

Wil je geen zware headset op je hoofd en toch goed kunnen dicteren of spraakherkenning werken? Dan zijn deze microfoons erg prettig en functioneel. 

 

Zit je alleen op een kamer dan zijn er geen storingen bij het opnemen van geluid. Zit je niet alleen en is er veel achtergrondgeluid, dan kun je de noise cancelling hoog zetten. Deze ruisonderdrukking heeft als nadeel dat je wel in de richtbundel moet spreken.

Speechware serie tafelmicrofoons:

Waar is SpeechWare goed in?

Firma SpeechWare levert veel aan advocatenkantoren. Een advocaat zit meestal alleen op een kamer en dicteert veel. Een bureaumicrofoon staat naast het beeldscherm en hij dicteert vaak zodat een secretaresse het dictaat kan uitwerken. Met of zonder spraakherkenning. 

De voordelen kunnen door iedereen gebruikt worden. Iedereen die dicteert en geen zware headset op wenst te hebben. 

 

De verschillen tussen deze series zijn vooral de accessoires die worden meegeleverd. Van handbediening tot voetbediening, van headsets tot luidsprekers.

FlexiMike

Speechware flexymike single en dual ear lichtgewicht headset microfoon.

FlexyMike Cardioïde met één oor of twee oren, Ultralichte titaniumlegering, (ongeveer 5 g ./0,2 oz.) oorhaak koptelefoon met unidirectionele microfoon voor professionals Spraakherkenning en andere stemafhankelijk toepassingen. Verbazingwekkende prestaties en comfort. 

*prijs op aanvraag

SpeechWare FlexiMike
SpeechWare FlexiMike

TravelMike

Zeer gevoelige ruisonderdrukkende desktopmicrofoon met USB-interface en standaard 3,5 mm microfooningang en -uitgang Geluidspoorten in een eerste kleine USB-module, ideaal voor elke notebook of tablet. TravelMike prettig wanneer je veel onderweg bent.

SpeechWare TravelMike
SpeechWare USB TravelMike met audio connector

TableMike

USB Desktop Microfoon en tafelmicrofoon Tablemike. Shotgun Desktop microfoon voor spraakherkenning.

Dual Array microfoon capsule en een ingebouwde versterker zeer geschikt voor Dragon Naturally Speaking Professional. Short (green light) en Long range (blue light) ontvangt, met een maximale lengte van 75 cm.

 

Gecertificeerd met een top "5 Dragons" door Nuance.

SpeechWare TableMike
SpeechWare TableMike

TwistMike

Zeer gevoelige ruisonderdrukkende desktopmicrofoon Twistmike met USB-interface en standaard 3,5 mm microfooningang en -uitgang Geluidspoorten in een eerste kleine USB-module, ideaal voor elke notebook of tablet, evenals onze FlexyMikes en alternatieve headsets. Dubbele functionaliteit: lange afstand en variabele dicteerafstand (tot 50 cm of 20 ″) met zeer hoge nauwkeurigheid.

SpeechWare TwistMike
SpeechWare TwistMike

Ook Interessant:

Beschermen en schoonmaken microfoon

Vergadermicrofoons, welke zijn geschikt?