Nuance streaming Dragon Professional Anywhere

Dragon Professional Anyhwere

Nuance Communications heeft zijn cloudgebaseerde Dragon Professional Anywhere-spraakherkenningssoftware uitgebreid met meerdere vaktermen, voor vakgebieden zoals Legal, Finance en paramedisch. 

 

Dragon Professional Anywhere (DPA) wordt ingezet binnen meerdere platformen. Cedere heeft DPA uitgerold binnen meerdere vakgebieden. Test het nu voor vier weken uit.

 

 

 

Dragon Professional Anywhere, cloud spraakherkenning

Meerdere vakgebieden en talen

Test Dragon Professional Anywhere uit

 

Nuance Dragon Professional Anywhere is

zakelijke spraakherkenningssoftware

voor realtime Speech-to-Text

 

Test het voor vier weken uit.

#1 AI-Speech

Dragon Professional Anywhere, of kortweg Dragon Anywhere, is wat je noemt een grote vooruitgang op het gebied van spraakherkenning. Niet alleen omdat het volledig in de cloud draait en daardoor de lokale systemen nauwelijks belast maar ook omdat artificieel Intelligence, AI-Speech,  wordt gebruikt voor het analyseren van de stem en de tekst.

 

#2 Hoge herkenning en snel

Hierdoor is de herkenning zo hoog, meer dan 99,5 %,  heel snel en bijna foutloos. De server staat in Duitsland en ook al stond hij in India, het is nauwelijks te merken.

 

#3 Realtime daar waar de cursor staat

Deze methode van spraakherkenning werkt op een andere manier dan we gewend zijn. Het is realtime, daar waar de cursor staat wordt de tekst getoond, en binnen enkele minuten heb je al de hoge herkenning. Voor oudgedienden is het misschien wat wennen, het systeem is sterk vereenvoudigd en daardoor gebruiksvriendelijker.

 

#4 Streamingsdienst of Saas abonnement

Deze spraakherkenningssoftware wordt alleen geleverd als een streamingsdienst.  Als een Saas-oplossing. Minimaal contractduur is 1 jaar, maar je kunt ook voor 2 of 3 jaar afkopen. Meer informatie over de prijzen vind je in de shop.

Het beste is testen, zelf testen van het programma

Doordat Dragon Anywhere volledig in het cloud draait, kunnen we ook snel een testaccount aanmaken. Het zelf uitproberen is altijd nog het beste.  Inschrijven voor een testperiode van 4 weken kun je op de pagina: 

Dragon Professional Anywhere, test zelf uit

Welke beroepstermen zijn geschikt?

Diverse vakgroepen kunnen gebruik maken van dit programma. Naast het standaardlexicon met 250.000 woorden voegt Cedere specifieke termen toe. Dit gebeurt op het niveau van de Centraal Beheer, dat heet Nuance Management Console (NMS). 

 

Diverse specifieke lexica zijn aanwezig. Op de pagina Dragon Lexicon vind je een overzicht van woordenboeken die je kunt toevoegen.

Welke vakgroepen kunnen Dragon gebruiken?

Dicteer je aan je bureau, met een microfoon en praat je rechtstreeks tegen de computer dan kun je gebruik maken van Dragon Anywhere Group. Voor mensen onderweg die graag in een voicerecorder willen dicteren is dit geen goede oplossing. Voor de overige beroepen zoals hieronder is aangegeven is het zeker aan te raden om te beginnen met het testen binnen je omgeving.

Advocatuur: een advocaat zit meestal op zijn eigen kantoor en dicteert zijn e-mail en in zijn dossier. Hij kan gebruik maken van DPA met een juridisch lexicon. Meestal wordt een handmicrofoon gebruikt. Loopt hij het liefst rond dan raden we een draadloze aan.

 

Letselschade: letselschade kun je vanaf 2 vakgebieden aanvliegen. Vanuit de medici en vanuit de advocatuur. Voor beide kanten geldt dat zowel een juridisch als medisch lexicon aanwezig is.

 

Finance: Finance is een breed gebied van de CFO tot de administrateur. Maar ook het bankwezen en financiële afdelingen bij grotere bedrijven. Naast de termen van de financiële dienstverlening worden ook de specifieke bedrijfswoorden toegevoegd.

 

Juridisch: voor Cedere is juridisch altijd maatwerk. Er zijn veel juridische medewerkers en juristen in het bedrijfsleven. Daarom leveren wij alleen maar maatwerk bij dit vakgebied.

 

Constructie: de bouw lijkt toch een andere tak van sport te zijn. Echter zien we dat hier veel wordt gedocumenteerd en daar is juist spraakherkenning de oplossing. Veel tijdswinst!

 

Zakelijk: voor zakelijke klanten geldt hetzelfde als de juridische klanten, het blijft maatwerk. Neem contact op met Cedere voor overleg en test het programma zelf uit. Heeft het voordeel voor jou?

 

Medisch: voor medische en paramedische klanten is er een vergelijkbaar product, Dragon Medical One. Werkt hetzelfde met meerdere medische woordenboeken.

 

Waar staat de DPA cloud server?

 

Dragon Professional Anywhere en Dragon Legal Anywhere, wordt gehost door Nuance in de Microsoft Azure-cloud in Duitsland.

In welke talen kun je dicteren?

Momenteel gaat het snel met het uitbreiden van het aantal talen. Naast Nederlands en Engels is er Duits, Frans, Italiaans en Spaans op de markt.

Deens en andere talen worden op dit moment geprogrammeerd.

Wil je een extra taal naast het Nederlands gaan gebruiken dan krijg je korting op de 2e taal. Neem hiervoor contact op met Cedere.

Naar vakgroepen voor gerichte informatie: