PHILIPS VOICE TECHNOLOGY IN DE CLOUD

Philips SpeechLive, een andere dicteeroplossing, werkt volledig via de cloud.  Optimaal voor deze tijd. Waarin we meer flexibel werken met Saas oplossingen en licentie structuren.

Zoals bijna elke software leverancier werkt ook Philips Dictation, Speech Processing Solution GmbH, gedeeltelijk in de cloud. Philips SpeechExec Pro communiceert met de cloud oplossing en dit geeft voordelen. Hier lees je welke. 

 

Philips Dictation en het nieuwe businessmodel

Flexibel werken, waar en wanneer je wilt

Philips SpeechExec is de dicteeroplossing voor zowel dicteren (Dictate) als uitwerken (Transcribe). Voorheen betaalde je per installatie, in de nieuwe structuur betaal per gebruik.

 

Dat is ook veel beter. Heb je vijf secretaresses en werken ze allemaal parttime? Dan betaalde je voorheen per installatie. Bij dit nieuwe businessmodel is de vergoeding per tegelijk aangemelde transcriber. We noemen dat concurrend gebruik.

 

Saas oplossing, software as a service, wordt steeds meer toegepast op standaard software. Denk maar aan Dropbox, Office 365 en Dictation Anywhere.

Het voordeel van het huren van software is dat je voor een vast bedrag altijd de laatste versies krijgt, de beveiliging optimaal is en je alleen betaalt voor gebruik. Zo ook met het dicteerprogramma Philips SpeechExec Dictate en Transcribe

 

Factsheet SpeechExec 11.5

Hoe werkt dat, concurrend use?

De Philips SpeechExe Transcribe kun je zo vaak installeren als je wilt. Bij aanschaf van de licenties geef je aan hoeveel transcribers er zijn en hoeveel licenties tegelijk worden gebruikt.

 

Cedere levert de licenties en koppelt daar de uitwerkers aan.

Er is een online management console waar Cedere of je eigen applicatiebeheerders, het aantal licenties kunnen uitbreiden of namen wijzigen. Heel gebruiksvriendelijk!

➡️Probeer het zelf 2 weken

Zelf testen is altijd de beste methode. Dragon Medical One, Dragon Professional Anywhere testen of SpeechExec. Of een combinatie. 


Philips Dictation partners in Rome, toen het nog kon!
Philips Dictation partners in Rome, toen het nog kon!

Voordelen Businessmodel 'Concurrend User' Philips Dictation

We noemen dit model een 'concurrend user' oplossing. Dat wil zeggen dat je betaalt voor de gebruiker die op dat moment werkt met de software.

Zijn er 5 secretaresses met een flexibele baan en melden zich maar 2 secretaresses tegelijk aan, dan zijn 2 SpeechExec Transcribe licenties voldoende. Hetzelfde geldt voor de auteurs.

 

Bij het aanmelden wordt gecontroleerd hoeveel licenties in gebruik zijn op de licentieserver van Philips. Zijn alle licenties in gebruik dan volgt  een melding: ‘een andere computer heeft de licentie in gebruik’.

 

📌 Je betaalt alleen voor gebruik van de software, niet per installatie. Iedere gebruiker meldt zich aan en is er een licentie vrij, dan kan deze dicteren of uitwerken.

 

📌 Philips Dictation SpeechExec controleert bij aanmelden of er een nieuwe update is en deze wordt gelijk geïnstalleerd.

 

📌Bij een nieuwe medewerker kun je het account zo omzetten naar een nieuwe naam.

 

📌 Bij dit nieuwe businessmodel van SpeechExec Software is koppeling met SpeechLive eenvoudig.

 

📌Je kunt een audio file dicteren met zowel een voicerecorder, microfoon en met een app op de smartphone. De meeste dicteerders, auteurs, willen zo flexibel mogelijk zijn en ook onderweg dicteren: flexibel dicteren.

 

📌 De backoffice verwerkt heel snel alle dictaten. De auteur dicteert in zijn smartphone, het dictaat is binnen enkele seconden bij de achterban.

 

📌 Snel en accuraat, flexibel en gebruiksvriendelijk.

 

 

SpeechLive en koppelingen met SpeechExec

SpeechLive bestaat al een aantal jaren. Philips heeft SpeechLive meer aandacht gegeven door de spraakherkenning te optimaliseren. Zij maakt het mogelijk om rechtstreeks het dictaat naar een secretaresse te sturen, voert een onbeperkt aantal talen in en integreert met SpeechExec.

 

Integratie met Dragon Spraakherkenning is uitgebreider. Koppelingen met Dragon Professional Anywhere zijn gerealiseerd. Voor advocaten kantoren is dit dé ideale oplossing.  En ook medici die alleen willen dicteren vallen voor dit product.

 

Philips SpeechExec Enterprise, server editie, kent nu koppelingen met Dragon Medical One.

Philips SpeechLive

Nieuwe updates en versies van Philips Audio

Er zijn veel nieuwe updates en upgrades van SpeechExec en SpeechLive beschikbaar. Philips verhelpt niet alleen de bugs maar zorgt ook voor verbeteringen en gebruikersgemak.

Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwe versies die beschikbaar zijn voor Philips hardware en software. Nieuwe updates voor Philips audio-app en dicteer-app.