Nieuwe training- en opleidingsgids 2022-2023

Om te leren werken met onze producten zoals Dragon spraakherkenning en Kofax PowerPDF is een training zeer gewenst, zelfs noodzakelijk. Cedere traint al meer dan 22 jaar en naar tevredenheid van alle partijen. We merken dat met de komst van COVID-19 het lesgeven en lesnemen anders is geworden.

 

Desalniettemin is het nog steeds belangrijk om goed met de producten te werken en misschien juist wel een noodzaak in deze tijd.  Download Opleidingsgids

 

 

Ons aanbod bestaat uit meer dan 10 verschillende Dragon Professional Individual en Dragon Group trainingen en 4  Kofax Power PDF trainingen, net zoals we dat de laatste jaren hebben gedaan. Ieder met een eigen insteek, persoonlijk en zakelijk. Welke je nodig hebt? Vul een FAQ formulier in

Wat is er anders?

De methode van lesgeven is veranderd. We kunnen nog wel klassikaal lesgeven, maar de medewerkers van bedrijven vinden het moeilijk om naar een locatie te gaan. Zelf houden ze zich strikt aan de huidige regels en dat wordt tevens van Cedere verwacht.

Hoe ziet de huidige opleidingsgids 2022-2023 eruit?

Onze officiële opleidingsgids geeft dezelfde trainingen weer als voor de Corona crisis, echter laten we het van de deelnemer afhangen via welke methode hij of zij getraind wil worden.

 

Online trainen neemt wel een vogelvlucht, dit omdat we gewend raken aan online vergaderen en online overleggen. Ideaal is het om op je eigen werkplek getraind te worden. Simpel en doeltreffend. Het leren werken met spraakherkenning op deze manier is niet revolutionair meer, we zijn eraan gewend.

 

Online lesgeven en -volgen heeft minder impact op je lichaam, reistijd is minimaal, je blijft in je eigen vertrouwde omgeving, drinkt je eigen koffie uit je eigen mok, misschien wel in je joggingbroek.

 

Pas wel op om niet te lang te blijven zitten, sta regelmatig op en loop een stukje. Met een draadloze headset is dit eenvoudig en bij het juiste merk is de kwaliteit uitstekend.

 

Het geluid van de door Cedere verkochte headsets en microfoons is helder en de opname super. Een draadloze headset of microfoon is ook prettig. De best verkopende producten zijn de Philips SpeechMike AIR en de Jabra Evolve2 65.

 

Naast online presenteren zien wij ook dat online trainen vooral eenvoudig wordt omdat we de juiste programma’s en microfoons gebruiken. Zelf gebruiken wij Jabra en Yealink producten. Vakkundige docenten geven voortreffelijke training.

En wanneer je toch het liefst klassikaal les wenst?

Onze aanbod op klassikale trainingen is groot, het aantal geplande cursusdagen minder. Veel klanten kiezen voor het online volgen van een training, klassikaal of privé. 

 

We moedigen online dan ook aan. Dat wil niet zeggen dat we geen offline cursussen geven. Les op locatie van bedrijven en open locaties gaat alleen door wanneer we de afstand van 1,5 meter kunnen garanderen.

Particuliere trainingen voor mensen die de trainingen vergoed krijgen van het UWV of zorgverzekeraar

Cedere vindt het belangrijk om secure en safe te werken en wil zorgdragen voor een veilige werkomgeving van zowel de docent als de deelnemer. Om deze reden  ontmoedigen we de individuele training bij mensen thuis.

Heb je een training voor PowerPDF van Kofax wel nodig?

Nodig is een groot woord. Wil je razendsnel werken met PDF documenten, samenstellen en sorteren van meerdere documenten, omzetten naar WORD of veiligheid regelen, dan is een training aan te bevelen. Je kiest voor een bepaalde insteek: professioneel werken en het programma onder de knie krijgen of bij voorbeeld juridisch. 

 

Opvallend is dat na een training van Power PDF Advanced de deelnemers het onvoorstelbaar vinden dat er nog zoveel meer kan dan ze hadden verwacht. PowerPDF is vergelijkbaar met Adobe Acrobat Reader maar dan vele malen goedkoper met meer mogelijkheden.

Kan ik Dragon niet zelf aanleren? Het lijkt mij allemaal niet zo moeilijk en ik ben technisch

De grootste valkuil voor technische mensen is dat je denkt dat je het met een beetje uitzoeken wel gaat redden. Ikzelf ben daar een goed voorbeeld van. Maar ik moet toegeven dat Dragon spraakherkenning toch een aantal regels heeft die je van tevoren niet altijd logisch zijn.

 

Je start met een hoge herkenning, bij verkeerd gebruik zal de hoge herkenbaarheid snel dalen. En je gebruikt spraakherkenning niet optimaal. Kies uit de opleidingsgids de juiste training voor je werk of privé. Op deze pagina vind je een vragenlijst en krijg je van ons een mail met een advies voor een training.

 

Leer wat nodig is van ervaren docenten op de manier waarop jij dat wilt.

Download Gids Dragon Spraakherkenning trainingen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.