Philips SpeechMike AIR SMP 4000 - 4010

Philips SpeechMike air SMP4000 SMP4010

De SpeechMike Premium is nu tot in ieder detail geperfectioneerd. 

 

  • Philips SpeechMike Air SMP4000
  • Philips SpeechMike Air SMP4010

 

Zonder de beperkingen van een kabel.

 

Neem uw stem op met een premium ontkoppelde microfoon van studiokwaliteit met een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking en realiseer uitzonderlijke spraakherkenningsresultaten.

 

 

Mobiel dicteren nu ook op de werkplek

met gepatenteerde lossless spraaktechnologie

  • Gepatenteerde lossless spraaktechnologie
  • Microfoon van studiokwaliteit 
  • Ontkoppelde vrij-beweegbare microfoon 
  • Aanraaksensor voor geïntegreerde muisfuncties

 

Versies Philips SpeechMike AIR SMP4000:

Philips SMP4000

Philips SMP4000

Philips SMP4010

Philips SMP4010

Download
Brochure SMP 4000
Draadloze microfoon met drukknop van Philips. Inclusief technische gegevens.

.
brochure smp4000_pss_nl.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB
Download
Brochure SMP 4010
Draadloze microfoon met schuifknop van Philips. Inclusief technische gegevens.

.
brochure smp4010_ifu_nl (1).pdf
Adobe Acrobat document 5.6 MB


Functies Philips SpeechMike Air SMP 4000 en 4010:

Philips SMP4000

Microfoon van studiokwaliteit voor uitmuntende spraakherkenningsresultaten

De SpeechMike Premium Air wordt geleverd met een microfoon van studiokwaliteit en een geïntegreerd filter voor ruisonderdrukking voor de helderste opnames en de beste spraakherkenningsresultaten.

Philips SpeechMike air SMP4000 SMP4010

Ontkoppelde vrij-beweegbare microfoon voor precieze opnames zonder achtergrondgeluid

De vrij-beweegbare microfoon is ontkoppeld van de behuizing van het apparaat waardoor er vrijwel geen achtergrond-, aanraak-, klik-, lucht- of constructiegeluid wordt opgenomen.

Philips SpeechMike air SMP4000 SMP4010

Geïntegreerde bewegingssensor dempt de microfoon wanneer deze niet gebruikt wordt

Als toonaangevend technologisch apparaat, werd de SpeechMike Premium Air uitgerust met een bewegingssensor waardoor het toestel wordt gecontroleerd door de bewegingen van uw hand. Het detecteert wanneer het op tafel wordt gelegd en dempt vervolgens de microfoon. Op het moment dat het apparaat weer wordt vastgenomen, wordt de microfoon automatisch opnieuw ingeschakeld. Bovendien kunnen gepersonaliseerde situaties worden geprogrammeerd, bijvoorbeeld om de opname te pauzeren en te vervolgen.

Philips SpeechMike air SMP4000 SMP4010

Gepatenteerde lossless spraaktechnologie voor eenvoudig draadloos opnemen

Ongecomprimeerd draadloos opnemen zorgt dat u vrij kunt bewegen tijdens het werken. U kunt gemakkelijk tot 5 meter afstand van uw werkplek bewegen en uw opnames worden nog steeds veilig verstuurd naar uw computer, in de hoogste kwaliteit en zonder onderbrekingen. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat ieder woord opgenomen wordt, vanaf het moment dat de knop Opnemen ingedrukt wordt.

Dockingsstadion Philips SMP

Hoogwaardig docking station voor snel opladen en gemakkelijk koppelen

Het stabiele en innovatieve docking station maakt snel draadloos opladen mogelijk en laat uw apparaat gemakkelijk verbinding maken met het docking station. Gebruikers kunnen flexibel werken met meerdere docking stations op verschillende plaatsen. Als een optioneel voetpedaal verbonden is, maakt het docking station zelfs hands-free opnemen mogelijk.

Philips SpeechMike air SMP4000 SMP4010

Vrij te configureren toetsen en modi voor een gepersonaliseerd toestel

U kunt de toetsen op uw apparaat vrij configureren of gebruik maken van de voorafgeïnstalleerde Secured Dragon Mode. Deze modus stelt de toetsen in voor een optimaal gebruik met Dragon spraakherkenningssoftware. Dit vereist geen bijkomende driver installatie, waardoor de instelling eenvoudig is, zelfs in virtuele omgevingen.

Philips SpeechMike air SMP4000 SMP4010

Slijtvaste schuifschakelaar of drukknoppen voor een comfortabele bediening

De SpeechMike Premium Air wordt bediend door middel van een schuifschakelaar of een drukknop. De schuifschakelaar is ergonomisch gevormd met een licht-geribbeld oppervlak voor soepele tactiele feedback en comfortabel en intuïtief gebruik. Bovendien hebben onze technici een meervoudig bewezen, contactloze schuifdetectie geïmplementeerd, waardoor het apparaat gedurende een zeer lange tijd volledig slijtvast blijft.

Philips Microfoon SMP4000

Antimicrobiële behuizing en knoppen voor een hygiënische werking

De behuizing van de SpeechMike Premium Air is gemaakt van antimicrobiële synthetische stoffen, die bescherming bieden tegen een groot aantal verschillende micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, schimmels of algen. Het gepolijste, parelkleurige metalen oppervlak van hoge kwaliteit maakt het apparaat ook ongevoelig voor aanraakgeluiden en vingerafdrukken.

Philips aanraaksensor

Aanraaksensor voor geïntegreerde muisfuncties

Het apparaat wordt geleverd met een stof- en vuilbestendige aanraaksensor voor superieure kwaliteit. Hiermee kan de gebruiker tijdens het opnemen eenvoudig controleren en navigeren door verschillende toepassingen zonder te hoeven schakelen tussen muis en microfoon.

Philips voetpedaal ACC

Handsfree opnemen voor comfortabel werken

Een optioneel voetpedaal kan rechtstreeks worden aangesloten op het docking station en zo worden gebruikt voor een praktische handsfree opnamebediening.

Philips firmware

Slimme, achterwaarts compatibele firmware voor extra flexibiliteit

 

Klanten kunnen upgraden vanuit hun vorige SpeechMike-model zonder dat ze aanvullende software hoeven te installeren. Voor integrators betekent dit dat er geen wijzigingen hoeven te worden geïmplementeerd en dat de bestaande SDK kan worden gebruikt. De SpeechMike Premium Air is compatibel met de besturingssystemen Mac en Windows, en met virtuele omgevingen, zoals Citrix, VM Ware en Hyper-V. Het apparaat kan worden geconfigureerd met SpeechControl, het nuttige beheerhulpmiddel voor hardware van Philips.