Praktijkgericht leren

Praktijkgericht leren: omdat theorie alleen niet genoeg is!

Cedere biedt instructies en trainingen. Instructie wordt voornamelijk gegeven wanneer een nieuw product gebruikt gaat worden, je legt als het ware de software uit.

 

Trainingen geeft Cedere wanneer je echt op een andere manier moet gaan werken. Denk daarbij aan spraakherkenningssoftware. Het is een andere manier van werken en daar is tijd voor nodig, gewenning. 

 

Aanpassen aan een andere werkmethode duurt gemiddeld 30 dagen. Je begrijpt dat een gebruiker (helaas) in die periode de neiging heeft om terug te grijpen naar toetsenbord en muis. Dat is echt een valkuil die we moeten voorkomen!

 

Cedere geeft de voorkeur aan praktijkgericht leren. Trainingen on the job. De stap van theorie naar de praktijk is vaak bij alleen instructie te groot. Door praktijkgericht te leren, maak je dit gat kleiner.

Praktijkgericht leren: omdat theorie alleen niet genoeg is!

Praktijkgericht leren is een vorm van onderricht waarbij gebruikers leren door het uitvoeren van opdrachten die aansluiten bij de beroepspraktijk. Voor een advocaat  behandelen we het versturen van gesproken e-mails en werken een dossier bij. Bij Digitaal Dicteren leren we hoe je moet dicteren.

 

 

Gebruikt een arts een elektronische dossier, dan gaan we ook ter plekke aan de gang in het dossier zelf. Daar waar de cursor staat verschijnt de tekst. Hoe doe je dat, wat doe je eerst? Hoe optimaliseer je je werkproces? 

Uitvoeren van opdrachten met spraakherkenning of dicteren

Voor het aanleren van spraakherkenning zijn diverse handleidingen beschikbaar. Zowel als fysiek boek en als e-book. Met daadwerkelijke opdrachten. Voor zelfstudie en/of naslagwerk.

 

Een docent zal je uitdagen met boeiende opdrachten die je helpen om je creativiteit, kritisch denken en slimmer werken te ontwikkelen. Je zult leren hoe je je ideeën kunt vormgeven. Je zult ook feedback krijgen van je docent om je werk nog meer te versnellen en zo je leerproces te verrijken.

Het doel van praktijkgericht leren is om medewerkers voor te bereiden op het werken met bijvoorbeeld spraakherkenning, vaardigheden en competenties snel te ontwikkelen. Slimmer en sneller werken. Cedere kijkt samen met de gebruiker of sneldictaten, autotexten en sjablonen de werkzaamheden kunnen versnellen.

 

Praktijkgericht leren heeft voordelen, zoals het vergroten van de motivatie, het bevorderen van de zelfstandigheid en het versterken van het werkveld.

 

Gedurende de eerste maand van het daadwerkelijke gebruik, houden we de gebruiker aan de hand door e-mails met noodzakelijke informatie te sturen en een support kanaal staat open voor gebruikersvragen.

 

Zoek je een manier om je kennis en vaardigheden te vergroten op een leuke en interactieve manier?

Ontdek dan ons aanbod van praktijkgerichte trainingen die je helpen om meer uit spraakherkenning te halen!

 

Financiele adviseurs besteden elke dag 4 uur aan administratie

Voor professionals in de financiële dienstverlening is een nauwkeurige, uitgebreide administratie van cruciaal belang bij elke stap, van het eerste consult van een nieuwe klant tot en met lopende gesprekken over hun portefeuille. 

 

Maar al te vaak kunnen financiële adviseurs zich overbelast voelen met extra administratief werk naast hun andere verantwoordelijkheden. Om te zien hoe dit werk hun dagen beïnvloedt, heeft Nuance meer dan 100 financiële dienstverleners gevraagd hoeveel tijd ze besteden aan administratieve taken en hoe sommige bedrijven hun adviseurs ondersteunen met deze werklast. Lees de verder..