PowerPDF van Kofax, ideaal voor de financiële markt

Marieke Wieringa van Numbers & More

 

In een mooi en gezellig ingericht kantoor in Heteren houdt Marieke Wieringa-Frens haar bedrijf Administratie- en Belastingadvieskantoor Numbers & More.

 

Marieke is boekhouder en belastingadviseur. Eigenlijk meer belastingadviseur omdat daar haar hart ligt. Als ik haar vraag of ze met cijfers spelen leuk vindt, gaan haar ogen twinkelen en knikt ze fel. Ja, dat vindt ze leuk.. 

 

Marieke heeft zowel ondernemers als particulieren als klant en denkt graag en vooral mee. Door haar kantoor niet te groot te maken, kan ze persoonlijke contact behouden en de juiste adviezen geven. 

Ideaal voor de financiële markt?  Marieke Wieringa van Numbers & More kan het weten

Op haar kantoor worden financiële jaarverslagen en belastingaangiften samengesteld voor de fiscus en deze moeten eerst door de klanten worden goedgekeurd. Voorheen was het omzetten van een document naar PDF, door haar fiscale software Fiscaal Gemak van Unit 4 of WORD voldoende, echter stelt de huidige wetgeving steeds meer eisen aan de security en veilig verzenden. Dan hebben we het niet alleen over AVG wetgeving, maar ook over het beveiligen op ICT niveau. Een standaard PDF document is eenvoudig naar je eigen voordeel aan te passen.

 

Numbers & More had dus behoefte aan een professioneel PDF programma.Welk PDF pakket is geschikt?

Er zijn diverse PDF programma’s met ieder haar eigen voordelen en prijsklasse. In het onderstaand voorbeeld zie je de verschillende onderdelen bij de meest bekende programma’s. De prijzen lopen ver uiteen, van aanschaf € 140 tot jaarlijks meer dan € 1000 per licentie.

 

Marieke heeft goed gekeken wat zij nodig heeft voor werkzaamheden, het veilig versturen van de documenten en naar de prijs-kwaliteit. Kofax PowerPDF Advanced past daarbij. Dit pakket is professioneel en tevens heel gebruikersvriendelijk.

 

 

Wat zijn de Verschillen PowerPDF Standard en Advanced ?

Kofax Power PDF heeft koppelingen met Outlook, WORD en andere Office pakketten en is tevens een zelfstandige tekstverwerker en bewerker. Zij kan PDF omzetten naar WORD en vica versa.

 

Rechten aan een document geven zoals niet mogen printen, handtekening plaatsen, automatische omzetting en koppelingen met DocuSign .

 

Zwartmaken van privé gegevens en het ordenen van pagina’s. PDF/A tot en met PDF/E. Deze formaten worden door de rechtbanken goedgekeurd wat noodzakelijk is voor als er een geschil zou ontstaan. 


Online training Kofax PowerPDF

Wat Marieke goed door heeft is dat ze een online training nodig heeft om optimaal met de software te werken. Wat je in een uurtje online kan leren geeft een boost en je leert zo ook de fijne kneepjes en handigheidjes van de software welke voor jou geschikt zijn. 

Licentiestructuur en maintenance (M&S)

De licentiestructuur van Kofax PowerPDF is zo opgezet dat je eenvoudig kan uitbreiden. Er gelden staffelprijzen en op deze prijzen kan worden doorborduurt. Een jaarlijks maintenance contract van 20 % van de aanschaf, geeft het recht op alle nieuwe updates en upgrades. 

Wat kost Kofax PowerPDF?

De aanschafprijs van Kofax Power PDF voor Finance is betrekkelijk laag. In de huidige financiële CRM programma’s zijn vaak PDF opties aanwezig maar zij zijn onvoldoende beveiligd en hebben niet het juiste formaat voor de rechtelijk macht. Ga er niet vanuit dat uw PDF formaat voldoende is, controleer allereerst voordat de rapporten de deur uitgaan.

Kantoor Numbers & More Finance met Power PDF