Nieuwsbericht: Nuance Power PDF 3 nieuwste versie van de bekroonde Power PDF-software

Nuance Power PDF 3 verbetert de productiviteit van werknemers door een superieure gebruikerservaring en ongeëvenaarde documentconversie en -nauwkeurigheid.

 

Nieuwe versie stelt digitale werknemers in staat om informatie te beveiligen, efficiënte documentworkflows te genereren en de bedrijfsprestaties te verbeteren.

BURLINGTON, Massachusetts - 5 juni 2018 - Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) heeft vandaag Power PDF 3 aangekondigd, de nieuwste versie van de bekroonde Power PDF-software waarmee bedrijven PDF-documenten kunnen maken, bewerken, ondertekenen en delen. Power PDF 3 bouwt voort op de rijke functies van vorige herhalingen, en biedt voordelen op verschillende gebieden, waaronder gebruikerservaring, nauwkeurigheid van conversie, compatibiliteit van documenten, eSignature-ondersteuning met workflowintegratie, samenwerking en tekstbewerking.

"De combinatie van nieuwe functies en uitbreidingsmogelijkheden van Power PDF 3 stelt mij in staat om mijn werk sneller en nauwkeuriger te doen, en op onze beurt onze patiënten te helpen betere zorg te bieden," zei Brandy Cunningham, doorverwijzingscoördinator voor kankerzorgcentra van Brevard. "Met de nieuwe versie van Power PDF kan ik me volledig concentreren op het zorgen dat de papieren records bij binnenkomende patiënten snel worden omgezet in doorzoekbare digitale PDF-bestanden die gemakkelijk kunnen worden gevonden, geopend en gebruikt door bevoegd personeel."

Met Power PDF geven organisaties minder geld uit aan PDF-licenties. 

 

Werknemers kunnen efficiënter werken en meer taken met hogere kwaliteit leveren. 

Nuance Power PDF 3.0 Standaard en Advanced
Nuance Power PDF 3.0 Standaard en Advanced

Power PDF 3 verbetert de prestaties van de organisatie met belangrijke nieuwe mogelijkheden en voordelen, waaronder:

 Verbeterde nauwkeurigheid van conversie: dankzij de nieuwste ontwikkelingen in de documentconversietechnologie van Nuance profiteren werknemers onmiddellijk van ongelooflijk nauwkeurige en doorzoekbare PDF's en Microsoft Office-documenten met indelingen die streng worden onderhouden. Dit stelt PDF-gebruikers in staat om meer tijd te besteden aan hun werk door extra werk te vermijden door verkeerd geïdentificeerde woorden of pagina-opmaak te corrigeren. 

 

• Documentcompatibiliteit: Power PDF 3 ondersteunt nu de ISO PDF 2.0-standaard, zodat Power PDF-documenten compatibel zijn met het grootste aantal bestaande PDF-readers en -processors, wat van cruciaal belang is voor betere bedrijfspraktijken.

 

• Verbeterde productiviteit: Power PDF 3 biedt real-time samenwerking tussen documenten, waardoor meerdere partijen op hetzelfde netwerk PDF-documenten kunnen bewerken zonder inefficiënte heen-en-weer-processen zoals e-mail, terwijl ook conflicten tussen documenten worden geëlimineerd. Deze nieuwe functies helpen werknemers niet alleen sneller, maar ook slimmer te werken terwijl ze met elkaar samenwerken. 

 

• DocuSign® beveiligde documentworkflowintegratie: de huidige werknemers vragen om veilige, handige workflows die de mogelijkheid bieden om PDF's eenvoudig te ondertekenen en te certificeren. Power PDF 3 biedt eSignature-ondersteuning van DocuSign®, zodat werknemers snel en gemakkelijk documenten kunnen ondertekenen en verzenden als onderdeel van een veilige workflow die rechtstreeks vanuit de PDF-interface kan worden voltooid. 

 

• Verbeterde gebruikerservaring: Power PDF 3 verbetert het gebruiksgemak met een nieuwe weergave van documenten met tabbladen, waardoor werknemers meerdere documenten binnen één venster kunnen openen en als tabbladen kunnen weergeven; nieuwe linten die geavanceerde functiesets vooraan plaatsen, indien van toepassing; evenals nieuwe kleurenhuiden, waarmee werknemers hun gebruikerservaring kunnen personaliseren.

 

• Vereenvoudigde bewerking: Power PDF 3 biedt nieuwe methoden voor het intelligent herkennen van tekstblokken die correct worden verwerkt bij het bewerken en samenstellen en organiseren van documenten, inclusief de mogelijkheid om open documenten te combineren in één PDF met één knop. De vereenvoudigde gebruikersinterface vermindert de behoefte aan training en stelt zelfs de beginnende gebruiker in staat snel aan de slag te gaan. 

Nuance Power PDF werd onlangs door innovatieve analisten van Keypoint Intelligence uitgeroepen tot "Outstanding PDF Creation Solution" voor hun jaarlijkse Buyers Lab Software Pick-awards. Het werd ook erkend als een toonaangevende oplossing voor het bewerken en redigeren van pdf's in de meest recente technologie-enquête van de International Legal Technology Association (ILTA). 

 

"Nuance brengt tot nu toe onze meest robuuste, functionele op PDF gebaseerde oplossing voor het maken en bewerken van producten op de markt", zegt Tracey Mustacchio, Senior Vice President voor product en marketing, Nuance Document Imaging. "De release van vandaag is gericht op de individuele werknemer en stelt hem of haar in staat om niet alleen productiever te zijn door het verminderen van herbewerkingen met een grotere conversie van PDF-documenten, maar ook door eSignatures geïntegreerd in workflows in te schakelen om zaken beter af te handelen. Power PDF 3 voegt waarde toe aan de hele onderneming en is speciaal gebouwd om aan de behoeften van beginnende en gevorderde PDF-gebruikers te voldoen. "

Verschillen Standaard, Advanced en Licenses:

Ook interessant:

Test gratis Power PDF uit. Neem contact op!
Test gratis Power PDF uit. Neem contact op!
Nuance Imaging producten zoals Omnipage en Paperport
Meer informatie Nuance Imaging producten zoals Omnipage en PaperPort
PDF en OCR software voor papierloos georganiseerd bureau werk
PDF en OCR software voor papierloos georganiseerd bureau werk