Kofax Power PDF nieuwste versie Power PDF-software

Kofax PowerPDF verbetert de productiviteit van werknemers door een vernieuwde layout en conversie en betere nauwkeurigheid.

 

Power PDF zorgt dat de documenten veilig en vertrouwd via een workflow op de juiste plaats terecht komen. Hierdoor kan een bedrijf beter werken en dus beter presenteren.

"De nieuwe functies en mogelijkheden stellen mij in staat om mijn werk sneller en nauwkeuriger te doen. En daardoor betere zorg te kunnen bieden," zei Brandy Cunningham, coördinator voor kankerzorgcentra van Brevard. 

" Met de nieuwe versie kan ik me volledig concentreren op dat de papieren snel worden omgezet in doorzoekbare PDF-bestanden. Ze worden gemakkelijk teruggevonden, geopend en gebruikt door bevoegd personeel."

Met Power PDF geven de organisaties minder geld uit aan licenties. 

Werknemers kunnen efficiënter werken en hogere kwaliteit leveren.

Kofax Power PDF Standaard en Advanced
Kofax Power PDF Standaard en Advanced

Power PDF verbetert de prestaties van de organisatie met belangrijke nieuwe mogelijkheden en voordelen, waaronder:

Verbeterde nauwkeurigheid: de nieuwe methode maakt van pdf’s nauwkeurige en doorzoekbare PDF's en Microsoft Office documenten. Dit stelt de medewerkers in staat om meer tijd te besteden aan hun eigenlijke werk. 

 

Document samenwerking: PowerPDF ondersteunt nu de ISO 2.0-standaard, zodat documenten compatibel zijn met het grootste aantal bestaande PDF-readers en -processors.

 

Verbeterde productiviteit: PowerPDF biedt real-time samenwerking tussen documenten op hetzelfde netwerk. PDF-documenten kunnen worden bewerkt zonder inefficiënte processen zoals e-mail. Samenwerken tussen werknemers is niet alleen sneller, maar ook slimmer.

 

DocuSign® beveiligde document workflow: de moderne werkomgeving vraagt om veilige en handige workflows om PDF's eenvoudig te ondertekenen en te certificeren. Power PDF  biedt eSignature-ondersteuning van DocuSign®, voor een veilig workflow management. 

 

Gebruiksvriendelijk: PowerPDF verbetert het gebruiksgemak met tabbladen, zodat de gebruikers meerdere documenten binnen één venster kunnen openen. Per tabblad wordt een document weergegeven, het vernieuwde lint geeft een beter overzicht, eigen kleurenschema per persoon.

 

Vereenvoudigde bewerking: nieuwe methoden voor het herkennen van tekst blokken die correct worden verwerkt bij het bewerken, samenstellen en organiseren van documenten. Inclusief de mogelijkheid om open documenten te combineren in één PDF met één knop. De vereenvoudigde layout stelt zelfs de beginnende gebruiker in staat snel aan de slag te gaan. 

Kofax PowerPDF werd door innovatieve analisten van Keypoint Intelligence uitgeroepen tot "Outstanding PDF Creation Solution". 

 

Deze versie is gericht om de gebruiker productiever te maken en niet onnodig documenten converteren. Door automatisch eSignatures toe te voegen aan workflows voor veiligheid en snelheid.

 

PowerPDF geeft de hele onderneming meer waarde en is zowel voor de beginnende en gevorderde gebruiker.

 

Online PDF voor online converteren is bij deze toonaangevende leverancier ook leverbaar. Als concurrent van Adobe Acrobat Reader kan Kofax tegen lagere prijzen leveren en met meer mogelijkheden. 

 

Een gratis PDF converter gebruiken is af te raden in verband met de veiligheid. De inhoud wordt door derden gelezen en dat is juist niet de bedoeling van beveiligde PDF’s.

Verschillen Power PDF Standard, Advanced en Volume Licensing:

Ook interessant:

Test PowerPDF uit
30 dagen testperiode aanvragen..
Kofax Imaging producten zoals Omnipage en Paperport
Meer informatie Kofax Imaging producten zoals Omnipage en PaperPort
PDF en OCR software voor papierloos georganiseerd bureau werk
PDF en OCR software voor papierloos georganiseerd bureau werk