Microsoft en Nuance een sterk team

Nuance bij Microsoft groep

Het is nu officieel, Nuance maakt nu deel uit van de Microsoft-groep

 

Daarnaast heeft Dragon Medical One voor het tweede jaar op rij de Best in KLAS award gewonnen voor zijn spraakherkenningsmogelijkheden.

 

Cedere is 22 jaar geleden gestart met spraakherkenning na ervaringen in het algemeen ziekenhuis Gelre (Lukas Ziekenhuis). Cedere heeft diverse overnames meegemaakt van spraakherkenning softwarefabrikanten. Eerst Voice Express van Lernout & Hauspie daarna Dragon van ScanSoft en tenslotte Nuance.

 

 Ook het afstoten van diverse softwarepakketten heeft ze ondergaan. Zoals de Imaging en andere printoplossingen- naar Kofax.  dicteernetwerk naar Nuance.

 

In de ondernemerswereld, vooral op het wereldtoneel, gebeurt dit heel vaak en is een overname niet altijd negatief, een overname kan zelfs zeer positief uitvallen. We hebben dan ook goede hoop dat de combinatie van Microsoft met Nuance veel innovatieve producten oplevert en de kennis van beide organisaties voor optimalisaties zorgt.


Bedrijven of organisaties kunnen niet anders dan sneller en effectiever werken.

De integratie met Artificial Intelligence heeft spraakherkenningssoftware Dragon een enorme boost gegeven. Na 22 jaar denk je het wel gezien te hebben, dat 99 % herkenning niet beter zou kunnen, maar met Speech-AI is dat zeker gelukt. Met de cloud-diensten van Microsoft toegevoegd wordt het product nog verder ontwikkeld.  

 

Samen bieden Microsoft + Nuance de AI-oplossingen die je nodig hebt om betere besluitvorming te bevorderen, klant- en werknemerservaringen te verbeteren, betekenisvollere connecties te creëren en tastbare resultaten te produceren.

 

De Cloud-specialist Microsoft en de spraakherkenningsspecialist Nuance vullen elkaar aan.


Microsoft + Nuance: Samen beter om bedrijfs- en zorgresultaten te transformeren met AI

Als pionier op het gebied van Speech-AI en ambient intelligence combineert Nuance de kracht van geavanceerde technologie en domeinexpertise in een groot aantal sectoren, waaronder gezondheidszorg, financiële dienstverlening, telecommunicatie, detailhandel, om innovatieve oplossingen. 


Enkele cijfers over gebruik Speech-AI

huisvesting van een advocaat
  • 77% van de Amerikaanse ziekenhuizen gebruikt DMO (Dragon Medical One)
  • 550.000 medici wereldwijd gebruiken DMO (Dragon Medical One)
  • 19 van de 20 van 's werelds beste financiële instellingen Dragon Finance
  • 85% van de Fortune 100 bedrijven
  • burn-out van artsen tot 70% verminderd
  • onnodige dubbele beeldscans met 40% verminderd
  • organisaties kunnen miljarden dollars besparen
  • 85% stijging van de klanttevredenheid Telefonie

 

 


Nuance Speech On Demand en Dragon Medical SpeechKit

Nuance Speech On Demand, Dragon Medical One en Dragon Professional Anywhere zijn voorbeelden van een goede en vereiste samenwerking tussen spraakherkenningsleveranciers en cloud-oplossingen. Deze streamingsdiensten vereisen snelheid in communicatie van audio en tekst, security van data en krachtige servers.

 

Deze Dragon Medical SpeechKit staan geïnstalleerd op Microsoft Azure server verdeeld over de wereld. Spraaktechnologie waar je wilt gebruiken, veilig en snel.
Best in KLAS award

Dragon Medical One is voor het tweede jaar op rij de Best in KLAS award gewonnen voor zijn spraakherkenningsmogelijkheden.

 

KLAS werd in 1996 opgericht door 4 leden van de Healthcare IT (HIT)-industrie, Kent Gale, Leonard Black, Adam Gale en Scott Holbrook, en werd opgericht met de wens om leveranciers te helpen transparantie te vinden in de IT-markt voor de gezondheidszorg. KLAS begon als een 4-persoonsbedrijf dat vanuit een keuken werkte, maar heeft nu meer dan 130 medewerkers die werken om gegevens en inzichten op de markt te brengen en een licht te werpen op HIT.


Automatische spraakherkenningsmodellen trainen met geanonimiseerde gegevens