Yealink Vergadermicrofoon voor conferentie online

De Yealink CP960 Teams is een ip vergadertelefoon die naadloos samenwerkt met Microsoft Teams. Het kan ingesteld worden met een Microsoft Teams account, waarna ermee vergaderd kan worden. Tevens Skype en andere pakketten.

 

Deze microfoons functioneert geheel zelfstandig. Er is dus geen andere pc, laptop of mobiel apparaat nodig. De Yealink CP960 is geschikt voor middelgrote/grote ruimtes tot 15 à 20 personen.

Vergaderen met grote groepen

Yealink CP960 Speakerphone

Tot 20 personen

De besturing vindt plaats via het handige touchscreen. De user interface is gebaseerd op Android 5.1. 

 

Aan de uiteinden van de vergadermicrofoon bevinden zich microfoons zodat alle deelnemers in de vergaderruimte gehoord worden.

 

Naast deze ingebouwde microfoons is het mogelijk om nog losse draadloze microfoons van Yealink aan te sluiten.

 

Minimaal bereik van 6 meter rondom, dit is groter met de los leverbare CPW90 draadloze microfoons. De CPW90 draadloze microfoons pikken stemgeluid op tot wel 3 meter afstand van de unit.

 

In het midden van de Yealink CP 960 bevindt zich een luidspreker. Iedere deelnemer aan de conferentie is hierdoor duidelijk te verstaan.

 

Met haar geavanceerde technologie worden echo's en overbodige geluiden tot een minimum geëlimineerd.

Yealink CP960 met Teams

Optimaliseer de Conference Room voor effectief vergaderen

De interface van touchscreen is eenvoudig te bedienen. Bellen via Microsoft Teams, vergaderingen inplannen en de telefoon aan te nemen.

De conference call met Microsoft Teams wordt tot stand gebracht via een netwerkkabel, of via wifi.

 

De CP960 bevat geen batterij. De voeding gebeurt via de netwerkkabel. Deze moet dan beschikken over Power over Ethernet. (PoE). Hiervoor is een aparte adapter verkrijgbaar. 

 

Internet verbinding wordt tot stand gebracht via dezelfde adapter. Zodat tijdens de vergadering de stroom en verbinding niet wegvallen. 

Yealnik PoE

Meer informatie over Yealink CP960 met Teams:

Yealink CP960
Yealink CP960